Sürekli para para dersen kimse de bakmaz zaten dışardan da paragöz olarak duruyorsundur. Bu koz fazla para yiyor her halinden bellidir diyorlardır. Benimde durumum iyi erkek arkadaşımın durumu benden daha Farklı ama bir kere olsun senin gibi düşünmedim ayrıca kendimi de övüp övüp durmadım , ailemde senin gibi birisi var 30 a geldi kimse yok hayatında çünkü insanlara insan gözüyle bakmıyorsunuz hiçbir zaman öğrenmeyeceksiniz sevginin kalpten gelen bişey olduğunu güçle alakalı olmadığını ve birgün evlesende koynunda parayla uyuduğunda sevgisiz hissettiğinde buraya koşar yazarsın kocamla ben neden mutlu değilim diye üzücü ilk kendini değiştir düşüncelerini sonra farkı görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mısın erkekmisin nesin ya
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Ya hani biz kizlar yakişikli modern bir erkek görüp begenince kesin sevgilisi vardir diye bir düşünceye gidiyoruz ya bence onlarda ondan kapalilikla pek alakali degil bence dedin ya çok güzelim diye hep ondan ya bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılyüzün fiziğin kötü olabilir, ya da aksesuar olarak yüzük kullanıyorsan seni evli nişanlı sanabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzümde güzel fiziğimde mankenlere tşa çıkarıtırım ve bir okadarda şık giyinirim topuklu ayakkabılar çantalar marka saatler va
- +1 yıl
kaç yaşındasın? boy kilon kaç burcun ne?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ya ben itiraf edeyim mi? ben bikaç kez denedim ve çok çekindim. hiç de pas vermiyosunuz asfdsdaf
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamız gerekiyor ki
Soran+1 yılya da sen naptın
Soran+1 yılPeki o kadınların dengimisin güçlü varlıklı bir kadını kaldırabilecek güçtemisin
Soran+1 yılE neden çekiniyorsun benim karşılaştığım adamlarda hep öyle işte bakıyorlar bependikleri çok belli dönüp dönüp birdaha bakıyorlar ama adım yok öyle konuluyorlar arlarında az çok konultuklarınıda tahmin ediyorum zaten ama icraat yok
Soran+1 yılNedne çekiniyorsun ki
Bir kac secenek var ya cok kibirlisin ya cok soguksun ya da baya baya odunsun
09 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri değilnormal kendi halimdeyim😅
Soran+1 yılHavalı oldugumu söylüyorlar evet ama bence değilim bikemem tbai
Soran+1 yılNerden çıkardın bunu
Soran+1 yılAnladım ama sen beşm dediğimi anlamaışsın belli😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesin sevgilisi vardır diyolardır çoğu erkek o cesareti bulamaz kendinde
08 Yorumla
Soran+1 yılAma yıllardır sevgilim yok öyle yakışıklı adamalra denk geliyorum ki hali vakti yerinde tma dengim ama yok bakıyor konuluyor ama yanıma gelmiyor
Soran+1 yılBüyükşehirde yaşıyorum bilinen zengin bir ailenin kızıyım aynı dengimde çok adamla karşılaşıyorum ama glemiyorlar
Soran+1 yılYa zaten dediğim adamlar boş değil zengin adamlar aynı ortamlardan beğeniyorlar belli bakıp bakıp duruyorlar gidene kadar bakışıp konuluyorlar hatta
Soran+1 yılSanmıyorum sadece bakıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj yapan kapalı kiz görünce kaçıyorum ve igreniyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAğır makyaj yapmam doğalımdır biama bakımlıyımdjr bu dış görünüşümden belli olur
- +1 yıl
Makyaj ve kaş duzeltme görünce kaç
Soran+1 yılTamm sen kaç
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşk kızım bir sürü sebebi olabilir sende kendimi gördüm bi tık. Benimde ailemin maddi durumu vs iyi boyum posum yerinde bakımlıyım övgü alırım ama banada aşırı derecde erkek gelmşyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSadece bakıyorlar adım atma yok
+1 yılBir çok farklı kadınla takılmak varken seni ne rtsin
00 Yorumla
+1 yıldış görünüşe önem verirsen onlarda sadece dışına bakarlar uzaktan uzaktan şimdi herkes şık herkes güzel senden çok var yani anlayacağın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki onlardan da çok var
- +1 yıl
o zmn problem yok demektir
Yani neden öyle düşünüyorsunki güzele güzel bakmak sevaptır :) ben olaydım direk gelir konuşurdum
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşamıyorlar işte bakıp duruyorlar sadece
Muhafazakar ve tepki verebilme ihtimalinin fazlasiyla yuksek oldugunu dusunuyorlardir
05 Yorumla
Soran+1 yılNe tepkisindne korkuyorlar
- +1 yıl
Kapali olan birinin dindar olma ihtimali yuksek sonucta ortunmek dini bir ibadet ama dersen ki ben dindar oldugum icin degil cevre baskisi ya da yakistigi icin takiyorum durum degisir. Dindar birisi oldugunu dusunurlerse sana yaklastiklarindada tepki alacaklarini dusunmus oluyolar otomatik olarak.
