Arkadaşlar çok acil bir sorum olacak sizce ilk iş günü aşk itirafi yapan iş veren yakinlaşmak istedi oyuzden hayır dedim işten ayrildim sonra tekrar konuşmak istedi ben tekrar hayır dedim ama bu gün heryere iş için afişler astirmiş işci arıyor yani bugün ona mesaj attım ama sadece teşekkür ederim dedi sizce ne yapayım aklım farklı kalbim farklı konuşuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Lavuk tam bir bacım çocuğu. Yanına aldığı kadınları kullanma amacı. Sana aşık falan değil. Bugün seni dikicek yarın seni kovacak başkasını kullanacak. Bu olayı çok iyi anlatan bir tiyatro var. Izle bence. Yasaklar metin Akpınar oynuyor. Bölüm yasak aşk. Mutlaka izle YouTube de var
015 Yorumla
Soran+1 yılPki izliycen
- +1 yıl
Babamın dükkanı vardı. Ben isletiyordum. Yıllar önce. Babam yanıma eleman almamı istedi dedi yetisemiyorsun. Dışarı işleri oluyor. Ben yaşlıyım gelemem demişti. Bayan eleman koymuştu. Kız buldu. Çok iyiydi. Evlendi ayrıldı. İkinciyi aldık. Çıkan arkadaşını koydu. Oda iyiydi. Oda evlendi ayrıldı. 3. cu bulduk. Aman allahim. Bana yürüyor. Zillinin teki. Geliyor masama yanıma sokuluyor. Dizini dizime. degdiriyor. diyorum. Geç kendi masana 20 dakika sonra yine dibimde. Babama dedim bana. eleman lazım değil. artik. çıkarıyorum. Aslaaa ve aslaaaa is yerimde çalıştığım ortamda bütür ise girmem. O 3. Numaralı zaten meşhurmus. Kendini kakalayacak adam. Arıyormuş. Sen sen ol. Aslaaaa
Soran+1 yılYalnız adam burada evli o bekar
- +1 yıl
Bende bekarım. Hiç evlenmedim. Ama asla yanımda çalışana yan gözle bakmadım. Bu ilk günden söylüyor. Çakala bak. Pas verirsen ise alacak. Pas yoksa yol verecek. Eee ülkenin şartlarını biliyor tabiki. Insanlar işsizlikten kırılıyor. Daha çok hakaret edecem sonra siteden atilicam. Bana gelsen bu olayi anlatsan. Ben gider onu döverim. Ve. Sen benim hiç bir şeyimken bile. Kansızlık bu. İnsanların durumunu suistimal etmekten başka birsey değil
Soran+1 yılYa ben körum ya da bu adam çok kötü biri ama işe aldiklari insanları hep kadın erkek almıyor sağlık sektörü bu iş hasta kabuldir felan ama kendisi hep kadın alıyor kadınlar ayakların üzerinde dursun diyor acaba diyorum diğer kizlarada aynımı yoksa banami böyle diycek ama imkansız cunki hani çok güzel kizlar var ve bana hep dedi manken gibi kizlar var ama ben sana baktım dedi
Soran+1 yılVe bunları ilk gün söyledi
Soran+1 yılVe ben hala şoktayım 1 hafta geçti üstünden ama hala atlatamadim ve hani diyeceksiniz neden buradan anlatıyorsun cunki arkadaşlara anlatamıyorum ve orada çalışan kıza anlatmak istedim ama çekindim ama merak ediyorum onun açıklığına çok söz ederdi bana
- +1 yıl
Bak şimdi. Onların içinde yürüdüğü de vardır. Yürümediği de. Kritik personel de vardır. Adam kötü bunu kafana yaz. Zart diye niyetini belirtmiş. Belki elemanları tezgahından geçiriyor. Nerden bileceksin? Onları referans göstererek seni kafaya alıyor. Ahh kızlar. 30 dan önce çok saf oluyorsunuz
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılO kizada aynısını yapsa bile biz o kızla konuşmuyoruz numarami silmiş ve 2 vardiya halinde 8 6 ve 2 12
Soran+1 yılSabah yazsam yanında olursa farklı konuşur hani yazdigikda ya hemen ona. oterse
Soran+1 yılYani bir yanım şöyle fiyor birtarafim da ona öyle yaklaşmadiysa kızı işinde parasından etmeym
En İyi Cevaplar
Kısaca şöyle bir ifade kulllanayım. Adam gibi adamlar sizi görür tanır konuşur zaman geçer adam gibi açılır reddedersiniz kendi egonuzu tatmin edersiniz süründürmeye çalışırsınız. Sapığın biri gelir size asılır üstünüze belki de iddia oynar ben bunu tavlarım der şerefsizce yüzsüzce yalan konuşup seviyorum der hemde tanımadan etmeden ve iş veren olup işe başvurup gelene vay be be bu sana mantıklı mı geliyor. Adam sapıkça hiç utanmadan yeni işe başlamış bir kadına seni seviyorum aşığım demesi ve kafının bundan etkilenmesi mantığım da aklım da almaz böyle şeyi.
313 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten haklısınız ama hala işin şokundayim ben ilk iş başvurumdu ve böyle birşeyle karşılaştım
- +1 yıl
Şimdi size şöyle bir şey söyleyeyim iş yerinde belli başlı bir düzen vardır değil mi? İş veren işçi arasında zaten böyle bir alaka olamaz. Adam iş konuşacağına ne konuşuyor. Belli ki karaktersiz birisi ama kötü tarafı ben diyeyim çıkıcam zaten vaktim yok sizin buna inanıp etkilenmeniz. Bence kitap okuyun kendinizi geliştirin en aptalca şeye bile inanıp bundan etkileniyorsanız büyük sorun var demektir.
Soran+1 yılKitap okuyan birisiyim zaten ama kitapla bunun alakası yok ki insanlarla alakası var yani kitap okuyunca insanları cozemeyiz
- +1 yıl
Kaç yıl kitap okudum şiir söz deneme yazdım. İnsanlarla muhatap oldum dertlerini dinledim çeşit çeşit insan tanıdım. Kitap okumak anlayarak okumak yaşamadan öğretmektir. Baktığım da yorumlara yok hastane açıcam yok şunu yapıcam demiş iş veren. İşe başvuran yeni işe girenlere bu konuşma bile ağtalca. Afedersin ama bahane onun hastane açmasından babana onun vakıf açmasından kardeşim ben buraya iş başvurusuna geldim sen ne anlatıyorsun derler adama sonra neymiş kimse kimseyle konuşmasın neden kimse onun ne mal ne ahlaksız olduğunu anlamasın bilmesin diye. Şimdi şöyle bir soru yöneltiyim sana. Karnın acıktı bir şey yemeye gittin o dükkanın sahibi gelip aşığım sana sevgili olalım mı der. Yoksa çalışan yemeğini hasırlar getir mi? Şimdi sen işe girmek için gitmişsin adam ne anlatıyor ve sana göz dikiyor. Seninle eğlenip zaman geçirip istediğini alıp sıkılınca da affedersin ama hadi ordan çeker. Böyle şeylere inanmayın artık saflık vardır da bu kadar olmaz. Bizde saflık insanları tanıdık akıllandık. Bu kadar saf olmayın lütfen.
Soran+1 yılAnladım pki çok teşekkür ederim gerçekten herşeyi en ince ayrıntısına kadar cevapladiniz
- +1 yıl
Estağfrullah rica ederim. Bakın size şöyle bir şey diyeyim akıl mantığı konuşur , kalp ise akla gelmeyecek olanı. Yani aklınıza uyarsanız mantığınızla hareket etmiş olursunuz , kalbinize uyarsanız pişman olursunuz. Peki ne yapıcam ya da nasıl keşke demeyecem derseniz. Aklınız ve kalbiniz biri için veya herhangi bir konuda aklında kalbinde aynı şeyi diyorsa bu kesinlikle en doğru olandır. Ama kalbinin dediğini aklın sakın diyorsa bil ki pişmanlıktan önce son uyarıdır o.
