İnsanlardan bıktım usandım?

Evlilik meselesinden de evlenmiyon mu cümlesinden de birisi geldi diye başkasına açıklama yapmaktan da insanlar çok meraklı her şeyi merak ediyor keşke her şeye atlamasam konuşmasam umursamasam insanları susmasını uzaklaşmasını bilsem o kişiden bazen beni umursamadığını konuşmak istemediğini benden uzak durduğunu bile bile o insanla konuşuyorum bazı insanlarla konuştuğumda beni çok etkiliyor psikolojik olarak sanırım bazı insanlarla konuşmak beni boğuyor sıkıyor kendimi kötü hissediyorum insanlara karşı saygım var yardım ederim ama kendimle alakalı konular açıldığında direkmen insanlar rahatça konuşabiliyor ben de onlara aynı şekilde soru soruyorum içim rahatlasın diye herkes aynı durumda herkes ama bi insanı sık boğaz etmenin de mantığı yok insanları da anlıyorum mutluluğumu istiyorlar ama öyle düzgün bir insan da yok nedense içim sıkılıyor boğuluyorum bir şeyi uzatmak beni sıkıyor bazısı hiç bisey konuşmaz saklar ama doğru konuşurum ben de neysem oyumdur biliyorum hepsi imtihan ama sanki yaşamaya bile takatim kalmadı bütün enerjimi bitirdi insanlar hiç mutlu huzurlu değilim?
İnsanlardan bıktım usandım?