Ben çalışıyorum, nişanlım da çalışıyor ama boş bir işte.. Ne yapmalıyım?

Nişanlanalı aylar oldu 5 Kasım da nişan yaptık neyse ben işe girdim beyaz eşyalarımı aldım çeyiz setimi aldım borç ödüyorum nişanlım da Şu an depremzede ama öncesin de de birsey yapmıyordu ben sabrettim hep iyi biri ahlaklı terbiyeli aileme karşı da iyi ama çalışmayı çok sevmiyor bence yani lafların da çok seviyor ama icraat ta birsey yok eşyaları al diyorum ben hepsini toplu alıcam diyor sonra diyor ki taksitle mi alsam Şu an onlar hiçbirsey almadı deprem oldu birsey demiyorum ama öncesinde de 2 ay bekleyin dediler bekledik yine yapmadılar nişanlım da alırım 12 ay taksit yaptırır öderim diyor eee evleneceğiz hem kira hem o nasıl olacak diyorum ben ödemeyecek miyim diyor cıldırıyorum düğün parası ile falan ödemeye çalışacak büyük ihtimal ben mesai üstüne mesaiye kalıyorum borç ödemek için onun bu rahatlıgı ailemi de rahatsız etmeye başladı Şu an geçici olarak tanıdıklarının yanında çalışıyor öğlen işe gidiyor 5 6 gibi geliyor bende sabah 5 te işe gidip akşam 7:30 gibi giriyorum ben ne yapmalıyım aşırı sinirlerim bozuluyor? Herkes düğünü soruyor düğün adına asla bir konuşma olmuyor zaten apar topar nişan yaptırdılar şimdi de önceden paramız yok diyr bahane ediyolardı şimdi de depremzedeyiz biz diye ne yapmalıyım?

Ben çalışıyorum, nişanlım da çalışıyor ama boş bir işte.. Ne yapmalıyım?