uzun zamandır yalnızım üniversite 3 üm hala güzel kafa dengi bir sevgilim hatta flört bile yok ya 😂 görüyorum herkesin var millet takılıyor eğleniyor kızların yanındaki kişiler öyle yakışıklıda değil sıradan tipler benim neden olmuyor ya ne ortam var ne biyerden isteyen var vallaha saplıktan bıktım 😂 büyümü var acaba bende
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla olmayınca olmuyor bende öyle bıraktım kendi haline kafam da rahat😂
yani düşününce bu kadar yakışıklı olup bu kadar sap kalmayı nasıl başarıyorum anlamıyorum yılmazın tabiriyle kendimi gibesim dövesim geliyor kdkdkdk
Ya bence bu yakışıklı ya da güzel olmaya bakmıyor. Aura denen kişinin kendine ait enerjisi var hem ondan dolayı oluyor hem de işte nasip ne edelim jdjdj
ben hiç aura sahibi birisi değilim ya gerçekten değilim bunu hissediyorum zaten kdkdk haklısın
yok mu KS nin kurşun dökme departmanı? halledilsin hemen dsjfhh
evet yaa ihtiyaç var kdks
bende çok bilmiyorum bu işleri ama telegram discord grupları felan dahil olursan belki birşeyleer olabilir
ya sosyal medyadan saçma bence yüz yüze olcakk
ımm ozaman üninin kantincisiiyle ara yap biraz sonra denk geliyor gibi bunu denemeye ne dersin?
1.5 yıldır üni kantininde takılıyorum arkadaşlarla çay kahve muhabbet etmekten başka bişey olmadı kdkdkd
sen bu kurşunu sıktır istersen kfjdhgh
ya artık üniversitede bitti çalışma ortamında diyorum kdkdkd
bencede üniversitede başlayan ilişkişler okul bitince hemen evlenmezsen çöp oluyor benim çevremde iki türlüsüde var.. ve seni anlayabiliyorum iş yerinde de olmuyor nereden biliyorsun diye sorma sdhdgfgfh
bazı şeyler gerçekten şans işi mesela bazı erkekler tanıyorum boy 170 yani doğruya doğru çirkin öyle bi özelliğide olmayan tipler 2-3 flört takılıyor her şey yapılıyor ki takıldığı kızlarda aşırı güzel bunu başaran insanları tebrik edesim geliyor kdkdkdk
buradan tebrik ediyorum ama 2 3 flört edip başkasının hakkını yemesi hoş değil ffhjhdf komiktir nerede addım atacağını iyi biliyordur.. ama anladığım kadarıylla sende yazışmada kötü değilsin reklamın yapılmıyor sanırım kız arkadaş yap şimdilik akjshfjg
çevrem az benim az ve öz muhabbetim iyidir ama çok girişkende değilim kendi halimde takılıyorum
tanımıyorum ama belli ediyorsun belki kızlarda sevgili vardır bunun başka üniden algısı bile oluşturuyorsunn gibi jdfhgf biraz şahin ol ortalığı kes
( kural 1 : asla tavsiyelerime uyma jdhfgfg )
kanka bakışıyorum zaten hep ben artık gururu bıraktım kdkdks tip iyi olunca onlarda bakıyor ama sadece bakışıyoz işte kdkdk bi tanesi baktı baktı kafasını çevirdi of der gibi utandım gittim kdkdk
büyüdükçe yok olan o gurur.. jdsbjh sana bir baht alalım olamadı.. kendi derdimi unuttuuracaksın bana hadı bende tip yokta sana ne oluyor nasıl alamıyorsunn bir setidee..
yok ben alamam ya kdkdks
annem diyor bu yaşta ben senden daha gencim biraz atıl atıl diyor kdkd
annecinin senden beklentileri var görüyorum ki yokmu storysine alev atacağınn birileri gir üni itiraf sayfasına dfnjhdf
annemde 2 sene önce boşandı kadın benden daha genç gibi harbi kdkdkd bakalım buluruz yaa
neden kızlar senlik değil anlamadım yoruma öyle yazmışsın ya
o fakültenin kızları benlik değil diyorum
anladım işte neden senlik değil onu soruyorum. Eğer beğenmediğim kişiliktekerse o zaman dert etmene gerek yok senin gibi birisi çıkmamış karşına demek ki
muhabbetleri sarmıyor kafa dengi değiller asosyaller
anladım
benim gibi birisi çıkacağını çok düşünmüyorumda eşim benzerim yok resmen ya ya çok itici biriyimde farkında değilim
belki de kendini anlatamıyorsun ya da anlamak isteyen karşına çıkmadı. Eminim ki seni, sen olduğu için kabul edecek biri çıkacaktır.
Seni seveni sen istemezsin senin istediğin de sen istemez durumu
Olur olur fakülte kantininde falan takıl hajjdjd
ya takılıyorum yok bizim fakülte zaten yeni açıldı çok az kişi var olanlarda hiç kafa dengi değil olsa olurdu şimdiye ndjdkd
Hangi fakülte
sanat ve tasarım zaten hiç benlik değil bu fakültenin kızları
Oradaki kızlar auralı olur aslında ya ne güzel işte
yok ya ne aurası hiç kafa dengi değiller asosyaller ve muhabbetleride sarmıyor robot gibiler kdkdkd
Aman bulursun ya daha bunun masterı doktorası var jskkckdksk
yok be seneye mezunum işte kalmazsam inş kdkdkd
Sen de iş yerinde falan bulursun aşko üzülme
bende bu şans varken bilmiyorum bide olduğum tüm ortamlarda en güzel ben oluyorum kızlardan bile güzelim aw güzel kızlar hep başka yerlerde özenle seçiliyor gibi bulunduğum ortam kdkdkdk
Mühendislikte olsan şansın daha düşük olurdu öyle düşün sjjdjjs
aman olmazsa olmaz ya takamam valla dkkd
Senin yaş kaç
23 üm
Sen 23’te ağlıyorsan ben öleyim hjjcjsjs
ikimizde aynı geminin yolcusuyuz kdkd
Aşko ben çok suratsızım o yüzden 30 oldum hala tek takılıyorum ama sen sırıtırsan vs benim yaşıma geldiğinde en azından tek kahve içmezsin merak etme
benim annemde boşandı annemde avutmak için ayrılacağına boş ver takıl keyfine bak diyor kdkdkd
Evlenmek ve takılmak farklı şeyler. Evlenesim yok mesela ama kahve neyse de şarabı da tek içmek bazen koyuyor 🥲
e işte takılmak lazım ya evlenmesen bile hala çıtırsın bence keyfine bak :))
Aynen çok çıtırımdır hakkckckskkl
kendide inanmadı kdkd
Saçım beyazladı ondan hsjdjsjj
ya şu halimize bak valla ben annem bizden daha genç ha üzülüyorum kadın bu lafı yüzüme çarpıp duruyor kdkdkd
Aşko ya hadi ben ilim irfan yolunda yaşlandım, suratsız olmadı vs ama sen hala çıtırsın üzülme hahxjjjsjs
inşallah bende o uğura yaşlanırımda işe yarar kdkddk benim çıtırlık yaramıyor kdkdk
Sen beni dinle bak gülersen vs olur bu iş
Cabalamadigin icindir
Büyü vardır