HİÇ Mİ SEVİLMEZ?

Bir insan hiç mi sevilmez? 21 yaşındayım düşünüyorum bu zamana kadar beni kimler sevdi diye yani hem arkadaş olarak hem de sevgili olarak ya da aileden.. aklıma kimse gelmiyor çünkü hep ilişkilerim saçma sapan bitti ve ben bir şey yapmadım tamam kimse mükemmel değildir ama ben hep bir şeyleri çözmeye çalışan taraf olmuşumdur çözülmeyecek olsa bile hep çabaladım ve bu çabalarım sonucunda da hep üzüldüm.. kimseye bile bile kötülük yapmadım.. ama kimseye de yaranamadım.. hep ben çok sevdim arkadaşlarımı da eski sevgili olduğum kişileri de ama sonuç hep beni üzmeleri oldu.. aile desen tabiki de bana bir şey olursa üzülürler ama bazen onların sevgisini bile hiç hissetmiyorum emin olamıyorum onlardan da.. ben anlamıyorum kimseye bir şey yapmadığım halde.. sadece sevilmek istediğim halde bu yalnızlığımın sebebi nedir? Ya da beni sevmemelerinin.. tip olarakta düzgünüm hep iltifat ederler.. bilmiyorum çok yalnızım ve yalnız ölmekten korkuyorum.. çünkü hep sonuç aynı oluyor ya da aynı tarz kişiler oluyor bu dünya da herkes aynılaşmış..
HİÇ Mİ SEVİLMEZ?