Aşık mısın, aşka inanıyor musun?

Tam olarak böyleyim ama korkmayın geçici🤣
Evet aşığım hem de çok seviyorum onu kalbimden gönlümden yüreğimden ama tek sorun yıllar uyumsuz olması 😥 bu da imkansız yapıyor hâliyle benim ne zaman aşktan yana yüzüm güldü ki? Hiç diyebilirim onun için aşık olmak istemiyorum ama aşk öyle bir duygu ki hayatta insan kime aşık olacağını bilemiyor bi anda görmekle başlıyor her şey aşık olmak çok güzel bir Duygu hem de aşırı güzel ama karşılıklı olursa çok güzel aksi takdirde tek taraflı insana üzüntü verir bi müddet sonra
Nasıl çabalayim ki he o yıllarda olsam hem de ne çaba sarf ederdim çünkü resimde gördüğün resimde henüz 19 yaşında semra hoca hababam sınıfı sınıfta kaldı filmin de 1976 ama şimdi arada yaş farkı var hadi bu önemli değil buna takılmıyorum ama şu an nerde ne yaptığı bilinmiyor bi ara hakkında çok araştırma yapmıştım hatta hababamin yaşayan oyuncularına sordum ne durumda diye çoğu bilgisinin olmadığını söyledi internet desen orada zaten tek doğru bilgi yok çoğu birbirinden tutarsız bilgiler 1978 de sinemayı komple bırakmıştı yazarlığa başladığı biliniyor sadece
bu kadar şarkı siir neden yazıldı öleyse?
bu konu tartısılmaz :) ask guzeldir.
Sözlerini düşünüyorum … Başını göğsüme dayadığında dudaklarından dökülen sözlerini anımsıyorum, gözlerime uzun uzun bakışlarını düşünüyorum yüzüne kondurduğun o cenneti müjdeleyen gülümsemeyi anımsayıp gülümsüyorum…
rewerans fm :)
Görüş
22Görüş
Aşık değilim
İnanır gibiyim de "yaw he he" der gibi gibiyim de. Şuanki mıç mıç ilişkileri görünce aman kalsın diyorum. Ama bir yanımda "onlarınkisi aşk değil ki, neden hemen vazgeçiyorsun?" diyor. Aman ben üşenirim zaten bmnömbö ¢
İnanıyorum ama Aşkı her yürek kaldıramaz
Çoğu insanınki Heves ve yalan benim için değil
Aşka inanmak istiyor insan ama inanamıyorsun. Tam inanmak üzereyken biri içine ediyor mutlaka.
Aşk insanın hayatına ya bir kez gelir ya hiç gelmez 😅 aşık değilim 😂
Benim için bir şey yapmayan çabalamayan biri yoksa inanmam çabalasa inanmış gibi yaparım :))
Değilim, inanırım ama herkesin yaşaması gerken bir şey değil.
Aşığım. O ateşe ne koysam güzel pişiyor. Inanıyorum
Aşk toplumların sivil afyonudur siyasi afyonu da var o malum zaten.
Aşk diye bir şey yok o yüzden inanmıyorum
Hoslantidir o gelip geçici
yok aşka inanmıyorum ama varlığını da inkar etmiyorum ama sandığınız şey değil aşk
🤣🤣 Dolapta soğuk su yokmu
İnanmıyorum ve inanmicam çünkü aşk diye bir şey yok hiçbir zaman varolmadı varolmicakta
Aşka aşığım.. Keyifli günler..
aşık değilim ama aşka inanıyorum
Aşka inanmam ben.
Aşkı yasadim...
Daha değilim ve inanıyorum
kalbim evet mantığım hayır diyor
Aşık değilim ama inanıyorum oldum daha önce.
En İyi Görüşler