BALIK ETLİ KADIN MI YOKSA ZAYIF KADIN MI?

Merhaba. Ben biraz tombul balık etli biriyim ve açıkcası ekdnimi pek beğenmiyorum. Balık etli olmayı severim ama biraz tombulumsu olduğumdan kendimi pek beğenmiyorum ve düzeltmek için diyet + spor yapıyorum. Şuana kadar hiçbir erkekle yakınlaşmam olmadı sadece bir erkekle aynı masada oturup sohbet etmişliğim var ondan başka da bir şey olmadı. Çirkin bir kız değilim tek sorun biraz topluyum ve basenlerim var :D merak ediyorum sizin tercihiniz nedir? aşk hayatınızda ya da cinsel hayatınızda partnerinizin nasıl bir vücuda sahip olmasını istersiniz ya da vücuduna fazla takılır mısınız?
Şöyleki kilo alınıp verilebilir karşınsaki kişi kilolu diye beğenmemezlik yapmak soğru seğil ilk başta zayıf birini sevip sonrasında kilo aldığında beğenmemek olmaz olduğun gibi beğenilmesi gerek bence balık etli kadınlar daha çekici ve cinsellikte daha fazla haz alabilceğimi düşünüyorum
Görüş
15Görüş
Zayif kadin ama genelde şişmanlar kendini teselli etmek icin balik etliyim ben erkekler balik etli sever diye kendilerini avutuyorlar balik etli denilen kadinlarin hepsi selulitli ya da vucudu sarkik
Geniş basen çok severim bana çok çekici gelir. Balık etli olman bence harika bir şey, dolgun bir vüdudun var. Fiziksel olarak yakınlaşma anında doyum olmaz sana.
Rica ederim :) Küsme sakın niye küsüyorsun. Herkes elmas işlemesini bilemez, bir de bu yönden düşün :)
Ne demek :) Yüzün gülsün ve hep mutlu ol :)
zayıf kadınlar çok ilgimi çekmiyor balık etlilere bayılıyorum <3
Erkeklerin balık etli anlayışı ile kadınların balık etli anlayışları bambaşka erkeklerin dediği Hadise gibi kadınların dediği sumocular gibi saygılar.
aşırıya kaçmayacak şekilde balıketli kadınlar öndedir benim için
yaklaş bakim yamacıma :D
hala duruyor yaaa :P
Ya balık etli ama kişiden kişiye değişir
Her obez kendini balık etli sanmasın
Max 70 kg
Boya bağlı
Şişman çok tatlı
zayıf
fark ederse kahrolayim
Zevk meselesi ama ben zayıf tercih ederim
Bence balık etli her zaman öndedir