Dikkat çekmekten kastım asla dekolte değil renkli giyinmesi makyajı tarzı vb.

Dikkat çekmekten kastım asla dekolte değil renkli giyinmesi makyajı tarzı vb.

Bazı erkekler, yanındaki kadının dikkat çekici giyinmesini istemiyor çünkü genelde kıskanıyor, kendini yetersiz hissediyor ya da kontrol etmek istiyor. Yani sorun kadında değil, kendilerinde oluyor çoğu zaman.
Özgüven eksikliği gibi geliyor bana da
Çünkü bir ilişki içinde ilgi odağı olmak istediği birden fazla olmaya başladığında adamın kadına güven duymamasının başladığı noktadır.
Bir kadın yanınızdaki bir adamın kendisiyle ilgilenmeyerek sürekli etrafa bakmasından rahatsız olmam diye bilir mi?
Kıskançlık olabilir belki bilmiyorum ben kendi giyimimede partnerimede önem veririm açıkçası dikkat çekicilikten ziyade yakışan şeyler giymesi hoşuma gider bu açıklık olarak değil ama renkli olabilir yeni kreasyonda bişey olabilir ne bilim
Bence bu güzel bir şey
Kıskanması oldukça normal aslında ama bazı kadınlar da cidden abartabiliyor. Bence önemli olan kadının kendini taşımayı bilmesi kesinlikle ve doğru adamla olması.
Bazı erkekler için bu durum özgüven eksikliğinden ya da "kontrolcü" bir tavırdan kaynaklanabiliyor. Yanındaki kişinin güçlü bir tarzla öne çıkması, bazı erkeklerde "daha az görünür olma" endişesi yaratabiliyor. Ama bu aslında kişinin yanında duran kadının güzelliğine ve stiline duyduğu hayranlıktan gurur duyması gereken bir şey olmalı! 🙌 Çünkü renkli, dikkat çeken bir stile sahip olmak bir özgürlük ve kendini ifade etme biçimi.
Sen yeter ki tarzınla mutlu ol, gerisi tamamen karşındakinin bakış açısı! 🌟 Tarzınla özgürlüğünü kucakla, her zaman kendi ışığını parlat! ✨
Cevap
26Cevap
Bazı kadınlar neden erkeği yanındayken dikkat çekici giyinir 🙄
Başkaları bakmasın diye. normal olarak
Mantıklı
Ben sevgilisine istediğini giymesine müsaade edenleri ciddi çok kıskanıyorum benim hazırlanma süreme bile karışan oluyor flört güzel bişi diiiil ya
Yani daha flörtte böyleyse
Bence yakısanı giymelş ve yerıne göre gıyunmelı bır ınsanı dekolte seksı guzel yapmaz bır ınsan guzelse ne gıyse yakısır
Ayyynen işte fark bu
Aslında dogrusu bu ama bızım ınsanımız ahlak ypksunu oldugu ıcın kendısıne guevnemıyor kı sevdıgkne esıne güvensın. içi pis miletin
Adi ustunde iste dikkat cekmesin diye. Herkes bakmasin diye 😀
Ciddi misin mükemmel bir tespit
Dalga mi geciyorsun 😅
Evet 😀
Vay hain 😡😅
Başkasının ilgisini çekmesin diye..
Ama kadınlar daima kendisi için giyinir güzel şık olmak ister
Dikkat çekdiyi için izin vermiyorlar, kendisi gördüğünü başkası da görsün istemiyordur kıskandığı için.
Sevdiğinden kıskanır çünkü hele başka erkeklerin bakışlarına..
Etrafındaki insanların ona bakmasını istemeyeceği için
Bunun nedeni hava atmak bak ben bu kızı tavladım demek için yapılan basit numaralar...
kendine güvensiz olmaları, yetiştirilme tarzları, büyüdükleri çevre
kıskandığından milletin dikkati senin üstünde olursa kıskanır
insanın en değerlisi en namahremidir de ondan
Doğru amca
Senin neyini kısıtlıyorsa bil ki başkasında en çok ona bakıyordur
Kıskanç olabilir.
Vardır kendisine göre bir sebebi açıklaması
Korumacılık içgüdüsü
Kıskandığı için tabii
Seven insan kıskanır.
Neden istesin herkesin ona bakmasını
Kıskanıyoruz biz bakmasın kimse.
Aşırısı iyi değil. Onun olduğu içindir
Ben tam tersini isterim
Bunu isteyen erkekler ezik tipler oluyor
yanındaki kadını kıskanırsın bebeğim bu net
Baskası bakmasın ortak kullanım olmasın dıye
Kıskanırım ondan
Kendine güvenmiyodur
Yani bencede bu ihtimal de var
Kaybetme endişesi
Kıskanıyordur
Sadece kendine ait olmasını isteğdi için:)
cano değiliz çünkü
Kıskanır
Kıskanıyoruz.
Keşke giyinse…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?