Ben yaklaşık bir yıldır biriyle çıkıyordum. Bana kendini hiç evlenmemiş müzmin bekar biri olarak tanıttı. Onu sevdim ve bağlandım. 1 sene sonra evlenme teklif etti ve 3 yıl evvel boşandığını , annesinde kalan 8 yaşında bir kızı olduğunu itiraf etti.
Ben şok oldum. İkimiz de okumuş kariyerli insanlarız. Ben daha önce hiç evlenmedim hatta bakireyim. Evlenmiş boşanmış ve çocuklu biriyle evlilik düşünemeyeceğimi söyledim. Ortada bir denklik yok. Bu evlilik benim kendi hayatımı harcamam demektir.
O da ısrar etti , ben seni mutlu etmek için herşeyi yaparım dedi falan. Benden önce de başkalarıyla flört yaşamış ama galiba kendisi de boşanmış çocuklu bir kadın istemiyor. Yani dengi olan kadınlar ona çekici gelmiyor. Kafamızı toplamak için bir süre görüşmeyelim dedim. Görüşmedik. Tekrar aradı ve ne düşündüğümü sordu. Ben de aradaki bu dengesizliği giderebilirse evlilik düşünebileceğimi söyledim. Bana bir villa hediye ederse bu dengesizliğin bir miktar düzelebileceğinden bahsettim.
Evet ilk başta kulağa pek hoş gelmiyor ama neden ben dengim olmayan biriyle evleneyim ki? Üstelik beni hiç evlenmedim diye kandırarak sevgili oldu. Bu sayede beni kendine bağladı. Haksız mıyım? Terazide dengesizlik varsa onu başka şeylerle dengeye getirmeli. Öyle değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer