3 sevgilim var, ne yapacağım?

nE NEEEEEEEEEEE Allahım sen bana sabır saydırmamak için güç ver 3NE ÜÜÜÜÜÇ İŞTE SAKİNİM O KIZ SENİ İLKİ YAPRI İÇİN HERHALDE İÇİ KAN AĞLIYODUR APLIYCAM SİZİN GİBİLER YÜZĞNDEN İNSAN EN BASTA BUNA DENK GELDİYSEM BİDA MUTLU OLALAMAM DİYE DÜŞÜNÜYOR YETER SİZDEN YEDİMİz boynuzlar yaa VOLKİ TOLKİ adam iki tanesini aynanda seviyorum diye hakaret ediyoduk sen üç beş diosun kesin saydırmalık hepsinden ayrıl baştan insan gibi başla ilk olmayanlara dürüst ol ilk olanlarada deme düzgünce ayrıl ufff senin yüzünden hayata küsmesin şimdi o buse ilk sevgilisiydi sanırım kızlar anlar aldatıldını emin ol çıkıyor meydana o kızı geleceğe karamsar baktırma ayrıca yorumda biri tatlım dese coşuyon bana kalsa hiiiç sevgili yapma ümit verme ay tepem attı senin yüzünden bunu yazdıktan sonra uygulamadan çıkıp papatya çayı içicem başka türlü sakinleşmem sabır unutma aldatılan bir kadın anlar ve hisseder bence ayrılıp 0dan başla tabi 1 taneyle durabilceksen! Aldatıldını öğrenen kadınların hikayesi erkek açısından iyi bitmio sjsjso haberin olsun İNSANDA YAŞATTINI YALAMADAN ÖLMEZ BİR GÜN GEBERESİYE SEVDİN BİRİSİDE ALDATIRSA O ZAMAN ANLARSIN EMPATİ YOK SENDE ÇÜNKĞ BELLİ AYAYYA
şu an tüm aldatılanların içinin yağsı erimiştir OH
Ağzıma s*ctin sağol
+1.
Auahauahauaha rica ederim ben artık her aldatılanı duydukça şu köşede saydırırım
Soruyu ciddiye almadım bile güldüm geçtim ASJDJDJFKSKCC
Flröwşsşeç ay ben gülüp geçemedim benim yaram taze
Yürü beee kanki o canım nasl anlamadılar şimdi onlar kendilerince taktik uyguladilarini sanıyorlar sıkmıyım beni cepte görmesin bilmem ne sık arkadaş attı adımı her dakikasını saniyesini bil bu ne böyle ipini koparmış deli danalar gibi haram kurar işte 😅
Görüş
11Görüş
Oyy kıyamam sana yaa bence bir süre daha idare et böyle
Edemem ki çok zor hadi şehir dışında olanı boş ver o zaten sanal gibi kendine hayrı yok onun ama çok sadık Bi kız o da Rus olan çok emek verdi rusyadan kalkıp buraya geliyor e yeni tanıştığım hatunun ilk sevgilisiyim kafa iyice karıştı
Benim hakkımı çalanın boğazında kalsın inşallah
Ağacım ben diyorum Çanakkale boğazı sen diyosun yandı ağzı jdjdjd
Hangisini en çok seviyorsan onla kal. Gerisine de arabam yok evim yok param yok gelirsen çalışacaksın de onlar seni bırakır zaten.
İyi de ikisi ben sana bakarım sen çalışma diyor ama ben yeni manitayı seviyorum Rus olanda rusyadan buraya yerlesicek benim için hep hayır diyememkten bu halde geldim
Yani yerli gibisi olmaz bence. Ama yinede düşün ara ver ilişkilere 2 haftalığına yalnız kal düşün bunları. Hangisini daha çok özlersen onunla kal gerisine de özür dile ayrıl. Ama demekki diğerlerini pek sevmiyordun ki yeni manita yapmışsın. Yani cevap ortada ama bu sana kalmış bir şey. Bunları kaç aydır tanıyorsun?
Sonuncusu ile devam et diğerlerinden ayrıl çünkü hepsini aldattın
Haklısın ben busemi istiyorum buse çok güzel ve ilk manitasiyim cok değerli bu
3 ünü atacaksın bence bu insanlık dışı iğrenç. Hiç birisi de bilmiyordur bunu kesin. Öğrendiklerinde ilk düşündükleri benimkinin aynısı olur birnde eksisi gibi değilim demişsin 5 ten 3 e indi diye mi dolar kuru mu bu. d
Aralarindan birini cok seviyorum hatta onun için ikisiyle ayrılmaya çalıştım ama başaramadım bana yardim et lütfen beynim çok dolu herkes dalga geçiyor ama benim için çok ciddi Bi konu bu
Tatlinmiyim gercekten 😍 buseyi istiyorum ben ya buse çok tatlı ve ilk sevgilisiyim
O da öyle dedi beni üzme dedi o çok tatlı ya off ben buseyle devamke
İlişkiye bir tane daha erkek dahil etmelisin. Sırtındaki yük azalır ve belki 4. sevgiliyi de yaparsın.
güzel kardeşim değilim ya
G@v@t degilim @mkk
Eee sorun bir g @ v tın soracağı türden ama :D
2 3 tane sevgili yapta futbol falan oynayın ya AHCISKLSLCLSVLLSLF SORUNU OKURKEN AŞIRI GÜLDÜM ABDKSKVKGMV
3 ÜNÜ DE AYNI ANDA SEVİYORUM AYNI ANDAA AJDKDKCKKV VOLKİ TOLKİ SSNİ
Ya ahahah komik geliyor ama çok ciddiyim insanlar şaka sanıyor napicagimi şaşırdım çaresiz kaldim
Valla sorunu ciddiye alamıyorum gülüp duruyorum AHXJWJCJQPDPQKXKQLDLWOXLWKDKWKDKWKDKWKDKWODOWIWKQPDKDJEJSKWKFLSOWKFKGOWPAĞFLWJDOWDKWKDKKWMFMXKSKEKDJDKWKEKDKWKDKDKWKDKWKDKSKDKSKEKDKWKDKSKDKSKDKDKD
Üç sevgilim var diyon sonra sadakat beklersin kendin bi de anlatiyon
Sendeki genişlik şalvarda yok bu ne be midem bulandı.
Senin bir tane bile sevgilin yok hangi alemde yasiyorsun sen
Sende sıkıntı var birader 3 ünü aynı anda mı idare ediyorsun
Napiyim mecbur kaldım planda yoktu
Senin gibilerin soyu kurusun
bir şey söylerdim de neyse
Birini ver knk bana ben bakarım o da dert mi
Yine seks hikayesi mi yazıyosun Feridun abi¿
Kral 4 tane hakkın var ama 1 taneyle yetin sende la🤣
Olmuyo hepsini ayrı ayrı seviyorum
Kral sen tam aşk adamsın ya 😂😂
Ya gulme napicam ben jsjdjdjrjdd
Olm hiç senin gibi olmadım valla ben bi kızı sevdiğim zaman başka kızlara bakamıyorum olm yani senin işin de zor
Allah uzun ömür versin demek geçti içimden..
İkisini Mehmetçik vakfına bağışla
Abi dasak geçmeyin ciddiyim ben ya
Bizde derdimiz var sanıyoruz
Bir tane neyine yetmedi
En İyi Görüş