Ben otelde resepsiyonda çalışırken benimle yaşıt biri geldi işlemini yaparken bana bilerek başka bir isimle seslenmeye başladı özellikle söylediğini fark ettim ilk başta cevap vermedim sonra duramadım ve ismim Merve değil dedim çok büyük özür diledi ama yanlış anlamayın da sizde tam Merve tipi var falan dedi herneyse sonra ben bir gün bir film sahnesine denk geldim
orada bir erkek bir kadına bilerek başka bir isimle seslendi ve sonra yanındaki adama dönüp ona sürekli başka isimle seslenirsem bana isminin o olmadığını ve kendi ismini söyleyecek sonrasında ondan çok büyük özür dileyeceğim ve onu reddettiğim bir kıza benzediği için öyle seslendiğimi söyleyeceğim böylelikle bilinçaltında benimle çıkması gerektiğini düşünecek ondan sonrası da çok kolay dedi
sanırım bu taktiği üzerimde uygulamaya çalıştı bu kişi ama neden benim üzerimde denedi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlis dusunmussun, merve tipi var demek verici tip var demektir
Burada amaç ne o zaman? Film sahnesinde kızı reddettiği kıza benzettiğini bu yüzden kızın kendisini erkeği kabul ettirmek isteyeceğini vurguluyordu. Merve tipi var diyerekten kendimi namuslu göstermemi bekledi bu mantıkla o zaman? Ayrıca hiç onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum Merve ismini sadece rastgele seçti bence çünkü onu söylerken yanlış anlamayın demezdi öyle olsa
Neden olabilir sence şansını denemek istemis
Beni beğenmiş mi yani? Yoksa öylesine bit deneme mi? Çünkü daha sonra kendisinden ben hoşlandım ve karşılık göremedim
Nasıl bı karşılık bekledin o nasıl davrandi
Ben gerçekten hoşlandım o ne bekliyordu bilmiyorum
Giriş kısmı kötü sonucda kötü sence içeriği düşünmeye gerek var mı
Giriş kısmı neden kötü olsun siz Merve ismine takılıyorsunuz. Film sahnesinde kızı reddettiği kıza benzettiğini bu yüzden kızın kendisini erkeği kabul ettirmek isteyeceğini vurguluyordu. Merve tipi var diyerekten kendimi namuslu göstermemi bekledi bu mantıkla o zaman? Ayrıca hiç onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum Merve ismini sadece rastgele seçti bence çünkü onu söylerken yanlış anlamayın demezdi öyle olsa
Anlattigin filmi izledim sahneyide çok iyi biliyorum konu oradaki vurgu değil biriyle tanismada böylesi çakal bı taktik deneyenin pek iyi niyet taşıması mantıklı değildir Merve ismine takilmadim aslında ama toplumdaki Merve algısı biliniyor yinede o konudan bahsetmedim yanlış anla diycek hali yok taktiği toparlamam için söylenmiş basit bı kelime bundan bişey cikartman tuhaf başı kötü başlamış devamı iyi niyetli görünmüyor sonuca bak insan dediğinin en azından karşısındakine saygısı olur senin ilgini çekip bırakmış söylesene bu hikayede düşünecek ne var
O zaman niyetinin kötü olduğunu sen nereden çıkarttın? Ayrıca o filmde erkeğin amacı kötü niyet değildi sadece kadını tavlama taktiğiydi. Zaten hangi erkek bir kadını atarlıyım da ben bununla evleneyim diye bakar kimse kimseye ilk gördüğümde böyle düşünmez hele de erkekler; ben de böyle bir şey düşünmedim zaten sadece beni on gerçekten beğendiği için mi bunu yapmıştı yoksa sadece o takti denemekmi istedi işe yarayıp yaramadığını görmek için
Sen filmi tek sahnedeki izledin o filmde adam çıkarcı adı pisliğin tekiydi kizlada amacı eğlenceydi
Taktikler her zaman kötüdür benim hikayeden anladigimda buydu sen başka türlü düşünüyorsan düşün ama benim düşüncelerimi söyledim
O zaman niye ben ilgi duyduğumda yanaşmadı? Amacına ulaştı o halde niye karşılık vermiyor madem
Vardır bı nedeni onuda ona sor