Soran+1 yılYa evet kapalıyım ama çokda dindarım diyemem şimdi herkesin eksiği var tabi
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence gizli üye yapıp yüzünü vs nasılım kısmına at çaktırmadan sor öyle daha net anlayabilirsin nedenini
014 Yorumla
Soran+1 yılHavalısın dicekler ben zaten bunu biliyorum😅
Cevap sahibi+1 yılvalla ben sitede bayadır varım burada kapalı bir kız daha vardı görüş atıyordu güzelim bakımlıyım niye sevgilim yok diye fkfkf ona da resim at burada sor dedim anladı sebebini. Buradaki insanlar seni tanımayan kişiler oldukları için daha objektif oluyorlar
Soran+1 yılE neymiş sebebi😅
Cevap sahibi+1 yılHavalısın diyende oldu sandığın kadar güzel değilsin diyende fkfkfk ve bence de kendini abarttığı kadar waoww bir kız değildi
Soran+1 yılOlabilir bend eöyle olmayabilirim sorun zaten çokgüEl kızım niy evakmıyorlar değilbakanlar niye adım atmıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılablacım abla diyorum çünkü görüşte birine 26 yaşında olduğunu yazmışsın ben 20 yim fkfkf. Bak güzel ablacım bunun birçok sebebi olabilir yüznü atarsan daha net bir şey diyebiliriz belkide bakışların çok serttir belki dediğin gibi aşırı havalı görünüyorsundur belki senin fark etmediğin başka bir şeyler vardır seni tanımadan net bir şey diyemeyiz birde yüzünü görmeden daha da zorr. Haa atacak olursan gizliden sor at çünkü burada abazan erkek çok fkfkfkf
Soran+1 yılBuraya resim atacak kadar dülmedim çok şükür
Cevap sahibi+1 yılBelki aşırı güzelsindir ondan dolayı da adım atmaya çekiniyor olabilirler
Cevap sahibi+1 yılbu arada bu benim fake hesabım normalde bende kızım fkfkfkf
Soran+1 yılHey Allah iım ya😅
Cevap sahibi+1 yılyemin ederim fghfdg
Soran+1 yılE tamm olabilirde ben buraya foto atmam diyorum düşmedim okadar 😅
Cevap sahibi+1 yılyani haklısın bende hiç atmadım birde şeyden çekindim şimdi şansıma tanıdık biri çıkar falan tipimi sorduğumu görürlerse rezilllik dghd o yüzden sende haklısın anlıyorum seni ama dediğim gibi en objektif böyle anlayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılPeki sanalda sana yürüyen oluyor mu tipini görünce
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. seni beğenmedikleri için canım
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım 😅
- +1 yıl
ciddi söylüyorum kendi tecrübelerime dayanarak. beğendikleri kadın olunca peşinden atlı koşturuyormuş gibi gayet de atılgan oluyorlar başka kızlara gelince neden öyleler çünkü seni beğenmiyor senin begendiklerin. gerçekten seni beğenen biri karşına çıksın o zaman ne dediğimi anlayacaksın
Soran+1 yılOda çıkıyor merak etme ama karşıma geçipde konuşamıyorlar
- +1 yıl
karşına geçip konuşmama sebepleri seni karşına geçip konuşacak kadar beğenmemiş olmaları iste canım sen sanıyorsun ki seni beğeniyorlar ama cesaret edemiyorlar. hayır boyle bise yok. beğenen erkek en utangaç pısırık asosyal bile olsa beğendiği kadına karşı gayet girişken oluyor
Burnu büyüktüe yani egı
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven eksikliği
09 Yorumla- +1 yıl
Sen zarf at
Soran+1 yılBen niye atim ya
