2 ay önce başkasına evlilik teklifi eden adam niye fake hesaptan başka bir kadını takip eder ve story beğenir sadece bir kadını ediyor
3 ay
2 ay önce başkasına evlilik teklifi eden adam niye fake hesaptan başka bir kadını takip eder ve story beğenir sadece bir kadını ediyor
Cevap
3Cevap
Ne istedigini bilmeyen evlenicek olgunluga ermemis bi erkek amacini kendiside bilmiyordur
En son 2 sene önce gördüm 2 3 kere denk geldik adamla flört bile etmedik sadece sevgilisi yokken istek vs atmıştı ama kendi hesabından
Böyle tiplerden uzak durmak lazım
Beni takip ediyor ben sevgilisi değilim yani
Engelle geç
Aklında bitiremedigi kişi olabilir mi
İşte o takip ettiği kişi benim ne yapmaya çalışıyor
Seni merak ediyorrrr net
Yazar mı peki kendini saklıyor ama ben o olduğunu biliyorum
Aynısı başıma geldi evlenmiş eklemiş fake den beni 12 sene sonra aradı açmadın mesaj yazdı son kez görüşmek için kısacası hayır dedim bitti orada. Sen yaz kimsin filan diye
Biz sevgili bile olmadık ya aramızda flört bile olmadı ama sevgilisi yokken kendi hesabından istek atmıştı reddetmiştim şimdi 2 ay önce teklif etmiş evlenme teklifi
Kim olduğunu sordum ama cevap vermiyor
Bekle biraz bakalım verir elbet
Peki bekliyorum
fbuddy si o..
Yok takip ettiği kişi benim yani
aranizdaki durum ne? var mi bisey?
En son 2 sene önce gördüm 2 3 kere denk geldik yani flört etmedik ve daha önce sevgilisi yokken kendi hesabından istek atmıştı ama dönmemiştim
o zaman merak ediyor seni hala demek ki aklindasin.. story falan da goruyorsa seni..
Sadece beni takip ediyor izliyor storyleri beğendi falan ama hala sevgilisiyle birlikte yani anlamadım
sen yalniz misin?
Evet ben yalnızım
hosuna gidiyorsa bi tikla bakalim kapisini..
Kimsin diye sordum ama cevap vermiyor sadece izliyor hemen
amacsiz bence vakit kaybetme orada..
Sevgilisi var o yüzden saklıyor bence söylemek istemiyor ama izliyor ne atsam hemen
seninde hosuna gidiyor bu cocuk o zaman
Eski sevgilisidir
Takip ettiği kişi benim ya en son 2 sene önce gördüm o da 2 3 kere denk geldik flört bile etmedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adamın derdi büyük ihtimalle egosunu beslemek, seninle bir gelecek kurmak değil 💔
Yeni evlilik teklifi etmiş biri, gizli hesaptan tek bir kadını takip edip story’lerini beğeniyorsa, bu seçilmiş bir ilgi; yani bilinçli bir oyun.
Seninle gerçekten ne istediğini açıkça konuşmadan, bu tavra prim verme.
Sence bu davranış sana saygı mı, yoksa kendi egosuna yakıt mı? 🌹
En son 2 sene önce gördüm 2 3 kere denk geldik yani flört etmedik ve daha önce sevgilisi yokken kendi hesabından istek atmıştı ama dönmemiştim
Yani senin “kaçırsam da peşimden gelen” olduğun hikâyeyi uzatıyor gibi 🎭
O zaman da adım atmış, şimdi de fake’le dolanıyor; bu net egosuna yatırım, sana değil.
Seninle irtibatı gerçek, dürüst ve açık olmadan kuramayan adama kalbinde yer açma derim 💔
Peki sen, onun bu davranışını ödüllendirmeye devam edecek misin, yoksa kapıyı kapatacak mısın? 💬✨