Üniversite bitti hayatım durdu. Yazın yazlığa gidiyoruz orada tanıştığım kişiler olsa da düzgün, adam gibi birileri olmuyor. Önce sevmek ve sevilmek istiyorum. Sonrasında ise evlenmek istiyorum. Mesleğim var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani aynı sorun bende de var aslında mesele şu ki üniversiteyi dışarıda okudum şehrimden uzakta Kocaeli'nde okumuştum şimdi bütün kız çevrem arkadaş çevrem orada kaldı ya arkadaş çevresi dediğimde full kız yani 10 tane falan konuştuğum erkek vardır gerisi full kız yüze yakın ama işte hepsi orada kaldı şimdi kendim Ege bölgesi'nde yaşıyorum Kendi şehrimden 2-3 sene uzak kaldığım için belli bir çevrem yok yani kendi bulunduğum şehirde 3-4 tane erkek arkadaşım ya var ya yok samimi konuştum. Kız çevresi desen bitik yok yani sevgilim yok kız arkadaş olarak konuştuğum 2-3 kişi var ama bunlar da tabii arkadaş çevresi arkadaş çevresi dediğim iş arkadaşı ayda yılda bir mesaj atarsın nasılsın falan daha sonra 1 tanesi evli. Onunla konuşuyorum 1 tane de bekâr var onunla da mesajlasoyor ama ilerisu yok.
Yani sen kız olduğun için belki çevren geniştir amma velakin benim kesin bitik yok yani bilmiyorum yani evleneceğim kız yok anasını satayım kesin görücü usulü ile gideceğiz bu gidişle 😭😭😭00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu demek oluyorki bir erkekle tanışmaya hiçbir çaban YOK , armut pişsin ağzıma düşsün ,, saş sevgi pizza gibi önüme hazır yemek olarak gelsin istiyorsun sen..
Aşk sevgi aslında etrafta gezer ama özellikle kadınların hiçbir çabası YOK bu ülkede. Erkekleri köpek olarak görüyorlar ve durup dururken ayaklarına gelecek seni seviyorum diyecek vs gibi YALAN YANLIŞ beyin yakan mantıksız hayal düşünceleri var..
Oysaki sana uzaktan bakan bir erkek önce düşünür = " bu kızın sevgilisi var mı? sözlü mü? evli mi? kimdir nedir? " ... ama kadınlar bu ülkede bir erkek beğenip uzaktan baktığında ona pis pis hakaretler ediyorlar "abaza şuna bak pis pis bakıyor vs vs" artık düzgün erkekler kendilerini GERİ çektiler ve kadınlardan uzak duruyorlar.. Bu ülkede erkeklere TVde pislik pislik hakaretler ediliyor , saapıkk taacizci katiill vs vs durmadan sayılıp sövülüyor.. ama halaa bazıı beyyinsizler ve akıl hastası ilişki uzmanı tipler kadınlara "KAÇIN , ERKEK SİZİ KOVALAYACAK" diye mantıksız saçma aptalca YALAN dolan öğütler veriyor :-) TAM bir KOMEDi.. kaç bakalım bu zamanda kim kovalayacak seni? Bu ülkede kadını kovalayana saapık tacizcii vs vs sayıp sövüyorlar saapıık durumuna düşüyor örnekleri çok ve polislik oluyorlar.. Ayrıca normal şartlarda beyni olan bir kadın seviyorsa ilkokul çocuğu beyinli akıl hastası tipler gibi kaçıp durmaz iletişim kurar tanışır ve zamanı boşa harcayacağına sevdiği erkekle tanışıp onunla beraber mutlu zaman geçirir vvs vs.. tabiii bunu düşünecek beyinn çoğunda YOK.Sevgili yapmak çok kolay sadece az bişi ZEKA ve ÇABA gerekiyor.. Sana uzaktan bakan bir erkek seni beğeniyordur ama senden bir "YEŞİL IŞIK" bekler bakar bakar bakar.. ama senin hiçbir çaban yoksa sende çoğu MAL gibi erkekleri köpek olarak görüp hiçbir çaba göstermeden durup dururken erkek gelecek seni seviyorum diyecek sanıyoran sende çoğunluk gibi elinde telefon Fa*hişelerin kendilerini sattıkları arkadaşlık programlarına girip onların profillerinin arasında evlenecek erkek ararsın sanal olarak.. gerçek hayatta bir çaban yoksa böyle olur.. çoğuluğun bu çabası YOK çünkü insan olmayı bilmiyorlar insan gibi davranmıyorlar karşılarındaki erkeğe saygıları sevgileri yok oyüzden çabalarıda yok.. sen erkeği ucuz basit görüp TEK TUŞLA TELEFONDAN bulursan oda seni ucuz görür.. aşkınız TEK TUŞLA başlar şarj bitince biter.. ya da bir daha tuşa basınca kanal değişir aşk biter ve sonsuz ve insaı yıpratıup yorup bıktıran dizi film gibi sevgili değiştirme hastalığıan sende tutulursun.. çoğunlukta bu hastalık var..
