Sevgilim evli iki çocuklu birbirimizi seviyoruz eşi boşanmaya yanaşmıyor ne yapmalıyım sizce?

Seni bu kadar seven adam neden davayı açmadı dersin?
Elinde resmî nikah, 2 çocuk, toplum içinde itibar olan karşı taraf, senin elinde ne var? Çıplak bir iki pozunuz, evli 2 çocuklu insanı boşatmaya çalışan metreslik itibarı, ve sevdiğini sandığın aslında 2 kadına da zerre değer vermeyen haysiyetsiz bir adamın eşine yaptığı hakaretlerle kendini değerli hisseden zavallı beyin hücrelerin.
Pardon da senin hayatında çekemeyip bizde yok diye hayıflanacağımız ne var? Sen konumundan memnun olsan durum normal gelse adamın boşanmasını istemezsin zaten. Metres olmak hiçbir kadına yakışmıyor. Ayrıca yanlarında mıydın? Yatmadıklarını nerden biliyorsun?
Sanane ya sen sanki çok mu doğrusun sevgilinle kaç kere yattın kimbilir
Sevgilimle yatıp yapmamamın konuyla ilgisi? Sonuçta senin burada yargılanman biri ile yatman değil! Evli çocuklu üstelik kadının boşanmak istemediği biri ile yatman konu?
Görüş
6Görüş
Çok gurursuz bir kadın demek😄
Kene olan bence sensşn o kadın değil!!! Ayrıldıktan sonrasını kolay mı sanıyorsun sen? Olan çocuklara oluyor, olacakda pekte umrunda olacağını sanmıyorum ileri de o çocukların senin için önemli olacağını
Bu bir troll soru değilse, Allah sizi bildiği gibi yapsın. Birinin yuvasını yıktın ve hala haklıyım mı diyorsun. Şeref yoksunu adi
Bide utanmadan şikayet ediyorsun asıl gurursuz sensin elalemin kocasına göz dikmişsin bide şikayet ediyorsun
Evli bir insanla ne diye görüşür de böyle bir kötülük yaparsınız anlamış değilim.
Haline üzüldüm. Bir kadın kendini bu kadar düşürebilirdi ancak. Rezil
Rezil olan ben miyim ciidden
Sensin
Kadın kocasıyla ilgilenniyorsa yatağa almıyorsa bu suç sevgilisinin mi
Alıyordur o adam sana yaranmak için kandırmış aptal
Evli adam senin için ayrılıyorsa senle evlenince senden daha iyi birini buldugunda sendende ayrılıcak bunu akıl etmen lazım
Milletin ne dediğini boş ver kimin kimin altına girdiğinide boş ver beni dinle evli ve cocuklarını karısını bırakan adam senden daha iyisini buldugunda seni terk etmeyeceğinin garantisi yok sen buna odaklan
Boşandıda bakalım seni kimin için boşucak ona bakıcaz
Sen ne içi boş bir beyin taşıyorsun kendinde. Dengesiz. Asıl yüzsüz gurursuz sensin. İyi yapıyorda bosamiyor
Ahhh ahhh ne günlere kaldık 🙄😃😃😃
Neden boşansın? Metres olan sensin ve öyle kalmaya devam edeceksin
Bugün karısını seninle aldatan yarın bir gün evlendiğiniz zaman seni de bir başkasıyla aldatır. Yazık.
şu an trol olduğunu düşünmek istiyorum
Başkasını bulamadın mi eşine yazık değilmi
Aralarını bozan ben değilim ki çocuklar için birbirlerine katlaniyorlardi
çocuklarını kaçır bence.
Kadınla saç saça baş başa kavga yakındır
Bu kadar yüzsüz ve gurursuz bir kadın mısın?
Sevgilin niye bosanma davası acmıyo
En İyi Görüş