Ne yapayım evliyim mutsuzum. Ne yapacağını bilecek seviyede birisiyim. Eğitimciyim o kadar detay vereyim...
1 ay
Kızlar, Evliyim ama flörtüm olsun istiyorum Yanlış mı?

Ne yapayım evliyim mutsuzum. Ne yapacağını bilecek seviyede birisiyim. Eğitimciyim o kadar detay vereyim...
Soran sadece kızlardan görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Çok doğru aynen bu kafada devam et. Mutsuzmuş boşan o zaman sonra ne halt yer isen ye. Evlilerin bir bokuna inanmıyorum. Mutsuzsun madem sen elinden geleni yaptın mı? Gelmiş burada ne soruyor ya?
Yaşamayan bilmez
Ne yapacağını bilecek seviyedeysen bu soru başlığı ne aw
Aklıma bu video geldi.
https://youtube.com/shorts/B94AoU1houc?feature=shareKendin gibi öğrenci yetiştirme hocam ayy pardon kocam
İş başka
Tabii ki yanlış aldatmak acizliktir, karaktersizliktir, beni yanlış anlama ama gerçekler bu
Bunun yerine kendi ilişkinde mutlu olma uollarını arasan.
Çok aradım ama olmadı
Sen önce ne olursa mutlu olurum bir onları öğren sonra bir de üzerine git bak ozaman oluyor mu olmuyormu
Ki eşine boyle bir saygısızlığı yapma aynı şey sana yapılsa ben nehissederim diye düşün.! Aldatmak acısı =ölüm acısı
Eğitimciyim diye bir de söylüyorsunuz ama ilk önce kendiniz eğitime muhtaçsınız.
Bu konuda eğitime ihtiyacım old doğrudur
Hay senin egitimciligine de verdiğin eğitime de...
İkisi aynı şey mi
nafaka yüzünden mi boşanmak istemiyorsun
Yok başka sebepler
ailesinden mi korkuyorsun? sebep ne onu da yazsana
Akraba evliliği, büyükler hasta ve kalp hastası üzülüp ölümlerine sebebiyet vermek istemiyorum
Çocuk da var
büyükler vefat edince mi boşanacaksın
Bilmiyorum en geç öyle
çocuğu olup boşanan çok çift var
Onların çocukları perişan
tam tersi sürekli kavga eden anlaşamayan birbirini sevmeyen anne babaların çocukları bence
İşte ben kavga olayına girmiyorum
e sadece cinsellik için aldat? sen bildiğin ilişki arıyorsun. karşı tarafın aşık edersen boşan diye tutturur evinizi bile basar takıntı yapar boşanmazsan
Bilmiyorum hiçbir şey :(
özellikle kadın genç olursa ve duygusala bağlarsa baya takıntı yapar sadakatsiz dizisindeki derin gibi
Dizi izlemiyorum bilmiyorum ama anladım dediğini
kimsenin hakkına girme derim. günübirlik eğlence takıl
Kim ister ki günübirlik
para harcaman gerekir baya. ama ilişki de olsa para harcicaksın öyle düşün
Mesala ne kadar?
orasını bilemem ama ilişkide bile bi yemeğe çıkarsan 200-300 lira minimum
Haklısın
Takip ettim seni
Mutsuzsan ayrıl?
Değil mi çok basit zaten
duymamış olayım egitimci
:(