KS den sanrm 7-8 kişi oldu tanistigim. Birini de sevdim gerçekten.
Ya hep aynı b0kun lacivertli. Ciddi bı ilişki istyorum diyorum hala anlık atma derdindeler... BuradaCiddi mi ariyosun diyeceksiniz. Napayım çevrem yok. Herkes sahte. Ben bu sevdiğim kişiyi cidden istedim çok. Ama o beni istemedi sanrm. şu an yine konuşuyorum sırf konusmak sohbet için. Ama onu seviyor ve istyorum. Onu hala istyorum. Ama olmadı işte. Artk sevmek sevilmek istyorum.
Çok hemde. Ve her şeyi yaşamak istyorum iyi bı kızım. burada. Veya diğer sosyal m. dan artk istemiyorum.
Çünkü bı tane bile reelden konusamadm. burada herkesin aklı bel altı. Ha bende az değilim ama insan her zaman aynı yemekten zevk almaz farklı konular da konuşmak lazm. Beni tatmin etmezsen seni sevmem diyenler oldu. Hemde nerdeyse hepsi dedi bunu. ben haramsiz bı ilişki yaşamak sonra evlenmek istyorum çok doğal şeyler bunlar.
Ben de aynı düşüncedeyim ben ona bakarsam yüzlerce kişiyle tanıştım gerçekten sevdiğim birkaç kişi de oldu ama olmadı işte herkesin bir sorunu çıktı. Ha öyle paldır küldür bel altı konuşan biri de değilşm zamanı gelşmce konuşulur ama bu site bi garip cidden ya
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle... bu site belki de gerçek dünyayı tanımama vesile oldu
Bende öyle çok yoruldum. Beni tek çeken bana çekici gelen kişi de beni istemedi. Diğer kimseyi de beğenmedim. Beğensem bile cinsellik anlık foto veya kandrma kullanma pesindelwr. Adam yok adam
Ya burada gelen o merhaba selam nasılsın medenice tanışalım mı? lardan bir şey bekleme yani sana nasıl desem hiç oluru yok çünkü bütün hesaplara atılan otomatik mesaj gibi bir şey kimlerle konuştun söyle yarısından fazlası benim mesaj kutum da da vardır
Bihter fotosu çok iyi durmuş soruda. Şikayet ettiğiniz konuyu çok iyi anlıyorum. "Sen beni tatmin etmezsen seni sevmem" diyen kişinin yaşadığı kafa çok iyiymiş. Siz bu kişiyi ciddiye almamışsınızdır umarım. Sevgi pazarlığa açık bir durum değil ya sever ya sevmezsiniz elinizde olmaz zaten. Sanaldan tanışma imkanım var demişsiniz. Tanıştıktan hemen sonra bu tarz şeylerden hoşlanmadığınızı belirtin ya da "Bende az değilim " demişsiniz ve sürekli konuşulması konusundan muzdaripsiniz. Ilgi duyduğunuz kişi sanırım bu konuda takılı kalan bir tip. Bu konuda yapılacak tek şey konuşmanız. Bem senin gibi her saniye orada değilim uymuyoruz ve beni bunun için seviyorsan sevme diyebilirsiniz. Ciddi düşünmeniz konusunda o kişi yok gibi bir şey. Eğer olmuş olsaydı herşeyin yer ve zamanında olduğunu bilir sizi bu denli bunaltmazdı. Umarım her şey düzelir ve yoluna girer.
Bı de şey var.. ben böyle erkeklerle burdan konuşunca umut vermiş gibi oluyorum. Yani umut vermek istemem ama bı bakayimnnasl biri tanımak istyorum azck konuşmak istyorum hemen sevgili olmak istyolar. Bı de fotolarini gönderince büyük çoğunluğunu beğenmiyorum sonra ne diyeceğimi sasryorum
Baştan herşeyi açık açık söylemediğin için şaşırıyorsun sonunda. Baştan umut bağlama diyeceksin ki sonra ne diyeceğini şaşırma. Hemen sıkılan bir tipsin anlaşılan benim gibi. Benim hemen sıkılmam da baktım verdiğim değeri göremiyorum sıkılırım soğurum.
Sevdiğim kişi de önce öyle dedi. Sonra ben arzulu bı kız olduğum için ondan da çok etkilendigim için ufaktan başladım o şekilde konuşmaya... aslnda bı de başlamamin sebebi ben cinselliğe önem veriyorum. O bana ruhsuz kadın diyordu. Böyle ruhsuz tutkusuz sanmasın beni diye o yönümü gösterdim.
Gösterirsen o da gösterir sorun nedir? Sen böyle yapmamalıydın. Ruhsuz, tutkusuz sansa ne olur? Ruhsuz dedi diye sen öyle mi olacaksın? Bunlara takılmayın artık ya.
Ben bilemedim. yanlış yaptım. .. ona dedim ki aklnda öyle kodlanmak istemiyorum öyle bı kız olarak... o da dedi ki sana söz veriyorum öyle düşünmeyecegim. Sonra ki konuşmalarımız biraz daha cinsel sohbetli oldu