Yüzünü gördüğün , yüzyüze baktığın ve sana bakan erkekle ilgilen çaban olsun ve tanışmak için birşeyler yapıp onlar tanış.. insan olanlar için aslında tanışmak bu kadar basit özel biryerlere gitmenede gerek yok ama etrafta normal insan gibi insanlar var mı? YOK.. sorun bu22 Yorumla- +1 yıl
Benimde hoşlandiğim bir bey var. O telefondakilerle takip ettiğini gordum tik tiktokta. Ne yapmali
- +1 yıl
@Prenseslila Tiktok mik tok bu tür şeylerle uğraşanları sevenlerin sonu uçurumdan aşağı uçuştur.. Ne mi yapmalı? bence kanalı değiştir , eğer tiktok miktok takılıp ordan sohbetler yapıp birilerini bulan bir erkekten hoşlanıyorsan yanlış yoldasın ! ve oyolda devam edersen sen kendide yanlış insansın ve o bozuk insanı hakediyorsun demektir.. seçim senin hayat senin..
En azından mesleğin var. Bende okulöncesi öğretmenliğini bitirdim sınava girdim çıktım daha atanma sayıları bile açıklanmadı. Sayı açıklanacak, mülakat tarihi açıklanacak, mülakat olacak sonucu açıklanacak, güvenlik soruşturması olacak, derken 8-9 ay geçiyoo. Senin geriye kalmış seveceğin insan oda zamanla çıkar hemen olmaz kii. Acele edenleri görüyoruz. Sonrasında nasıl boşanacağim diye uğraşıyorlar. Ki sen tanışmak içinde uğraşıyormuşsun ama kendine uygun bulmuyorsun bu iyi bir şey yani eleme yapıyorsun. Bence acele etme sadece biraz daha ortamını arttırabilirsin belki. Allah kalbine göre versinn🧚🐢
013 Yorumla- +1 yıl
Ben de okul öncesi öğretmeniyim ozeldeyim kpss ye girdim😅😅
- +1 yıl
Ya ben 19.200 deyim. Puanım ve sıralamam berbat bence. Keşke 20 bin alım olsa. Lakin zor gibi. Senin duyumlarin nasıl? Olacak mı 20 bin? Ben Kıbrıstan mezunum
- +1 yıl
Bende maküden mezunum. 15 binde kaldım. Babam ameliyat oldu tam sınav zamanlarına gelince çok düştü puan. iptal edilen sınavım 15 net daha fazlaydı arada yaktılar. Buarada genede umutsuz olmayın cba akademi gibi uzaktan eğitimlere bakın derim aralarda. Birde mülakata girin mutlaka. Bu sene 2009 yılına benziyor gibi artıları çok olacak gibi
- +1 yıl
Evet özel sömürüyor. Ben mutsuzum. Sabah 8 akşam 6 çalışıyordum. Yeni 5 te çıkmaya başladım
- +1 yıl
Merhaba soruya yapılan yorumları okurken görd<m ben de okul öncesi mezunuyum bu sene girdim sıralamam 3154 sizin gibi atamaya dair bir haber bekliyorum 😥
- +1 yıl
Ya inşallah devlete geçer minnoşlarla mutlu bir hayata açılırsınn🧚 şimdilik güzel taraflarına odaklanmaya çalış. Çocuklarla beraber eğlenirken aynı zamanda öğretmenliği mutfağında öğreniyorsunn. Ben bugün antalya tıpta memorialde doktor doktor geziyoruz. Herşeyin başı sağlık🌱
- +1 yıl
Bakalım hepimiz için hayırlısı olsunnn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirileri ile tanış dene o olmaz bu olmaz ile bu işler yürümez bazı şeyler oluyor insan kendini bile yeniden tanıyor. Çok sevdiğim bir abim seni akrabam ile tanıştırayım dedi telefon ve sosyal medya adresi verdi kendinede söyledi yurtdışında yaşıyor yazında geldi bak otur konuş dedi he he dedim geçiştirdim fakat bir şeylerde yapmak lazım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes sosyal medya üzerinden buluyor devir pahalı sosyalleşmek zor
02 Yorumla- +1 yıl
Napacagim? Aileme sosyal medyadan tanıştım desem ne derler
- +1 yıl
Demezsin sen de
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı maalesef sevenim de olmadı. sosyal olmak şansı arttırıyor
00 Yorumla
+1 yılİs yerinden cikiyor. Sosyal ortama gir cikiyor. Ben ise girdim. Kismetim acildi jsjsj. Annemle babamin is yerinde calisanlar falan konu komsu teyze falan baya kismet cikti. Evlenmek istiyorsan dua et tuba ilahiyat die kadinin kitabi var onu al dua kitabi gayet guzel yol gosterici
10 Yorumla
+1 yılKurslara gidilebilir.
