GÜNAYDIN.. 🍂
"Sevgilisi aldattığı için diyorlar bilemiyorum gerçekten aslı var mı bu olayın bu konuyla ama sen olsaydın tepkin ne olurdu?"
GÜNAYDIN.. 🍂
"Sevgilisi aldattığı için diyorlar bilemiyorum gerçekten aslı var mı bu olayın bu konuyla ama sen olsaydın tepkin ne olurdu?"
Ben sırf aldatıldım diye saçlarımı kesmezdim tabi ki ya da kendimde değişikliği gitmezdim. ama aldatan insanların ben karakteri olduğunu düşünmüyorum
birisi size emek verip sizi gerçekten seviyor, merak ediyor, değer veriyor. ne olursa olsun sizi siz olduğunuz için seviyor, kusurlarınızla ve her zaman yanınızda oluyor ama buna rağmen insanlar aldatıyor çünkü gerçekten sevmiyorlar sevgi emek vermek demektir fedakarlık yapmak demektir, sevdiğiniz insan üzülürken o gece uyuyamamak demektir. eğer sevgi bittiyse ayrılmayı seçmek daha mantıklı olur ama insanlar karakteri olmadığı için sırf aldatmayı seçiyor ve karşısında ki insana böyle zararlar veriyorlar. umarım dünya da sevilmeyi hak eden herkes mutlu olur.
Hiçbir insan aldatılmayı, hiçbir insan ihanetle karşılaşmayı dilemez. Bu dünya üzerindeki en büyük kötülüktür. Aldatan kendi karakterini ayaklar altına aldığı için, aldatılan ihanete uğradığı için en büyük kötülükle karşılaşır.
Ayrılmayı becermekle, umursamamakla olmaz. Bu dünya üzerinde yapılan her kötülüğün bir karşılığı vardır ve insanlar yaptıklarının bedelini ödemeden ölmez. Varsa sorunun ayrılırsın, aldatma gibi alçakça bir yöntemi uygulamazsın. Aldatmayı göze alıyorsan, bunun bedelini de göze almalısın. 🤷🏻
Teşekkürler.
Ricalar.
Merhaba,
Açıkçası abla hayatta o kadar çok kazık yedim ki değer verdiğim insanlardan kıymet verdiğim insanlardan içine geldiği gibi davranan insanlar oldu ki artık çoğu insanın yaptıkları bana koymuyor kimse içinde hiçbir şey yapmam
Niye kesim sacimi ayrica sacimi kesene kadar onun ;) neyse muhattap olmazdim bn 👎
Tesekkur ederim e. i. g icin canim🌹🌹🌹
Canim benim💞🥰
Cevap
13Cevap
zorbalık, şerefsiz herif aldattıysa bırakırsın gider. okadar korkutmak nedir. bu konularda kadınlarda çok vicdansızlar gerçi, sevilisi olsa aldıtlsa kadın saçını başını yolar ama erkek olarak bana çok uzak şeyler. üzülüyor insan. hata insanlar için.
O kadar emek sarf etmem.
Aldatmış olsa bile bu durum adamın yaptığını legalleştirmez. Ne olursa olsun tavrını, karakterini bozmamalı insan. Ayrılırsın biter, saç kesmek nedir.
Çok yanlış bir şey bu saçlarını kesmesi oyie ceza mı olur
Ayrıl görüşme Allah'tan bul de git jsine işte
Ben olsam ona ayrılarak en büyük cezayı verirdim yüzüne bakmazdim asla
İnsanlık dışı ayrılmayı beceremeyen idyot dolu ortalık.
Az yapmış da bir şey yapmasına gerek yok ayrılsın gitsin yeter
Nimetle şaka olmaz ak. Biz okşamaya bulamıyoruz millet kesiyor
Karım dahi olsa böyle bir şey yapma.
Yapmam*
Artık b. ku çıkmış herşeyin. her şey laşkalaşmış.
Üzücü olurdu.
Selam beni tanıdın mı? Sana bir şey soracağım acil bakar mısın?
Bak bi
bir şey soracam bak bir
dikkat çekmiş
onun saçlarını keserim
Mmal aw
Sevgilimi öldürürüm
Gerçekmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?