1 buçuk yıllık ilişkim vardı ve 3 hafta önce aldatıldığım için ayrıldım Hâlâ beni arıyor ve bi hataydı affet diyo ne yapayım sizce?

Arkadaşlar kör kütük sırılsıklam aşığım ona. Bir erkek ne kadar sevilebilirse o kadar seviyordum onu. 3 hafta önce onun telefonundan bir kız beni aradı ve sen kimsin gibi sorular sordu. Daha sonra da erkek arkadaşımla ikisi kavga etmeye başladı ve telefon kapandı. Dondum kaldım. Geceler boyu ağladım. Benimle hiç bir sosyal medyada fotoğraf koymayan sevgilim onunla 1 aylık ilişkisinde profilini bile birlikte olan fotoğraflarını koydu. Şimdi ayrılmışlar ve bana yazıyor. Affet bir hataydı diyor. Bide suçu bana atıp ilgisiz davrandığın için aldattım seni dedi bana. 2. Bir şans verirsen her şeyi düzelticem çok güzel bir hayatımiz olucak dedi. Yemin etti söz verdi ve telefonda ağlayarak konuştu. Bu duruma gerçekten çok üzüldüm çünkü onu hala çok seviyorum kötü olmasını hâlâ hiç istemiyorum. Kalbimden atamadım sanırım hâlâ. Ne yapmam gerekiyor? Bana yardımcı olun lütfen. Bu süreci nasıl atlatabilirim?

1 buçuk yıllık ilişkim vardı ve 3 hafta önce aldatıldığım için ayrıldım Hâlâ beni arıyor ve bi hataydı affet diyo ne yapayım sizce?