Sosyal medyada takılabilirsin yazanlar olur.
Cafe, kütüphane vb. toplum alanları olabilir.
Size hak veriyorum bu devirde düzgün bir insan bulmak zor hele ki erkekler konusunda dikkat edin çoğu başta rol yapar kız ona bağlanınca erkek özüne döner rol yapmayı bırakır. Ayrıca cinsellik içinde düşünenler olabilir çoğunluk böyle zaten. Ciddi ilişki aradığını yazdın o yüzden bu tarz şeylere dikkat edersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arkadaş vesilesiyle tanışarak veya sosyal medyadan olabilir.
İllaki erkeklerden adım beklememelisin yani. Zaten çoğu kıza yazan sürüyle erkek var artık bu tip şeyler basite kaçar oldu bu yüzden.
Kendi gördüğün beğendiğin birilerine ilk adımı sen atabilirsin mesela tanışmaktan zarar gelmez sonuçta00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılİlgilendiğin hobilerine göre topluluklara katıl. Mesela film izlemeyi, seviyorsan filmler hakkında okumalar yapan bir topluluğa katıl. Sosyal medya üzerinden yorumlar yap. Seninle aynı düşünen insanları bulduğunda sevineceksin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okukdan kurstan mahaleden cevrende hadi diyorsun oda yok son care aile fertlerinin köyden ya da tanıdık kişinin filankes tanıdıgından ve akrabadan yoksa tesadüfen beklersen o bekleme hiç gelmez gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle oldu. Söyleyen eden hep reddettim. Sevgilimde oldu neyin ne olduğunu biliyorum. Lakin adam yok artık herkes farklı amaçlar peşinde sanki. Öyle olmayanlar var ama içim ısınmıyor beğenmiyorum
Bir kadın nereden sevgili yapacağım diyorsa o kadın değildir :D bu tür sorular bana epey ironik geliyor
04 Yorumla- +1 yıl
Vallahi kadınım 🤣🤣
- +1 yıl
Bn de diyorum aynısını
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 zaten böyle bir sıkıntısı varsa kadınların Türkiye büyük çağ atlamış demektir
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence öncelikle arkadaş ortamı yap sevebileceğin insanlarlla sonrası kendiliğinden gelse ggüzel olur
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş ortamım var. Sosyalm. Lakin senelerdir olan arkadaşlıklar. Çalışma hayatımda da samimiyeti çok sevmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGençsin aslında, biraz etraftakileri görünce insan geç kalmışlık hissi oluşuyor. Sadece acele etme, ama çok da ağırdan alma derim 😊👍
03 Yorumla- +1 yıl
24 yaşındayım. Geç degil. Lakin biri olsa 1 sene gez toz 6-7 ay nişanlı kal 2 sene zaten gitti. Bir kız içinde 26-27 yaş evlenmek için ideal bence. Hemen çocuk yapmayacaksa eger
- +1 yıl
Evet aynen dediğin gibi. Tabi insan kendince plan yapabiliyor ama kafasındaki planlar bazen istediği gibi olmayınca da üzülebiliyor haliyle. Umarız ki istediğiniz gibi olur
- +1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sevdadır tutturdun ne anladın Yurdagül ne anladın
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah🤣🤣🤣
Buradan olabilir ben reeli bırakalı çok oldu kriterime Uygun birini bulursam evleneceğim 6. yılım bitti öğretmenlikte yurtdışından iş teklifi çok belki de artık yurtdışına gitme zamanı gelmiştir bilmiyorum
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama sıkıntı bu devirde adam kalmamis
216 Yorumla- +1 yıl
Her yer doğru kaynıyor biz denk gelmiyoruz :)))
- +1 yıl
@KEREM0608 aynen
- +1 yıl
@KEREM0608 yav git bir sitenin abazalari eksikti seninle mi uğraşacağım
- +1 yıl
@KEREM0608 eyvallah sağol
- +1 yıl
Adam seviyordunuz da bizim mi haberimiz yoktu?
