24 yaşındayım hayatıma her giren kişiyi o kadar yanlış seçtim, okadar yıprandım ki artık yoruldum. son ilişkim vardı. ısınamadım bir türlü sözde o da çok seviyordu beni herkese kendine aşık eden kız diye diye tanıştırdı beni. kafam karışık dedim ertesi gün ayrıldı. gerçi bunu o yapmasaydı ben yapacaktım o kadar soğuktum. çünkü korkuyorum. inanmaktan güvenmekten ve sonrasının acıyla bitmesinden. artık yıprandım. doğru kişiyi bile belki yanlış olarak görüyorum. güvenim kalmadı. biriyle tanıştım azerbaycanda kendisi. yüz yüze görmedim ama sürekli telefonda konuşuyoruz falan ama güvenim yok. hoşlandığını söylüyor ama inancım yok kalbimde nötrleşti. ilk defa göreceğin biri için heyecan yaparsın o bende yok artık.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bişey sorucam cinsel birliktelik yaşadın mı? Bu kişilerle önceki sevgililerinle. Anlat demiyorum sadece evet veya hayır demen yeterli
evet
Güzel çünkü sana şimdi daha net anlatabilirim. Cinsel birliktelikte her insan nettir. Neyi istemeyip neyi istediğini bilir. İşte bunu hayatına yansıttığın zaman sana böylesil kişiler yaklaşamaz. Bı çizgi çek. Onun sağına doğrularını koy. Çizginin solundan gidenleri hayatından çıkar. Uğraşma. Onlar seni kazanmak istiyorlarsa sağından gitsinler. Sen kendi doğrularını onemsemezsen onlarda önemsemez. Ama önemsediğinde senin düşüncelerin onların düşüncesinin önünde olur. Hani derler ya ben düştüğünde yanındayım diye. Senin düşmene bile izin vermicek insanlar olur yanında
son ilişkim böyleydi. ısınamadım dile getirdim. devam etmek istediğini sevdiğin isöyledi. buna rağmen ben kendimi zorladım sevebilirim sandım olmadı. tek söylediğim şey kafam karışık dedim. neden diye bile söylemedi. deli gibi aşık adam hemen ayrılıp engelledi beni. bu kadar sevdiğini söyleyen bir insan ki öncesinde çabaladı az da olsa ama hatalar ve farklı durumlarda vardı. birden kabullenip gitmedi ve önceki yaşadığım sevgisizliklerden bi farkının olmadığını düşündürdü bana
Kesinlikle haklısın. Diğerlerinden farkı yok. Ama bundan sonra içindeki hicbirseyi saklama
önceden çabalardım sevmeyenin sevebileceğimi düşünürdüm ama şimdi hissedemiyorum. seviyorum diyor ama hissedemiyorum yalan gibi geliyor. çabalamak gelmiyor. çabalayıp üzülen de ben oldum çabalamada da üzülen ben oldum. bir hayat geçiricez sonuçta sevgi zorlamayla olmuyormuş ya da tek taraflı sevince de olmuyor
Kesinlikle haklısın. Zaten karşı taraf severse bunu kalbinde hissedersin. Bence düzgün birisisin sadece karşına doğru kişiler çıkmamış
öylelerini çekiyorum var bende bişey
Takip edebilirmisin beni
Neden
Sen bilirsin 🤷🏼♂️
Güvenin yoksa ısınamadım diyorsan niye görüşüyorsun?
bu güvensizliğim acaba kafa karışıklığı mı yapıyor diye kendimi zorluyorum
Kendini zorlamana bişi demem de insanları gereksiz yıpratıyorsun böyle olunca
aslında ben düşüncelerim neyse söylüyorum ona. mesela o son ilişkimde düşüncelerimin ne olduğun söylemiştim ona rağmen devam etmek istediğini sevdiğini kendisi söyledi. ona rağmen bende kendimi zorladım acaba ön yargılı mıyım kendimi kırabilir miyim diye olmadı tekrar dile getirdim.
ille sevfili olman gerekmiyor. çık tanış tanı.. aşk ve güven sonra ki iş...
Tabii ilişkiler sürekli kötü olunca güvensizlik normal.
O zaman boş ver gönül işlerini
Kendine zaman ver biraz. Acele etme.
yazık
küçümseyerek cevap vermene gerek yoktu. böyle yazdın da noldu
küçümsemedim ama demek ki küçümsenmeyi hak ediyorsun
çok kötü bir insansın
sağ ol askom
kadınlarla mutlu ol
ne alaka lez değilim
Kötü bir durumdasın