24 yaşındayım hayatıma her giren kişiyi o kadar yanlış seçtim, okadar yıprandım ki artık yoruldum. son ilişkim vardı. ısınamadım bir türlü sözde o da çok seviyordu beni herkese kendine aşık eden kız diye diye tanıştırdı beni. kafam karışık dedim ertesi gün ayrıldı. gerçi bunu o yapmasaydı ben yapacaktım o kadar soğuktum. çünkü korkuyorum. inanmaktan güvenmekten ve sonrasının acıyla bitmesinden. artık yıprandım. doğru kişiyi bile belki yanlış olarak görüyorum. güvenim kalmadı. biriyle tanıştım azerbaycanda kendisi. yüz yüze görmedim ama sürekli telefonda konuşuyoruz falan ama güvenim yok. hoşlandığını söylüyor ama inancım yok kalbimde nötrleşti. ilk defa göreceğin biri için heyecan yaparsın o bende yok artık.
1 ay
Artık erkeklerden o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Bişey sorucam cinsel birliktelik yaşadın mı? Bu kişilerle önceki sevgililerinle. Anlat demiyorum sadece evet veya hayır demen yeterli
evet
Güzel çünkü sana şimdi daha net anlatabilirim. Cinsel birliktelikte her insan nettir. Neyi istemeyip neyi istediğini bilir. İşte bunu hayatına yansıttığın zaman sana böylesil kişiler yaklaşamaz. Bı çizgi çek. Onun sağına doğrularını koy. Çizginin solundan gidenleri hayatından çıkar. Uğraşma. Onlar seni kazanmak istiyorlarsa sağından gitsinler. Sen kendi doğrularını onemsemezsen onlarda önemsemez. Ama önemsediğinde senin düşüncelerin onların düşüncesinin önünde olur. Hani derler ya ben düştüğünde yanındayım diye. Senin düşmene bile izin vermicek insanlar olur yanında
son ilişkim böyleydi. ısınamadım dile getirdim. devam etmek istediğini sevdiğin isöyledi. buna rağmen ben kendimi zorladım sevebilirim sandım olmadı. tek söylediğim şey kafam karışık dedim. neden diye bile söylemedi. deli gibi aşık adam hemen ayrılıp engelledi beni. bu kadar sevdiğini söyleyen bir insan ki öncesinde çabaladı az da olsa ama hatalar ve farklı durumlarda vardı. birden kabullenip gitmedi ve önceki yaşadığım sevgisizliklerden bi farkının olmadığını düşündürdü bana
Kesinlikle haklısın. Diğerlerinden farkı yok. Ama bundan sonra içindeki hicbirseyi saklama
önceden çabalardım sevmeyenin sevebileceğimi düşünürdüm ama şimdi hissedemiyorum. seviyorum diyor ama hissedemiyorum yalan gibi geliyor. çabalamak gelmiyor. çabalayıp üzülen de ben oldum çabalamada da üzülen ben oldum. bir hayat geçiricez sonuçta sevgi zorlamayla olmuyormuş ya da tek taraflı sevince de olmuyor
Kesinlikle haklısın. Zaten karşı taraf severse bunu kalbinde hissedersin. Bence düzgün birisisin sadece karşına doğru kişiler çıkmamış
öylelerini çekiyorum var bende bişey
Takip edebilirmisin beni
Neden
Sen bilirsin 🤷🏼♂️
Güvenin yoksa ısınamadım diyorsan niye görüşüyorsun?
bu güvensizliğim acaba kafa karışıklığı mı yapıyor diye kendimi zorluyorum
Kendini zorlamana bişi demem de insanları gereksiz yıpratıyorsun böyle olunca
aslında ben düşüncelerim neyse söylüyorum ona. mesela o son ilişkimde düşüncelerimin ne olduğun söylemiştim ona rağmen devam etmek istediğini sevdiğini kendisi söyledi. ona rağmen bende kendimi zorladım acaba ön yargılı mıyım kendimi kırabilir miyim diye olmadı tekrar dile getirdim.
ille sevfili olman gerekmiyor. çık tanış tanı.. aşk ve güven sonra ki iş...
Tabii ilişkiler sürekli kötü olunca güvensizlik normal.
O zaman boş ver gönül işlerini
Kendine zaman ver biraz. Acele etme.
yazık
küçümseyerek cevap vermene gerek yoktu. böyle yazdın da noldu
küçümsemedim ama demek ki küçümsenmeyi hak ediyorsun
çok kötü bir insansın
sağ ol askom
kadınlarla mutlu ol
ne alaka lez değilim
Kötü bir durumdasın