bir hastane sağlık'çısı olarak soruyorum sizlere odaya muayene ye girdiğinizde ya da iğne için sedyeye yattığınızda ne geçiyor aklınızdan

bir hastane sağlık'çısı olarak soruyorum sizlere odaya muayene ye girdiğinizde ya da iğne için sedyeye yattığınızda ne geçiyor aklınızdan
“Tıpta ayıp olmaz tezini daima savunurum.”
Bu algımın üzerine evet, intramuscular injection (kalçadan iğne) yaptırırken eskiden daha çok olurdu, bu yaşımda eskisi gibi çok olmuyor ama şöylede bir durum var kalçadan iğne yaptırma esnası sexle geyiğini yorumlarsak eğer “şimdi kim, kime iğne yapacak” geyiği algısı oluşuyor bende özellikle sedyede kalçamı açıp beklerken ama iğnesini kalçama vurduğunda, iğnenin acısı ayrı bir acı ilacını enjekte ederken ki acısı ayrı bir acı bu iki ayrı acıları hissederken kalçamda zaten o düşünceler dağılıyor kafamdan.
Cevap
3Cevap
yok artık hastanede de seyinize sahip cıkın bi zahmet ya
Şeyin nerde nasıl kalkacagina biz karar veremiyoruz ki
Bir sağlıkçı olarak bunu sorman çok kötü bir şey. Durum gerçekten vahim.
İnsanlar burada aklına takılan soruyu sorabilir dimi benimde aklıma takılan soru buydu
Peki yine de bunu ulu orta yerde sormak yerine arkadaşlarınıza sorsanız daha iyi olur. Bende sağlıkçı olacağım şu an okuyorum hangi bölümü okudunuz? Hastanede çalışmak insanı psikolojik olarak etkiliyor mu?
Ben bolumumle alakası yok aslında bu konu çok geldi kulağıma da ondan sordum sadece tanıdıklarım mi yoksa. herkesde bu istek var mı hani üniforma fantazisi. diyelim buna
Ben paramedik okudum acilde görevliyim
Anladım peki dğer soruma cevap verebilir misiniz? Hastanede çalışmak insanı psikolojik oalrak etkiliyor mu?
Soğuk kanlı isen etkilemez aksi taktirde duygusal bakarsan ve kan tutuyorsa korku satarsa içini ozaman eller titrer nabız yükselir panik ve hata yapman çoğalır buda ister istemez hergun yaşanacağı için piskolojik sorum yaratabilir
Anladım. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Rica ederim
Yok ben o sıra kapıdaki güvenliklere kapılmakla meşgul oluyorum😄
Buda ayrı bir görüş beğendim 😀
Bişey düşünmüyorum. Muayene olup çıkıyorum. Zaten görevlerini yapmalarına izin vermesek nasıl iyi olucsz ama utancımdan bazen de acı ile geçiyor
Cok istiyorum hele burada bir hemşire var hastanede doktorlara vermiş onu çok istiyorum
Kfjfdkdk kimmiş bu nedir hemsire 😀
Cok tatli bi hemsire onu yapmak için gidebilirim hastanesine buradan duyuruyorum onu çok seviyorum
Yoo hic öyle çekici gelmiyor
Senin fantazin farklı olabilir saygı duyuyorum
Süslemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?