- +1 yıl
Genelde it kopuk puşt erkek seversiniz çünkü
- +1 yıl
@Yaşayabilmerem evet senin haberin yokmuş
- +1 yıl
@_captain kendini katıyor, sayfasına bak yorumlarına bak anlarsın yoruma damlamakla olacak bir şey değil
- +1 yıl
Adam kalmamış diyorsun tamam kızlar için doğru adamı her ne kadar bulmak zor ise erkekler için de doğru kızı bulmak zor bencil olma
- +1 yıl
@theprotection kız kendi için sormuş bende kadınlar özelinde konuştum yoksa bence de her iki cins için sıkıntı
- +1 yıl
Bence de
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayaller paris hayatlar şırnak demişler.😄 Uni bitti ama sevmeyi ve sevilmeyi Öğrenmekse daha baştasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Adam beğenme, evlilik koşulu köy.. bu ne bolluk böyle. Yok sana sevgili filan, annen, baban sevsin seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de uzun zaman araştırdım ve sonunda bir laboratuvar ortamında DNA RNA falan siparişle yaptırdık bir şeyler.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok komik bir espri tam bir zeka esintisi
+1 yılBu aramayla bulunacak bişey değil ki, zamanla olacak bişey
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılBende beklıyorum ısımde gucumdeyım nasıp ısı ama çabalamak lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Karşıma insanlar çıktı ama begenemedim. Yani adam gibi olanlara da nasıl desem heyecan duyamadım. Bir de birlikte eglenebilmek çok önemli
- +1 yıl
Bır yerden başlamak lazım heme n olacagını sanmam şans vermen lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın doğruysa panik yapmamakta fayda var , pesimist düşüncelere de kapılma
01 Yorumla- +1 yıl
Evet 24 yaşındayım. Yani sanki hiç karşıma biri çıkmayacak gibi hissediyorum/ ciksada güvenilmez biri olur sanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHobi kursları var ordan kendine çevre edinebilirsin Hemen enseyi karartma
02 Yorumla- +1 yıl
Vaktim olmuyor. Hafta içi çalışıyorum. Hafta sonu da uyusam diye bakıyorum ve okulla ilgili sorumluluklarim var
- +1 yıl
Zaman yaraticaksin Kendine Sorumluluk güzel ama kendinide düşünmen lazım Biraz feragat ediceksin uykundan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVay anam vay sevmek sevilmek öyle kolay hemen olacak sana hayırlı isler
00 Yorumla
+1 yılNick fake, resim yok, soruya bak cay demle. Harun abi parfumu geliyor sorudan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazlığıb yerini de söyleseydin belki. İşin daha kolay olurdu
00 Yorumla Çok basit
Bir kilo un
Üç yumurta
Bir bardak süt
Yarım tereyağı
Evde00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye illa evlenmek ya da biri olsun istiyorsun ki o kadar mı boşluktasın
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bilmiyorum bunaldım
- +1 yıl
Bence bunalma kendini sev kendinle mutlu olmaya bak diğer türlü daha çok yıpranırsın emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılArayış içinde kesinlikle olmaman gerek. En çok takıldığın yer neresi ise oradan bulursun.
00 Yorumla Kısmetin varsa gelir şamdan yemenden kısmetin yoksa ne gelir elden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. öğrenirsen bana da söyle. her şey tamam bir aşk eksik bende de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBu sanki daha cok sey gibi uni bitti bam bam bitti gibi 😂
00 Yorumla Onu ben de bilmiyorum. Bazen beğendiğim kadınlar oluyor onlar da genellikle ilişki içindeler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUykudan uyandığı an hiç sevmem insanları itici geliyorlar bana.. Nerede sempatik bulduğum ise değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:))) annenle düğün düğüm geziyorsun. Oradaki teyzeler seni beğeniyor. Devamı?
