3 Sevgilim var ne yapmaliyim sizce?

benim 3 sevgilim var ne gerek duyuyorsunuz diye sormayin ben mükembeli ariyorum 3 cü bir arada bulamadim.

sevgilimin biriyle cinsellikte cok iyi anlasiyorum ondan cok memnunum ondan asla vazgecemem...

diger sevgilim maddi durumu cok iyi bana ne istersem aliyor

yani zengin bu yüzden parasini yiyorum ve asla birakamam. yatakda hic iyi degil...

ve ücüncüsü tam bir dost cok dürüst tüm dertlerimi paylasiyorum sohbetine doyamiyorum ve cok seviyorum onu oda beni cok seviyor.

ama hem parasi yok culsuz hemde yatakda is yok.

ne yapmaliyim arkadaslar bana akil verin ücünü bir arada bulamadim bulsam zaten ücünüde terk edecem.

ama cok zor idare etmek yani yakalanma korkusu ile yasamak ve sürekli yalan söylemek zor degil

yardim edin bana

Güncellemeler
+1 yıl
Neden beni sucluyorsunuz

ben ücünü bir arada bulsam vallahi billahi 1 kisiyle kalirim

ama yok bulamadim. yani ben hem zengin hem beni tatmin edebilecek hemde benimle dost kalabilecek dürüst birini ariyorum

bulur bulmaz zaten ücünüde sutluyacam

1. sevgilim bir Alman beni ondan baska tatmin edebilen yok cikmadi karsima

2. sevgilim bir Arap cok zengin ama yatakda is yok ne yapim ben paranin satin alamadigi seyler bu adamda yok. parasi icin katlaniyorum

3.sevgilim bir türk tam bir dost
Güncellemeler
+1 yıl
Gercekten hayretler icerisindeyim

yorumlara bakiyorumda hic anlayis yok sizde.

ben neler cekiyorum bilmiyorsunuz konusuyorsunuz.

3 sevgili kolaymi saniyorsunuz, ne yalanlar ne numaralar cekiyorum.

her an yakalanma korkusu ile yasiyorum.

zengin olani tavlamak icin 8 ay ugrastim ben biliyormusunuz! Hatta karisindan bosandirtdim neler neler cektim.karisi beni dövdü 2 gün yatakdan cikamadim.

bilmeden konusmayin lütfen yasadiklarimi bir ben bilirim.

yaziklar olsun size anlayis kalmamis

Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda yakalandim arkadaslar
yani ufak bir karisiklik oldu parasi olan sevgilimi kaybettim. cok aci cekiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu erkekleri anlamiyorum. hayat paylasinca daha güzel oysa.
Alman sevgilim hic dert etmedi ama bu arap olan resmen cinnet gecirdi.
birde ne dese begenirsiniz neden yaptin neyin eksikti diyor manyak neyin tamdi paran haricinde.
beni tatmin edemiyordun erken bosalma vardi en fazla 10 dakika dayaniyordu sonrasi yok ne yapsaydim yani
oysa Alman olan öylemi adam saatlerde dayaniyor hepde hic yoruldum demeden.
Güncellemeler
+1 yıl
3 sevgilimide kaybettim uzun süre ara verecegim cok yoruldum artik resmen maynun oldum yalan yalan biktim artik.
Ileride bana deger verecek zengin tatmin edebilecek ve cok iyi arkadas olacak sevgili bulursam evlenmeyi düsünüyorum.
Tavsiye etmem 1 sevgili bile bu zamanda zor yani benden demesi
3 Sevgilim var ne yapmaliyim sizce?