Daha resmi olarak boşanmamış bir bayan ile yuva kurulur mu?

kendisi bana istagram üzerinden bir konu ile birsey paylaştı, benim kendi sayfam var yazılar yazdığım, neyse sonra uzun uzun muhabbet açıldı o 25 yaşında ben 24 . dHa önce evlenmiş ayrılmış çocuğu yok ,1 hafta oldu konuşalı beni sevdiğini söyledi aramızda 8 saat var mesafe. Benimde hoşuma gitti zaten ben evlenmek istiyorum uzun zamandır. Ama kızın bir dediği bir dediğini tutmuyor. Dün takım tutmuyorum diyordu bugün takım tutuyorum diyor yani değişik bir halleri var , bir kaç tane de hastalığı var epilepsi gibi. anası babası ayrı. Eşinden çok şiddet görmüş. Yani acaba diyorum beni öylesine birisi mi görüyor. Ama saatlerce benim ile de konuşuyor. Dün istagramdaki fotoğraflarımı silmemi söyledi. Onun gibi bazı kızlarda mesaj atıyor ilk muhabbette sorun etmiyordu şimdi etmeye başladı bende yok diyemeyip yaklaşık 30 tane fotoğraflarımı sildim yazılar kaldı sadece. Sizce bu birliktelik sağlıklı bir yuvaya dönüşür mü? Sürekli eski hayatındaki acıları aklına gelince ağlıyor benimde moralim bozuluyor. Bu arada kadın kocasından para koparmak için çekişmeliye dönmüş boyanması. 1 buçuk yıldır mahkeme sürüyor 2 yıla biter diyor
Daha resmi olarak boşanmamış bir bayan ile yuva kurulur mu?