Aklim karişti ablam ve eski sevgilisi baska biriyle evli ama bence hala birbirlerini seviyolar ustune ablamin cocugu var?

Ablamin iki yil once sevgilisi vardi bunlar çok uzun zaman birlikteydiler sonra evlenceklerdi ama kavga ettiler sonra ayrildilar, ama hala seviyolardi birbirilerini. sonra iddiaya girmisler kim once evlencek gorucez diye sonra ablam evlendi sonrada eski sevgilisi ustune ablamin cocugu oldu ama bilerek olmamisti. geçen hafta dugune gitmistim ablam yoktu ama eski sevgilisi uzaktan akraba oldugu için onu gordum karisiyla. ustelik bizim masamizin onunde oturuyodular. oyle donup bakiyodu eski sevgilisi. fazla mutlu gozukmuyodu yeni gelinle sizce ablami seviyomudur hala, çunku gozu hep ablami ariyodu ve bana bakip duruyodu. bu arada eskiden hep ayrilsinlar istiyodum ablamla ama Şu an ikiside keske ayrilsa ve yeniden deneseler diyorum. sizce mumkun olabilirmi mumkunse bile ablamin eski sevgilisiyle iletisemi geçip bunlari konuşsam olur mu, olmaz bence çunku evli ama aklim karisiyo çunku hala birbirlerini seviyolar sanki karismakta istemiyorum ama kavuşsunlar

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar lutfen akil verin
Aklim karişti ablam ve eski sevgilisi baska biriyle evli ama bence hala birbirlerini seviyolar ustune ablamin cocugu var?