Birebir etüt aldığım hoca ders anlatırken dibime oturdu ve bacaklarını ders boyunca bacağıma değdirdi?

Biliyorum önceki hafta da bu soruyu sormuştum ama hoca bunun kadar ileri gitmemişti önceki hafta sadece ders anlatırken bacağını bacagima dokunduruyodu ama bu hafta geldi sandalyesini dibime soktu öyle oturdu ders esnasındayken sürekli temas halindeydik e tabi ben utancımdan yerin dibine girdim ellerimiz bacaklarımız beraberdi resmen kollarıma dokunuyordu mesela ama diğer hocalardan da alıyorum etüt hocalar mesafeli derslerini işliyolar ha bide şey var bana yaptığı şeyi kimseye yapmıyo onu farkettim geçen diğer öğrencilerine araya mesafe koyup dersini işliyo hocanın amacı ne olabilir ben ne anlamalıyım burdan salı günüde dersimiz var bide benimle her irtibata geçtiği zaman adımın sonuna mutlaka "cim" ekliyo

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar okula gitmiyorum mezunum dershaneye gidiyorum kimisi beni okula gidiyor sanmış
Birebir etüt aldığım hoca ders anlatırken dibime oturdu ve bacaklarını ders boyunca bacağıma değdirdi?