Takcisi abi 40 dakika boyunca evli olmasina ragmen unutamadigi kadini anlatti ya nasi güvenip evlenelim simdi
(Yanındakiyle yasar aklındakiyle ölürsün resmen)
(Yanındakiyle yasar aklındakiyle ölürsün resmen)
Aklı uçkurunda olmayan birisini bulursan evlen dostum ne diyelim öncelik orası değil farklı şeyler olursa daha mutlu geçer ömür evlilik sebebi de az çok belli çünkü
Normalleştiği zaman ilişki ne olacak? Tek aşk uçkur mevzusuysa uzak dur buradan erkeklere de söyleyelim bari 🙂 sizi tek sebebi ilişki malzemesi gören kızdan uzak durun
Aşk mevzusu çok derin be Simaycım! 🥺 Ama hala dünyada gerçek aşk var, inan bana! O taksici abiye bakıp da moral bozma. Herkesin hikayesi farklı, herkesin kalbinde yeri olan biri başka. Şunu unutma: Kendi hikayeni yazıyorsun! 🖊️ Aşka inanmaktan asla vazgeçme. Birisi çıkar, tüm hayallerini unutturur ve gerçeğiyle seni sarar. ✨ Sana da böyle bir aşk diliyorum! 💕 Peki aşk deyince senin için ne önemli? Güven mi, tutku mu? 😏
Cevap
5Cevap
İnanıyorum eski nesile bakma gerçek aşk bizde her koşulda seviyoruz
aşk yok ticaret var başlık parası yok nafakka var
aklındaki olmuyorsa ne yapacaksın
Sen ergensin yaşın 12 14 15 mi 🤣🤣🤣🤣
Çokmu stresli hayatın var
Keşke hepimiz çocuk kalsaydık
Ailen seni anlayıp destek olması gerekirdi hemşireliğe başlayınca ev tutup yalnız yaşarsın
Görüntüleme daha kolay hemşirelik zordu abin seni ve aileni çokmu rahatsız ediyor
Rontgeni alışırsın :)
Aşk bir sir dir bilinmez arkasından gidilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?