- +1 yıl
At at
Soran+1 yılNe gibi bişey
- +1 yıl
İlgilendiğini anlasın
Soran+1 yılNe yapmam lazm sana göre
- +1 yıl
İlgilendiğini belli et ve onu cesaretlendir
Soran+1 yılÇok genel konuşuyorsun ve ikidir bunu yapıyosun açık açık şunu yap diyemiyorsun
- +1 yıl
Seni tanımıyorum çünkü gizli üye
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılgörmek isterdim doğrusu seni :)
036 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
gerçekten dediğin gibi biri misin merak ettim :)
Soran+1 yılŞizofren değilim çok şükür olmadıgım biri gibi gözükmeme gerek yokki zaten bu hayatı ben yaşıyorum
- +1 yıl
onu kasdetmedim zaten :) sadece görmek istedim :)
Soran+1 yılŞansına küs diyelim ozaman🙂
- +1 yıl
üzdün dkdkdkdk
Soran+1 yılPeçete verim gözyaşını silersin🙂
- +1 yıl
gönlünü vermeni tercih ederim :)
Soran+1 yılGönülmü vermem çok zor
- +1 yıl
bak senn :)
Soran+1 yılYesssss😌
- +1 yıl
bizde zoru kolay eyleriz o vakit :)
Soran+1 yılNasıl olcakmış o daha beni tanımıyorsun
- +1 yıl
tanışalım işte :)
Soran+1 yılNiye snein bukadar dikkatini çekti sen normalde sagda solda atar gider yapardın
- +1 yıl
atar gider mi yapardım :)
Soran+1 yılAsıl soru ne dikkatini çekti olucak
- +1 yıl
sorunun açıklama kısmında bahsettiğin şeyler
Soran+1 yılPeki böyle bi kadın seni neden tercihetsin mesela
- +1 yıl
anlayışlı mantıklı merhametli biriyim sevdiğim insana çok değer veririm onu değerli hissettirim romantik biriyim tabi eksik yönlerimi de söyleyeyim de kendimi övmek gibi olmasın sonra :) gözümden düşen insandan çabuk soğurum kişiye göre kindar biriyim biraz inatçılığım vardır ancak karşımdaki insana göre yine değişir bu. çok sosyal biri değilimdir. bunun dışında utangacımdır
Soran+1 yılBunlar insani özellikler güzelde güçlü bir kadın güçlü bir erkek ister herzmaan
- +1 yıl
gücüne güç katarım merak etme :)
Soran+1 yılSanmıyorum yaşım büyğk senden ayrıc
- +1 yıl
Ne yani tüm varlığını basarız iddiaya mis gibi geciniriz sonra dkdkdkdkdk hem erkek büyük olunca sorun olmuyor kadın olunca neden olsun dkdkdkdkdk
Soran+1 yılHaha😅tamm
- +1 yıl
Basıyoruz o zaman nikahı dkdkdk
Soran+1 yılHemen yarın gel başla işlemlere haha😅
- +1 yıl
İşte bu be bak bu kadar zor değilmiş dkdkdkdkdk
- +1 yıl
nereye kayboldun be güzelim dkdkdkdk
- +1 yıl
nerelerdesin sen ya :)
Soran+1 yılBurdayım
- +1 yıl
özlettin :)
Soran+1 yılTanımadıgın kaıdnın nesiniözledin
- +1 yıl
sohbetimizi :)
Soran+1 yılOlmayan sohbetimizi
- +1 yıl
e burada az da olas konuştuk dkdkdkdkdkkd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmedikleri içindir belki de
02 Yorumla
Soran+1 yılBepnemese niye dönüp dönüp bakar bir kere baktın geçti anladım dönüp bir kere daha bakıp arasında fısıldaşıyoe sonra dönüp bir daha bakıyor sanki bir adım bekliyor gibi
- +1 yıl
O zaman özgüvenleri eksiktir. Ben hoşlandığım bi kıza her şekilde yürürüm mesela. Özgüven problemim olmadığı için
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Maddi durumun cok iyi geliyordur onlara
01 Yorumla
