Sevdiğim Adamı Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım?

Bu zamana kadar ilişkimize erkek arkadaşım çaba gösterdi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Beni her zaman tartışma yarattığımda alttan aldı. İlişkimizi benim öfke problemim, kıskançlığım, düşüncesizliğim, güvensizliğim zedeledi. Son zamanlarda yanlış anlamalar yüzünden kendi kafamda kurarak şakasına dahi dediği şeylere alınarak ağladığım oluyor. Söylemeye dahi utandığım öfke problemim yüzünden ona küfür ettiğim ve vurduğum zamanlar da oldu😔 Onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor. Ama son yaşanan olaylardan sonra benden soğuduğunu ilişkimizi bitirmek istediğini söyledi. Her ne kadar o da bana delicesine aşık olsa da bu kararı almamız gerektiğini söyledi. Halâ bir şansım olduğunu bu davranışlarımı düzeltmem gerektiğini ama eskisi gibi olmayacağını biraz ilişkimize ara vermemizi herkes kendi köşesine çekilmesini söyledi. Onu saatler sonra arıyorum sakin olduğunu söylüyor ama halâ içinde bana karşı olan öfkesini görebiliyorum. İlişkimizi ayakta tutma sırasının şimdi bende olduğunu benim çabalamam gerektiğini, değişmem gerektiğini söylüyor. Ben her telefon konuşmamızda ne kadar pişman olduğumu söyledim kaç kere göz yaşı döktüm onu ne kadar sevdiğimi geri istediğimi söyledim. Biz eskiden telefon konuşmalarımızı "seni seviyorum" diye kapatırdık. Artık o bunu söyleyemiyor. "Bir şey dersem yalan olur, zaman gösterir"dediğini hatırlıyorum. Bir kaç gün ya da hafta birbirimizden habersiz olacağız. Herkes hatalarını gözden geçirecek Ama ben onun sesini duymadan yapamıyorum hep bir göğüs kafesim sıkışıyor. Sonuç olarak öfke problemimi nasıl yenebilirim, davranışlarımı düzeltebilirim, değiştiğimi erkek arkadaşıma nasıl kanıtlayabilirim, onu geri kazanabilirim?
Sevdiğim Adamı Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım?