Kıdemliler genelde tepki vs gösteriyor ediyor bence normal, sizce peki?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında normal bir durum ama şöyle bir sorun var ayrıldığınız zaman aynı ortamda nasıl çalışacaksınız yani ben çok severek ayrıldığım biriyle mesela bırak aynı ortamda çalışmayı onu bir daha görmek istemem hiç bir yerde çok sıkıntılı bir durum.
Bu durum için anormal diyemem insanın kimi ne zaman nasıl seveceği hiç bir zaman belli olmaz, ancak özel hayat ve iş profesyonel olma durumu önemli yani eğer ki devamlı iş ortamında vıcık vıcık bir durum olursa, ya da kavga ayrılık durumu olduğunda bu durum çevredeki insanlara rahatsızlık verecek ise işte o zaman olmaz yanı bu durum sizin ne kadar profesyonel olduğunuza bağlı
Hayır gayet normal bir durum ama şahsen ben aynı ortamda olmak istemezdim onunla. Ben çok kıskanç biriyim çünkü onu sürekli başka kızlarla yan yana görüp kıskançlıktan işe bile odaklanamazdım. O yüzden onunla aynı ortamda olmak ve çalışmak istemezdim. Sonr iştende olurum. Ayrı yerlerde çalışmak bence çok daha güzel ve sağlıklı.
anormal değil normal durumdur güzel olur ama güzelliği ilişki devam ettiği sürece olur. iş bitince boku çıkar rezillik olur heryerde geçmişte yediğiniz haltlar milletin dilinde sakız olur. bu sebeple işine sokmasan iyi edersin çünkü ayrıldığında işide bırakmak zorunda kalabilirsin.
Cevap
21Cevap
Merhaba,
İş yerinden biri ile sevgili olmak anormal değil son derece normal bir durumdur. Çok güzel olduğunu düşünüyorum. Sevgilim ile aynı işi yapmak aynı iş yerinde olmayı çok isterim. Sabah akşam birlikte olur birbirimizi görürüz ne güzel. Hem ona işlerinde yardımcı olurum, göz kulak olurum ve korur kollarım.. 😅
Aşkın yeri mekanı ve zamanı olmaz, aşk her yerde olur, olmalı...
eğer amaç ciddi bir ilişki değilse sadece takılma eğlenme odaklıysa ben tavsiye etmem
ama ciddi bir ilişki ise neden olmasın
çalışan insanların hayatının çoğu çalıştığı iş yerinde geçiyor orada bulunan insanlarla vakit geçiriyoruz oradaki biriylesevgili olmak kadar normal bi şey yok napalım peki sokaktaki herhangi birini çevirip sevgili mi olalım
Başka nerede olacaksın ki ya okulundan ya çalıştığın iş yerinden olur mantıken en güvenilir olanda budur istisnalarda vardır ama o istisnalar üzer genelde
Çoğu insan suyunu çıkardığı için bunu yapıyorlar sen sevgili olduğunu belli etmezsen normal iş yerinde bir perforsonel olarak davranirsan iş yerindeyken nolucak
Normal ciddi ise değil sadece cinsellik ocinse herkes farklı gözle bakar şunun diktiği kız gibilerinden
İşyerinde evlilik belki ama sevgililikte mutlaka sorun çıkar... Hiçbir isverende isyerinde problem istemez
Gayette normal awk. Akrabadan normal değil, köyden normal değil, komşudan normal değil, iş yerinden normal değil, sanaldan normal değil, ne kaldı geriye Bu millet kiminle ilişki kuracak bu tabuları kim bir tarafından uyduruyor.
bence olunmaz ayrıldığınızda birbirinizin suratına nasıl bakarsınız o açıdanda bak
İş yerinde samimiyet özel ilişki işleri aksatir hataya yol açar
Ben bulaşıkçı hoşlandığım kız gıda mühendisi idi ben iltifat ediyorum hep yalnızken seni tanımak diyordum sonradan uyarmışlar kızı dediki bir daha bana iltifat etme ben senin üstünüm vs bende kızdım işi bıraktım olmuyor farklı dünyalar
Birbirlerini kayırırlar ve sohbet etmekten işi iyi yapamazlar diye pek istenmez genelde
Genelde iş hayatında olmuyor mu zaten nesi kızılacak bir durum ki
Gayet normal, seveceğin birini bulmuşsun aa olmaz bu aynı iş yerimde diye hayir mi diyeceksin
eger ciddi bir ilişkiyse olabilir ama diger türlü 2 3 ay birlikte olup ayrılmak istiyorum derse bu hem işyerindeki ortama zarar verir hemde birbirlerine diyim :)
Değil bence niye öyle olsun ki
Olursun sonuçlarına da katlanırsın
İkinizi de işten atabilirler...
Notmal
Yüzde 90 herkes bu şekilde tanışıyo zaten
Sorun yumağı olur
Normal
Çalışma
Normal
ne iş yapılıyor ortam nasıl
nesi kötü
Olabilir