AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyorsan ve karşılıklıysa sen zor durumda kalmıyorsan enayilik değil
Bir kız arkadaşım vardı, çok zor durumda ve ben sürekli yardım ederdim. Kredileri patlamış ve telefonu yok. Hatta bana telefon bakcaz sözün vardı beni bağlamaz felan diyordu neyse biz bununla tartıştık ben cevap vermedim 3 gun sonra engel attı. 15 gun sonra yazdım. Cevap veriyordu ama yazma ıstemıuorum seni felan da dıyordu. Son kez faturasını ödedım son gun dıye. Engelledi benı, kim istedi öde felan fılan diye. şu an telefonu yok ve artık yardım etmem ama merak ediyorum. Paracı olsa engel atar mıydı? Amacı sizce ne? Hala kredısını ödememiş, ben ödemem de merak ediyorum...
Bence sen aptlsn kız seni engelliyor sen hala kredi ödeme derdindesin
Hayır ödemem kı.. o kadar borcu varken neden engel attı soru bu ;))
Demek değirmenin suyu başka hortumdan akmaya başlamış😉
Kız faturasının son gunuydu cezaya gırecektı ve hala telefonu yok. Bak son konusma burada.. Tavır yapar mısınız? ↗
Rahat bıraksana kızı hala adres istiyosun
Seni istemiyor kız senin paranı da istemiyor rahat bırak
Yok zaten yazmam. Daha 2 hafta önce taksı parası atmadım ve beni zorda bıraktın dıye kavga ettik. Adres isteyip telefon yollayacaktım..
Zor durumdan kastın ne bilmiyorum ama onun dışında para yedirmek enayiliğin kitabını yazmaktır.
Bir kız arkadaşım vardı, çok zor durumda ve ben sürekli yardım ederdim. Kredileri patlamış ve telefonu yok. Hatta bana telefon bakcaz sözün vardı beni bağlamaz felan diyordu neyse biz bununla tartıştık ben cevap vermedim 3 gun sonra engel attı. 15 gun sonra yazdım. Cevap veriyordu ama yazma ıstemıuorum seni felan da dıyordu. Son kez faturasını ödedım son gun dıye. Engelledi benı, kim istedi öde felan fılan diye. şu an telefonu yok ve artık yardım etmem ama merak ediyorum. Paracı olsa engel atar mıydı? Amacı sizce ne? Hala kredısını ödememiş, ben ödemem de merak ediyorum...
Gerçek duygular beslese hemen boşverecek bir insan olduğunu düşünmüyorum, eli ayağı tutuyorsa çalışsın çok rahat olmasın. Şu cümlem yüzünden bir sürü kadında beni yanlış anlayacak ama "Erkeklere ihtiyacımız yok" diyorlarsa çalışıp borcunu ödemeyi bilsin.
Yok merak ettiğim neden engel attı kı. O kadar yardım ediyordum ve son kez faturasını ödedım.
İşi bitmiştir engellemiştir anlamak bu kadar zor değil.
Kredsini daha yeni başlıyor ilk taksıdını ödedık. Bak son konusma burada.. engel atmadan önce Tavır yapar mısınız? ↗
Çok yüz vermişsin hemde çok.
Evet vallaha öyle.. sence yazmazsam yazar mı?
Bence yazma o yazdığında ise engelle paranı yemeye devam eder, üzüldüm adına açıkçası.
Yok ben zaten bıdaha yazmam, gelirse de köpek ederım. Bende ondan bir nevi ıntıkam aldım. Benim ıcın kustugu en yakın kız arkadaşıyla bulustum ve ona Bershka dan mont felan aldım. Ortak arkadaşa dedim o da ona söyledi.. ;))
Paranı harcama kıskandırmak için bu sefer diğer arkadaşı seni tuzağına çeker olan yine sana olur.
Yok onu da sıldım. Sadece onun aklında öyle kalsın dıye ;)) yolumuza bakarız. Sence yazar mı pekı
Bilmiyorum.
yok yaa hbvfcn
sen kıza paramı yiyorsun demişsin resmen nasıl engellemesin
Bak son mesaj burada.. Tavır yapar mısınız? ↗ engel atmadan önce..
ilişkiyi bitir o zaman
Bıtmış zaten ama neden faturasını ödedim dıye engel attı kı? Onu merak ediyorum
boş ver
Kız arkadaş diyorsun niye enayilik olsun
Sen memnunsan
Senin bütçeni asmayacaksa
Faturasını ödedikten sonra engellemiş kullanıyor belli seni
Ama faturasını ödedıkten sonra baska numaradan yazdım konuştuk bak bunu attı.. sonra engel attı.