Bence hata etmişsin o psikolok arkadaş derslerde uyumuş heralde Bazı insan psikolojileri kendini iç dünyalarına hapis eder ve insanlarla iletişimi pek sevmezler bu şekilde benimde arkadaşım var (oda kız ama kardeşim gibidir ) onun için nekadar değerli olduğumu ben biliyorum. Bu parasal ya da başka bir mevzu ile de alakalı degil
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesajı görüp cevap vermemk ne demek cevrimici oluyor 1 2 saat ama cevap vermiyor. Kusura bakma ama takmıyor.
İyi yapmışsın kardesimde öyle değer vermiyorsun falan olayına gitmeseydin daha iyidi birde aklında olsun mesela sen aradın sana dönmedi işin olmasın oyle insanlarla kendi işi düşünce ararlar
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Direkt yüzüne vurdum ortak boşver benden iyi ona kim davranacak ki ☺
Bu sozun onu acittigini sanmiyorum. Aranizda cikar iliskisi disinda dostluk yok. senden fedakarlik yardimseverlik bekleyecek bunu sana mesaj atip ona soru sordugunda cevap vermemesinden cikardim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya evet geziyoruz ben kızlara hesap odetmem ama bu işi şeye vurdu anla. Mesaj atıyorum cevap vermiyor soru soruyorum cevap vermiyor. 2 gundur arıyor. Mesaj atıyor demek nedeni buymuş.
Değer veren bir saniye bile bekletmez elinde tl ile bekler saniyede 3 sefer acaba mesaj geldi de duymadım mı diye telefonu kontrol etme gereği duyar sil gitsin
Fiyatın o kadar mı diye soracaktınız? Bir erkekle kadın kardeş, akraba değilse ya da çok dar durumda değilse para istenmez. Böyle davranan biri amacı sadece kullanmaktır yazdığınız gibi.
En İyi Cevaplar