06 Yorumla- +1 yıl
Yok ya öyle de değil😅
Cevap sahibi+1 yılSonradan fark ettim, sen Kıbrıs’ta okumuşsun :))) o adetler sizin aileye uymaz 😂
- +1 yıl
Alakası yok. Ailem muhafazakar sayılır
Cevap sahibi+1 yıl:) ydü daü?
- +1 yıl
Gau
Cevap sahibi+1 yılBende ydü mezunuyum.
hayatım 24 yaş gençliğinin baharı daha böyle şeyler zamanla seni bulur bence acele etme akışına bırak, sosyal ortamlar iş ortamı vs ya da ortak arkadaş olur hiç belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılNe farkederki dogru kisiyi bulsaniz da sen cok sıkıcısın kafalarımiz uyuşmuyo dogru adamlar hep bu şekilde dışlaniyo genel olarak boyle rabbim karşina dogru kisiyi cikarir inş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbuldaysan kolayda çevre çok olduğundan Anadolu da zor gibime geliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Demekki zamanı değil az sabır taşlar yerine oturacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık herkesin amacı farklı kimse kimseye uyum sağlamak için uğraşmıyor o yüzden doğru kişiyi bulmak zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeslegin varsa bu iş daha zor kendi dengine göre bulman gerek
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen sıkıntı burada çıkıyor. Arkadaşım tanıştırıyor örneğin. Çocuk lise mezunu bana denk degil. Küçümsemek değil asla niyetim ama fark ediyor eğitim düzeyi
Cevap sahibi+1 yılküçümsemek degil zaten ilerde büyük sorunlara yol açıyor aradaki fark bu kibir falan degil şartlar böyle
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Nasibinde varsa bir şekilde olur yoksa da ne yaparsan boş
00 Yorumla
+1 yılDikkat et sevip sevilmek isteyip kendini kötü erkek reis lere kaptirma üzmesinler seni
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılkanka kısmet olması lazım valla bak yoksa yok yani fizana git bulamazsın
00 Yorumla
+1 yılAynı dert bendede var işim var okul bitti sosyal hayat çok sayılmaz
00 YorumlaSilahımız da yüreğimizde bir olsun Canpolat
00 YorumlaSana taktik verim git otur banka yanına bir erkek oturur konuşmayı sen başlat
00 Yorumlaşartmı sevgili yapman ki şartsa teklif eden sen olursan hemen sevgilin olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan yap en sağlıklısı o şu an
02 Yorumla- +1 yıl
En sağlıklısi mi? Sosyal medyadan neler çıkıyor
- +1 yıl
Bence öyle en azından tanıyıp tartıp elersin
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılYazlık nerede edremit tarafında mı
02 Yorumla- +1 yıl
He knk gelcen mi🤣🤣 yok değil
- +1 yıl
Adam gibi konuş lan kezban liseden yeni mi çıktın. Edremitte isen gözüme gözükme diycektim 🖕
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan yapabilirsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Sanallara güvenmiyorum
- +1 yıl
Senin gibi insanlar illa ki var sanalda, herkes artniyetli değil.
- +1 yıl
Bilmiyorum TV de olanları gorunce
- +1 yıl
TV'de olanlar reelde tanışan insanları da gösteriyor yalnız sadece sanaldakiler değil onlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sevgilim yok Hangi sehirdesiniz belki yakıniz tanişirız bi kahve ikram ederi hanımefendiye☺😅🌸
00 Yorumla
+1 yılBırak o seni bulsun arama bence
10 Yorumla
+1 yılAy banada yap aşkım ya çok sıkıldım sap gezmekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yazdıysa olur
00 Yorumla
+1 yılBuradan yap olmak isteyen vatandaşlar çok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sosyal olmayı dene. O zaman bulacaksın
00 Yorumla
+1 yılBuradan rahat bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKankans bulursan ablasinida ben alayım 😂
00 Yorumla Zor bee
Ariyoz işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ben hala bulamadim yani hesap et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂😂😂😂😅😅😅😅çok mu azdın a mın y arrak mı istiyor illa
00 Yorumla
+1 yılSevgili olalım mı skdjsjsjsjsj
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!