Anne ve Baba tarafindan Evlilik baskisi?

Merhaba arkadaslar ben 19 yasindayim. Ailemle yasiyorum. Tesetturlu bir kizim elhamulillah musluman. Üniveristeye gecen bu yil. Hergün Annem ve Babam tarafindan baski altinda kaliyorum. Evde kalmis muamelesi yapiyorlar bana ve benden 2 yas kucuk kardesimi benden önce vermekle tehdit edip baski yapiyorlar bana. Suanda ünìversitelere yaziliyorum. Ablam 3 saatlik uzak mesafede bir yurtta kaliyor ve beni yanina cagiriyor bu baskidan kurtulmam icin fakat oraya gidersem istedigim bolumu hem okuyamicam hemde arkadaslarimi uzak kalacam ama öbür türlí onlarin evlilik baskisindan kurtulcam. Hergün odamdayim onlarla göz göze bile gelmememk icin yemek birlikte yemek bile yemek istemiyorum. Cünkü bir ortam sürekli laf dönüp dolasip benim evlilik konuma geliyor. Nolur bana tavsiyeler verin nolur yardim edin. Ben kendimi daha evlilige hazir hissetmiyorum cok agir bir sorumluluk oldugunu dusunuyorum. Ayrica istemedigim biriyle bu gidisle zorla evlendirmej isteyecekler beni. Depresyona girdim hergün dua ediyorum. Kendimi yanliz hissediyorum.
Anne ve Baba tarafindan Evlilik baskisi?