Neden acaba?
1 ay
Bir erkek bir kızdan hoşlanıp ilgi gösterince kız neden zor insanı oynar?

Neden acaba?
Kendini değerliymiş gibi gösterme çabasından dolayı Hani bak ben kimseye kolay kolay yüz vermem Gibisinden Anlamsız ve saçma mesele her hangi bir konuda adım atma olduğunda ne kadar çekingen ve pasif olduğunuzu biliyoruz. Yani bu haraketler özgüvene değil aksine egoya girer ki özgüvenli insan caka satmaz. Gerek yok zaten Adam abaza değilse hop başkasına sonra sende arkasından bakarsın öyle🤣
Zor oynayınca sözde daha değerli olmuş oluyorlar. Halbuki o kadar soğuyoruz ki maalesef farkında değiller. Ülkemizde oldu olası olan bir şey. Kolay kolay çözülemez.
kesinlikle öyle ülke abaza dolu ben evimde oturmuş paşa paşa ders çalışıyorum "erkekler abaza" kral bir git ya :) (sanırım ben kinlenmişim)
Görüş
14Görüş
Naz yapmak ister neden diye sorduğunuz da genelde cevap hep aynı olur.
çünkü herkes ayni şekilde yapıyor der.
Sanki bütün insanoğlu aynı karakterdeymis gibi.
Bunun sebebi kadınlar ilgiyi seviyorlar adamın ugradması ona kendini değerli hissettiriyor olması birde basit görünmemek için biraz olayı yokuşa sürüyor 🤣🤣🤣
Aslında zoru oynamak değil de belki de temkinli yaklaşıyordur güvenmek istiyordur ya da ne bileyim kafasında çocuğu ölçüp tartıyordur ama keyiften sırf zoru oynayayım da değerli olam düşüncesi bana saçma geliyor insan kendi değerini böyle biçmemeli
Kızlar kolay elde edilmek istemiyorlar. Karşısındaki insana güvenmek, onu iyice tanımak ister.
Benim için uzaklaşma sebebi
Çünkü o erkek sakattır
Bunun cinsiyetle alakası yok tamamen ego dürtüsü
Peşinden koşturmak istiyorlar o yüzden ahaha
Basitliğinden.
size sormalı neden acaba
Vazgeçilmez oldugunu düşündüğü için
Böyle ego çatısması çok yoruyor ya
Ağzını öpeyim ne güzel dedin?
isteyen oynamaz istemiyor.
Zoru oynayan canım kadın erkek fark etmez insan içinden geldiği gibi yaşamalı o ne öyle 😒😒
Knk sen oynamadigina eminmisin erkek. oynamaz
kolay elde edilmek kızlara koyar
Erkekler zoru sever avcı ruhlular
Kim ki o kız acaba
Erkeği beğenmediği için
En İyi Görüş