Soran+1 yılPişmanlık kötü bir şey en iyisi herşeyi unutup hayatıma bakmak
- +1 yıl
Şimdi daha ilerisini söyleyeyim abiniz varsa bunu duysa ne olurdu? Şahsen kardeşim olacak böyle bir şey olacak gider o adamı orada perişan ederdim. Hatta daha üste oynar polisi savcılığı da arar şikayette bulunurdum. Bir iş verenin bu davranışı o dükkanı kapatmasına kadar gitmese de belki büyük ceza alır hatta iş kurmaktan men de edilir.
Soran+1 yılBenim aklımda geldi ancak sonra derlerki demekki kuyruk sallamiş ki oda böyle demiş derler yani beni suclarlar oyuzden uzak durmayı tercih ettim yoksa aklıma orada ki arkadaşı uyarmakta geldi ancak üzerime siçramasindan korktum bu ülkede böyle çünkü
Soran+1 yılPki mesaj kısmından size bir konuda daha fikir alabilme şansım var mı acaba fikir yapınız çok mantıklı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılO ne iğrenç saçma sapan hareketler ya. Dilinle iyi bir yaralayıp çıksaydın işten. Üstüne engelle tamamdır. Ne densiz denyolar var ya. Eğlence arıyor kendine adam. İlk günden ne aşki ne saçma insanlar var
01 Yorumla
Soran+1 yılO da beni buldu
- https://www.youtube.com/embed/HV7n8iooAec
Bir karar verdiyseniz eğer dik durun. Her işe aldığına aynı şeyi yaptığını düşünürdüm🙂
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ciddi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz gerçekten insanın inanası gelmez
Nasıl bir iş yeri çok merak ettim, bana öyle yapılsa şikayet eder ışık hızıyla uzaklaşırım! Bugün aşkını itiraf eder yarın taciz eder böyleleri…. Saçmalık bir günde aşık mı olunurmuş 🤷🏻♀️ hoşlanırsın beğenirsin ama biraz gözetlersin sonra açılırsın!
Adamin niyeti çok iyi olduğunu düşünmüyorum açıkçası
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bende zaten ışık hızıyla kaçtım
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılİlk iş günü kişiler birbirini tanmadan anlamadan aşk itirafı yapmak hiç etik deyil, tepkinizi göstermekle çok iyi yapmışsınız,, iş verenin davranışı hiç güven verici deyil, böyle zamanlarda mantığınızı ve aklınızı devreye sokun, duygusal düşünmek kişiye hata yaptırır
11 Yorumla
Soran+1 yılBende aksine duygusal biriyim ama şükür ucuz atlattim
+1 yılKadınlar neden erkeklerden daha kolay iş bulur sorusunun cevabı :) iş veren her sabah gözünün bayram etmesini istediği için arkadaşın canı sıkılmış işe boş boş gelirken bir de eğleneyim demiş sonra çok ağlarsın bence orada işe bile girme
12 Yorumla
Soran+1 yılÇıktım direk işten
- +1 yıl
İyi yapmışsın. En sinir olduğum tip aylak aylak dolaşıp kendini bir şey sanan şey orada bi tane yapıştırırdım ben olsam aklı başına gelsin
Namussuz is arayan magdur kadinlari seks icin kullaniyor, sen ilk degilsindir, böyle serfsizleri yakalayip, meydanda kazziga oturtacaksin.
15 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olurdu
Soran+1 yılSadece kadın çalışan istemeside cabasi
Soran+1 yılEvet maalesef insanın dusundukce tüyleri diken diken oluryor
- +1 yıl
Aynen öyle. Çoğu işveren pislik kadınları kullanmaya çalışıyor.
+1 yılFazla ileri gitmeden birşeyler yasa olmayacağı belli de en azindan kendı sorularına kendin cevap bul
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmaz pki
- +1 yıl
Ulan ilk günden iş başvurusuna gelen kıza yürüyen görür görmez mi aşık oldun saçma yani
Soran+1 yılKafayı yiycem gerçekten
- +1 yıl
Yeme yeme her erkekle ve her kızla olmaz bu devirde bunu anlayalım yakisiklilikta fayda etmez güzellikte belki istediği gibi bi kız değilsin belki mantığına uymuyo o zaman ne olacak
+1 yılArkadaşlar bence soeu troll ciddi ciddi hayat hksyesi gibi yazmışsınız 25 yaşındasın bunu soruyorsun yani ülke de beyni çalışan kimse yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTek sen varsın ya tüm ülkeye yetersin
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hep aynı hikaye iş verenler kız görmesin anlık elde etmeye çalışırlar hata yapma boş yere derim
14 Yorumla
Soran+1 yılİş yerinde diğer kizlarada aynı şeyi yapmıştır yani öylemi cunki diyet isyerim aile gibi olal derdi bu adam ben kadınlar üzülmesin istiyorum diyor baya kadın çalışan alıyor ama kimse kimseyle konuşmasin diyor
Soran+1 yılAbi kb bakma senide tutuyorum ama acaba ben iyi niyet malliğa doğru mu gidiyor yoksa adamı yanliş anlamiş olabilirmiyirm diyorum ama tutacak bir kenar kalmadi
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ciddi olup olmayacağını bilemeyiz. Ama ilk günden de patron vasfına güvenip bu şekilde yaklaşan birine güvenmek çok akıl işi değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıladam seni beklemiş bak sen gelene kadar dışarıya kapatmış kendini
ya şerefsizleri07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
anlamayacak bir şey yok işte her zaman ki erkek abazalığı
Soran+1 yılPeki neden işten ayrılmama rağmen hala hep ağlıyorum
- +1 yıl
reddedildiğin için olabilirmi?
Soran+1 yılHayır ben reddedip çıktım ama hep aklıma geliyor ve agliyasim. geliyor 😥🥺
Soran+1 yılNedenini bilmiyorum * hep agliyasim geliyor aklıma geldikçe o
- +1 yıl
ağlamaya devam et boş ver değmezmiş
seni kullanmak istemiş niyeti ciddi olsa acik acik derdi tesekkur etmej yerine
02 Yorumla
Soran+1 yılYani açık açık ben sana aşığım ve evlilik düşünüyorum ve sana karık gözle bakiyorum demişti
Soran+1 yılKarım
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılYaa bebeğim kaç yaşındasın soruyor musun bide bunu iş ne hangi sektör
010 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sektörü
- +1 yıl
Ayy evvet ondada çok oluyor bende asistanım sekreter yani bizdede çok aşırı oluyo o yüzden tanıdık sağlam bir yer olması daha iyi bide sen şıp sevdi gibisin galba dikkat et kötü adamm onlaarrrrr sevme kuzumm onları
Soran+1 yılBnde sekreter
- +1 yıl
Aşkooo bizim kaderimiz buu galba ya 😂😂
- +1 yıl
Senin ilk iş yerin mi burası
Soran+1 yılÖyleydi ama bunu söyledi günun ertesi sabahı çıktım işten yani calişmadim
- +1 yıl
İyi yapmışsın daha iyi bi yer bulunur böyleleriyle uğraşma sakın
Soran+1 yılBuldum
- +1 yıl
Aa hayırlı olsunnnn nerde yaşıyorsun
Soran+1 yılAntep
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Adam sapıkmış işte neyini soruyorsun ! Normal desek adamamı koşacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil tabiki ama ilk defa olduğu için acaba hayatımın aşkı bumu dedim kendime
- +1 yıl
💪🏻💪🏻💪🏻
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Zannetmiyorum ilk defa görmüş sonuçta hemen ne aşkı sakın inan ma sonra üzülen sen olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarimda sevgilisiyle takılıyor o şekilde ama bana ters geldi ama sonra ondan hoşlanmaya başladım
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sende etkilendin galiba onun bu davranışlarındsn etkilendiysen seviyeli olarak şans verebilirdin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk iş günü aşk itirafı ne yahu bu kadar yokluktaymış
14 Yorumla
Soran+1 yılYokluktanmi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılYahu ilk iş günü senin aklın alıyor mu bunu
Soran+1 yılPki sizce herkese karşımı böyledir oradakilerede yani cunki hiçbir çalışanının konuşmasini yakın olmasını istemiyor
Cevap sahibi+1 yılEleman seni kolay av olarak görmüş ben bunu düdüklerim demiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden hep bayan personel bu ezikler acaba?
Bu "bayan" kelimesi de ne oluyorsa?09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Personel" ile "bu" arasındeki "arıyor" ifadesinin eksikliği de yorgunluğuma bağlansın lütfen.
Soran+1 yılBenimde dikkatimi çekti neden hep bayan eleman ariyorlar
Soran+1 yılSonra diyorum bu kadar kötü niyetli olma
Cevap sahibi+1 yılSence neden?
Cevap sahibi+1 yılKendinizi küçük düşürtmeyin lutfen.
Soran+1 yılAdam işte ben kadınları korumak istiyorum felan dedi kadın dayanışma vakfı acacakmis bide hastane açacağım dedi ve hastaneyi açıyor gercekten o yüzden bu soruyu sorma gereği duydum yani gerçekten ya iyi birini kaybattiysem diye
Cevap sahibi+1 yılBen biraz da bu soru üzerinden sorunsallaştırdığıma atıfta bulundum.
Hep bir "bayan personel" ve bu hiç samimi değil.
Meselenize gelince kalbinizi dinleyin madam 😀 , o size en doğruyu söyleyecektir.
Soran+1 yılKalbime bakarsak yandık aklım uzak dur diyor
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse uzak durmak akıl ve mantığın da işine gelecektir.
+1 yılAdam da adamlik yokmus ulan deve hani hoslanirsin filan ama biraz zamen ver ilgini goster ne o tovbe mal alir gibi sonra seni kucumseyecek sigir
19 Yorumla- +1 yıl
Okudumda acaba ordaki diger bayanlarada yürümüşmuki yani her gelene aynimi aslında denemek lazim sonra tacizci diye polise vereceksin belki isin icinde baska is vardir
Soran+1 yılBelki de vardır ama olsa ben vermesem bile mutlaka başka bir kız verecek polise
- +1 yıl
Yani kafamda kotu senaryo var is neydi ne yapıyorsunuz
Soran+1 yılSağlık sektörü işte klinik hastane felan
- +1 yıl
Neyse sen uzak dur aslinda orada çalısan baskasina sorsan mi bak birini ben cok begensen gidip asik oldum demez der aradan zaman gecer ve soyle der seni ilk gunden beri seviyorum surekli seni özlüyorum ilk gun aski diye bir sey olmaz o tutkudur güzelsinizdir sizi arzulamistir
Soran+1 yılÇokta güzel deilim bence daha güzel kizlar var
Soran+1 yılVe onun yaşı 40 duruyor ama 39 yaşındayım dedi
Soran+1 yıl30 dedi
- +1 yıl
Yalancida hemde himmm o herif de yok yok mus :))) bak o adam sapıktir ciddi ciddi o kilikte farkli yerlerde kamera bike vardır
No tabiki senin üstüne iddiaya girmiş bile olabilirler
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abi 1 kişi zaten iddaa felan deilde ama hala gözüm açılmadı bu adama karşı hala anlayamiyorum
+1 yılOnun amacı personel fantezi. Bütün iyi kızlar hep başkasının oluyor 😞😞
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi çıktım direk işten ama hala onun şokundayim
- +1 yıl
Tkp mesaj yapalalim. Aklına ne gelirse sor bu konu hakkında
Sanmıyorum çünkü o kişiyi ne zamandan beri tanıyor ki aşk itirafı yapıyor
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama cidden bunu soruyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cbbfhnjigg
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşveren Nuri alçı muydu yoksa coşkun mu
01 Yorumla
Soran+1 yılDjjsjsjsj abi yaaa
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlk iş günü bismillah demeden yani tuaf geldi
06 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf gelmesi normal bana da tuhaf gelmişti sonra kapıyı çarptım çıktım geldim mantıklı olarak ama hayatımın şokunu yaşadım
Soran+1 yılYani yapılması gereken o
Soran+1 yılİşi buldum çok şükür kitapçı da en azından biraz insanlara güvenmemek gerektiğini anlarım gelisirim
Aşk İlişkileri konusunda 982 cevap paylaştı. Ilk gunden biraz tuhaf olmus
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde hayatimin şoku oldu
Senin fizik güzel miydi?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma manken diyemem adama ne manlen gibi kizlar gelmiste bakmamiş bile
Soran+1 yılBelki de öyle
+1 yılHemen ayrıl işten acill.
10 Yorumla
+1 yılamacı baskaaa uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılYok ebeyin nikahi
00 Yorumla
+1 yılhic birsey olmaz ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSeninde gözün kalmış belli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanımadan nasıl aşık olmuş
00 Yorumla Peki ikinci gun ne olur. Bide onu düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFirsatcidir ne ara gördün de aşık oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk gördüğü andaymiş ilk iş başvurusu yaptığımda
Tabiki hayır o ne öyle üstüne atlamak gibi
00 Yorumla
+1 yılAşk değil o şıpsevdi hoşlantı
01 Yorumla
Soran+1 yılBenmi o kisimi kim öyle?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe saf kadınlar var yaa
00 Yorumla
+1 yılAslaaa
02 Yorumla
Soran+1 yıl😥😥🥺
- +1 yıl
Aglama😔
+1 yılOranın iş yeri olduğundan emin misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim
- +1 yıl
O zaman boş ver çalışmaya değmez
+1 yılYok devenin bale papucu
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙄🙄🙄
+1 yılTabiki de olmaz hangi ara aşık olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılİşin aslı rüyasında görmüş 1 2 defa bnde inanamadim tabiki ama zenginliğine aldandım sanırım
- +1 yıl
Zenginse tamam o zaman😂
Soran+1 yılDalga geçmesek
- +1 yıl
Bu devirde zenginlik bence önemli bir kriter kabul etmeyi bir düşün
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Malın teki demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oiş baştan yaş
01 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi gerçekten görmeyecek kadar safmiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Sence ilk iş günü aşk itirafı yapan birisiyle olur mu? Daha tanımıyorsn niyeti belli art niyetli uzak durmanda fayda var
Olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılİnsan sarrafiymiş arkadaş öyle dedi
Soran+1 yılSen tanimamiş dedin ya karşıdan gelen adamın nasıl olduğunu bilirmiş bende oyleymisim oyuzden aşık olmuş
Olmazzz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama kafam karıştı aklım başka kalbim başka konuşuyor
+1 yılYazik edersin kendine..
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Hem is veren hem ilk gun :) akilli ol..
Soran+1 yılBnmi kötü düşündüm acaba diye merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaaaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNedennnn
- +1 yıl
İlk günden bu şekilde yaklaşan biri sadece seni becermek istiyordur
Soran+1 yılGerçekten böylemi yoksa ben gerçekten görmeyecek kadar safmiyim
- +1 yıl
Gercekten böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılUf yakımlasma ne ya ılkde bide insan az utanır
00 Yorumla
+1 yılBuna sen karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey mi olur ya
00 Yorumla Saçmalamış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Saçma bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılGüven olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Burada dersem yanlış anlaşılır. Knka ama şunu diyeyim hamile bırakır
Nein, No, Hayır
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk iş günü aşk itirafi yapan iş verenle ciddi ilişki olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler