Ben işsizim ve sevgilim sürekli işini övüyor, ne yapmalıyım ya?

Sevgilim sürekli işini övüyor ben işsizim işten çıktım iş arıyorum bulamıyorum ne kadar üzüldüğümü bu konu da biliyor ama ona rağmen yapmaya devam ediyor sürekli insanlara nasıl bağırıp çağırdığını emir verdiğini insanların ona nasıl itaat ettiğinden bahsediyor başta aşağılık kompleksi mi var diye düşündüm kendim de sonra düşündüm ben onun yerinde olsam ona böyle davranmazdim diye sürekli işinin nasıl iyi olduğunu vs anlatıp duruyor ve artık dayanamıyorum gerçekten kalbini kırmak istemiyorum ama zorluyor kendisi olan işinden ayrılıp başka bir işe geçtiği zaman benim iş bulamadığım dönemde bana kalkıp hayatım yanlış anlama bak sakin ama sen iş yok yok diyosun ben hemen iş buldum dedi o zaman da çok ağrıma gitmişti yaptığı işte patron müdür falan değil bı kargo şirketinin kurye yönetimini yapıyor olay bu ne yapmaliyim sizce
Merhaba,
Yani açıkçası bir insanın kendini devamlı olarak övmesi ya da yaptığı işi övmesi benim tasnif ettiğim bir durum değildir, tamam işi iyi olabilir mesleği iyi olabilir hatta belki sen de çalışıyor olursan kazandığınız para onunki daha fazla olabilir veya seninki daha fazla olabilir hani bunu bir övünme veya kendini üstün gösterme çabası içerisine sokmasını ben şahsen doğru bulmuyorum.
Ne yazık ki insanlar bazı zaman kibrine ve kendini beğenmişliğe kapıldığı için böyle yapabiliyor yani sana kötülemek istemiyorum hayatındaki olan kişiyi de yani bu durumun hoşuna gitmediğini söyle onun kazancının hiçbir öneminin olmadığını söyle tabii ki para önemlidir evlilik yapmayı düşünüyorsan para olmadan evlilik yapamazsın ama en azından bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getirebilirsin.
Valla gülüm. Sen onu bırak bana gel 😉 çalışmanı da istemem. Sen basit bir kargocuya mi kaldın. Adama biraz yetki vermişler havasından geçilmiyor. Onun arkadasindan ne anasını ne bacısını ne karsini ne sevgilisini kalmıyor haberin var mı? Hepsine küfür yiyor. 😉 dolaylı yoldan sana bile geliyor. Bende bulunduğum firmada orta düzeydeyim. Benim altimdaki elemanlar benim için herşeyi yapar. Onlara o kadar iyi davranırım ki. Ben Rahmetli anama Rahmetli bacıma Rahmetli babama kimseye küfür ettiremem. Bir de böyle düşüneceksin insanlara davranırken. Kötü hareketin Elbette karşılığı olur. Çalıştığım yerde tek Türk benim. Ulusumu en güzel şekilde temsil ediyorum.
Bu yorumdan sonra yersen şaşırma abi onu bırak bana gel ne ya aay sinirlenmiycem
Sevgiliyi bırak bunu adam yerine koyup yanıma yaklaştırmam adam insan olarak görmem hayvan olarak da görmem tasmayı boynuna tak gezdir o da olmaz ülkenin insanları ne hale geldi yaa ekonomiyi konuşacaklarına bu millet nasıl adam insan olur onu konuşsalarda çözüm getirseler
Yaptığı iş önemli bir pozisyon değilken bile millete nasıl bağırıp çağırdığını, itaat ettirmekten keyif aldığını falan anlatıyorsa asıl aşağılık kompleksi sevgilinde vardır.
Görüş
19Görüş
doğru düşünmüşsün kendisi kompleksli biri ve etrafına bağırıp çağıran ve bundan gurur duyan bırıyle ne yapacaksın allah aşkına ki sana dediklerini saymıyorum bile. ayrıl gıtsın. belli ki eksikliğinin farkında ve bunu bır seylerle örtmeye çalışıyor baya acınası bır durum. sadece iş bulamadın dıye bunu yapan bır ınsan ılerde daha zor duruma duştugunde neler yapmaz. sınır oldum valla. ayrıl şundan. şöylelerine pirim vermeyin.
Kargo şirketlerinde çalışanların çoğunluğu karakter sorunu yaşayan kişiler zaten. Kalifiye eleman bulmak zor kargo şirketlerinde. üstelik seninkinde bir de aşağılık kompleksi var sanırım ki insanlara bağırıp çağırmakla övünüyor. Koşar adım uzaklaş bundan.
Gerçekten öyle içtenlikle tebrik ediyorum sizi nokta atışı yaptınız konuya 👏
teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun ki ihtiyacın var
Doğrudan söyle "beni ilgilendirmeyen şeyleri anlatmak zihnimi yoruyor" diye.
Ama şu da var... İş ortamında yaşadığı stresi, sıkıntıları ve sorunları konuşarak atmaya ve rahatlamaya çalışıyorsa rahatlamasına izin ver. Biraz onun dünyasına gir ve sinirlerinin yatışmasına izin ver. Abartmaması için de uyar.
Tepkini koy şöyle koy asla tartışma anlamında değil güzel bir şekilde açıklayıcı konuşursan onun da anlayacağını düşünüyorum
Kıytırık işle sana hava atıyor o tip adamlarla anlaşma zor olur onu sorgula
Şaka gibi insanlar 😂 nereden bulduysan oraya geri bırak shsnsld
Takma bence bencil birisine en iyi cvp bu bence
Bir insan işini neden över 🤣 kompleksli bir tip sanırım
Bence al karşına konuş. Belli ki sana üstünlük kurmaya çalışıyor.
Görgüsüzlük yapıyor, tercih senin ama uygun dille seninde is aradığını bu şekilde konuşmasının seni üzdüğünü söyleyebilirsin. Uzatırsa da ayrilabilirsin.
Ya da sallamaz dinlemezsin o da konuşmayı bırakır.
ayıp ediyor 🤷♂️sen ona bi yol ver bak nasıl düzelir
Çok belli kendi ezikliğini bu şekilde kapatmaya çalışıyor. Senin yerinde olsam bir saniye beklemez ayrilirdim
Ayrıl sende çok takıyorsan
İşini belki seviyordur sen niye aliniosun ki
Tepkini koyup susturacaksın
Bence vaktin varken adamı bırak kaç git
Bence takma amacı ne anlamış değilim zaten.
Bir değil iki değil ama sürekli yapıyor psikolojimi bozacak seviyeye geldi
Tepkini göster bence
bu ne ya boyle sevgili mi olur
Yakında o işinden olacak.
En İyi Görüş