Soran+1 yılBu dediğim damlarında maddi durumları iyi aynı ortamlardayız zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü olunca bir parça çekiniyorlardır 😃🙏
07 Yorumla
Soran+1 yılYeterki gelsin konulucma demiyorum tbaiki ama bazı beğendiğim adamlar oluyor iş admaı falan bir otamda denk gleiyoruz bakışıyoruz sadece kendi aralarında konuşuyorlar ama bir adım yok
- +1 yıl
Diyorum ya çekiniyorlardır diye , o kadar etkilendiysen sen git konuş herşeyide erkeklerden bekleyin yaaa😃🙏
Soran+1 yılBen gidip konuşmam öyle olursam bi havam kalmaz
- +1 yıl
Hay senin havanaa emiii😃🤣
Soran+1 yıl😅😅 napim ya ben gitmem
- +1 yıl
O zaman kedini ciğere baktığı gibi onlar sana , sende onlara bakışın durun😃🤣🤣
Soran+1 yılHaha😅aynen
+1 yılÇekiniyorlar senden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSert duruyorsundur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Belki çekiniyorlar
00 Yorumlaİçi başka dışı başka da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam benliksin ya, tanışmayı isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılSenlik oldugumu nerden çıkardın
Cevap sahibi+1 yılTarifinden
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇekiniyor olabilirler.
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
Cevap sahibi+1 yılKapalı olunca bu konulara sıcak bakmadığını düşünebilirler.
Soran+1 yılHangi konulara sadece tanışabiliriz
Cevap sahibi+1 yılAşk konusunda işte
Soran+1 yılAslınd agelip konulsa anlaşıcaz belki ama adım atmıyorlar işte
Cevap sahibi+1 yılBeğendiysen sen atmayı dene
Soran+1 yılBen adım atamam bilinen bi ailenin kızıyım öyle gidipde bir adamla rastgele kpnuşamam onların gelmesi lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılMuhafazakar görünüyoruz o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
aslında değil misin
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAkplidir paragozdür
02 Yorumla
Soran+1 yılKendim zenginim zaten ayrıca akp düşmanıyım
- +1 yıl
Genelde böyle düşündükleri için uzak dururlar dedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem neden
00 Yorumla
+1 yılBu bana bakmaz diyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerhaba. yaşınız kaç
08 Yorumla
Soran+1 yıl26
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılbakın işte şansımı deniyorum ama siz şans vermiyorsunuz. ben zarif kapalı bir kızla konuşmak istiyorum lütfen
Soran+1 yılSanal istemiyorum
Soran+1 yılNe alaka sen öyle bir kadını kaldırabilecek güçtemisşn mesela
Soran+1 yılMesleğiniz ne
Cevap sahibi+1 yılmühendis olucam
Soran+1 yılOl ondna sonra böyle bir kadınla ol ozaman ama o ben değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılabla yanıyor el atın
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo alakası yok
- +1 yıl
söndürmüşler bile
+1 yılCekiniyolardir
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
Çekiniriz
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama çok bakış alıyorum girdiğim her ortamda gerek duruşumla gerekse bakımlı olmamla dikkat çekerim ama kimse gelip konuşmaz
+1 yılKapalı sevmiyprummm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne