Artık bunlardan bıktım yok mu sevecek biri ciddi düsünecek biri sorun bende mi?

Dün aksam bi date çıktım şehir dışından geldi. Buraya iş için gelip gidiyormuş. Her sey güzeldi. Tipi 10/9 düşünceli tavır 10/8 di. Zengindi de. Zengin arayışında değilim sadece düşünceli davranışlar için para gerekiyor ya hani. Misal yemek ısmarlamak, gezdirmek vs gibi şeyler için. Onlar da tamamdı. Şık bir yerde yemek yedik. Ben yemedim daha doğrusu ne kadar ısrar etsede iştahım yoktu. Gece cluba giidecektik clubun baslamasına çok vardı. Club baslayana kadar manzaralı arazi ıssız tenha bir yere götürdüm onu ve bir şeyler içerek manzaraya bakmak istedim içecek aldı. Orada bile bana yakınlasmaya kalkmamıstı. Tam diyordum ki mükemmel biri her sey yolunda. Clubta eğlendik. Bana çıkışta sordu yurda mi gitmek istersin ben arkadasta kalıcam o olmayacak zaten yoksa gelmek mi istersin dedi. Çok uykum vardı, midem de çok iyi değildi her ne kadar çaktırmasam da ve o yolu çekemezdim o an. Ayrıca çocuğun ehliyeti giderdi. O yüzden geleyim dedim gittik. Koydum kafamı yastığa beni öpmeye kalktı. Öptü hatta. Yani öpüştük biz karşılık verdim. Ama sonra orama burama dokunmaya kalkınca dur ne yapıyorsun dedim istemem ben dedim. Tamam deyip öpüsmeye devam ettik. Sonra yine eli bel altıma gitti bende onunkisini elledim. Soyundu ama benim kıyafetlerim üzerimdeydi izin vermedim ve prezarvatifi eliyle koymuş gibi buldu ya hemen yastığın altından aldı. Yani demek ki planlanmış bu. İğrenç biriymiş ya. Sonra üzerime geldi eteğimi kaldırdı dedim ki ne yapıyorsun ben istemiyorum dedim. Ne daha önce yapmadın mı dedi. Hayır dedim ben bu kadar ilerisini yasamadım. Tamam o zaman sen beni tatmin et dedi. Ben gitmek istiyorum beni bırakır mısın dedim. Tamam dedi. Bıraktı ve yaklasmaya yakın dedi ki zorla bir şey yapmam asla dedi. Farkındayım ben şaşırmıyorum %99.9 erkeklerinden birisin sende şaşırmadım dedim. İnerken de "bir daha da görüşmeyiz zaten" dedi. "görüşmeyiz ben sıradan bir erkekle görüşmem bir daha" deyip kapıyı vurup gittim. Ertesi sabah onu silecektim rehberden bir de baktım ki ppsi yok. Bu ne münasebet o kim bana böyle yaklaşıyor ilk günden. Allah kahretmesin onu. Ben sanırım hep böyle kişilere denk gelicem. Hiç mi olmaz seven biri? Sevgiyi bulamayacak mıyım? Ciddi bir iliski olmayacak mı ya? Sorun bende mi arkadaşlar? Çekici görünüyorum diye mi etek giyiyorum diye mi. Anlamadım neden. Ağlamak istiyorum artık. Bütün datelerimin bana s1k3cekmis gibi bakmasından bıktım bende sanırım sorun. Kezban olmam lazım galiba bu duygular için.

Artık bunlardan bıktım yok mu sevecek biri ciddi düsünecek biri sorun bende mi?