B0k gibi davrandığım sevgilim terkedince onu durdurma hakkım var mı? Gmnl0nü alabilir miyim?

Ya yanlış anlamayın sıkıntılı zamanlardı. Beyin tümörü vardı ameliyat kemoterapi ışın bilmem neleri temizlendi çok şükür iyileştim ama tüm süreçte yanımda olan aşık olduğum kadın iyileşince beni terketti. Bana acıdığını düşündüm yanımda olmasın istedim saçım bile yoktu yrk gibiydim güçsüzdüm ağzım yüzüm şiş niye sevsin beni dedim b0k gibi davrandım ona gitsin diye ama hep yanımda kaldı iyileşmemde en büyük pay onun ve ailemin. Ne kadar kovsam kavga etsek ertesi sabah bakardım yine yemek hazırlayıp bırakmış. Böyle yapması bana acıdığı düşüncesini arttırdı bende mallıkların dozunu arttırdım hemşirelere falan yazıyodum o umursamıyomuş gibi yapıyordu ama sktm resmen kızın pskolojisini. Şimdi iyileştim ona minnettarım çok aşığım ama o beni terk etti ve gayet tatlı tatlı yine bağırmadan çağırmadan şikayet bile etmeden bu süreçte çok yıprandık dedi gitti tek kelime edemedim ama yıkıldım. Dur bile diyemedim hakkım yok diye konuşsam mı tekrar yüzsüz olmaya razıyım ama buna hakkım var mı bilmiyorum. B0k gibi davrandığım kız terk edince onu durdurma hakkım var mıdır? Gönlünü alabilir miyim

Güncellemeler
+1 yıl
Başkası varmış..
B0k gibi davrandığım sevgilim terkedince onu durdurma hakkım var mı? Gmnl0nü alabilir miyim?