Kira 4000 faturalar 1500 mutfak 3500 sadece 9 bin tl buraya gidiyor. Türkiye'de çalışanların yarısı asgari ücret ile çalıştığına göre. Ne yapıyor bu millet? Evde kaldık :d
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
evlenmek isteyen bedavaya gene evlenir ama 0 eşyam olsun dugun yapam elaleme hava atam vs diyorsan 400bin tutar
0 eşya ve düğün elaleme hava atmak mı oldu? Hangi kız 2. Elden toplamayı kabul eder?
ya lafimi soylemisim neyin polemigine girmeye calisiyon
4000 e kira nerde var? daha kış gelmeden faturalar 1500 ü geçti. Beylikdüzü'nde en ucuz 3 + 1 ev 7500 lira kirası imkansız artık ya
İstanbul'da yaşamıyorum. Türkiyenin %80i İstanbul'da yaşamıyor bildiğiniz üzere
Genel olarak güzel bi yerde oturmak istesen dahi 5000 den aşağı yer yok diye biliiyorum kuzenim Adıyaman'da yaşıyor 5500 kira ödüyormuş 3 + 1 eve.
Osmaniyede 2000 tl ye 3+1 çok rahat bulursun hatta konumu kötü ama 1500 e olan bile var
Atıyor. Ben İzmit merkezde 5 bine rahat buluyorum. Adıyaman ne yahu
Gercekten cok zor benim tanıdığım birçok genç artık nikahsız yasıyor cunku evlenmek lüks oldu
Eve eşya düzelim desen ortalama bir şey 200 bin tutar. Artık istemesek bile bekar kaldık demektir :d
Biz bu yaz evlendik. 200 tutu birde cok minimalist evimiz ikinci bir oturma odası bile yok. Ona rağmen tuttu baya
Ama yani o yola girince oluyor bir şekilde tabi hala borc ödüyoruz. 😅
Hayırlı olsun.
1+1 mi ev. Kirası kaç ki
2+1 diğer odayı çalışma odası yaptık. Bizim kendi evimiz vardı ama benim tayin çıkınca İstanbul'a geldik 5bin kira
Eşimle asgarinin 3 katı maaş alıyoruz ama ona rağmen ucu ucuna yetiyor
Ehh iyi o zaman en azından sen memursun. Bir de tek çalışıp 3 kuruş ile ev geçindirmeye çalışanlar var
Doğrudur. Yaşam çok pahalı. Ülke maffoldu iyice
Ben artık evlenme diye bir şey düşünemiyprum bile. Çalışan kadın lazım öyle bir şey aramaya da utanırım hem çocuk olsa ne olacak yine çalışamaz. Battık :d
Yani çok şükür iyi durumdayız ama çoğu insan için lüks ayrı ev vs
Çalışan kadın istemeniz hakkınız ama ev işleri ortak olacaksa :) Biz eşimle ev arkadaşı gibiyiz her şey ortak diğer türlü kadına haksızlık bence
Ne güzel size.
Yav ablam o hiç sorun bile değil. Mesele artık çok büyük. Türk halkını iyice fakirleştirdiler. Bir erkek olarak artık asla evlilik düşünmüyorum. Evimi geçindiremezsem bunalıma girerim. Hayat iyice boka sarar benim için. Zaten zevk almıyorum artık.
Eğer doğru kişiyi bulursan birlikte aşabilirsiniz biz eşimle nişanlandığımızda eşimin işi yoktu ben de özelde calısıyordum. Şimdi çok şükür ben memur oldum oda özel sektörde ama memur gibi tüm hakları maaşı vs. Eğer düzenli bir işin yoksa önce bunun için çabala hallolur hepsi biz öğrenciyken harçlığımızı birleştirip buluşurduk
Evet çok zor dönemdeyiz ama düzelecek inş 2023de 😃
Bölümün nedir?
Ya her zaman öyle olumlu sonuçlanmayabiliyor.
Yok benim 2023ten de ümidim yok. Yaşlı kesim reis reis deyip duruyor. Nasıl olsa evlerini de önceden almışlar her şey daha kolayken. Şimdi gençler sürünsün umurlarında bile değil. Yapıp yapıp atmışlar sokağa. Bana 1 kuruş bir destek bile yok. Geçimi geçtim ev düzecek param bile yok artık. Fiyatlar çok artmış. Artık bir kızla ciddi bir ilişki bile yaşayamam hiç bakmıyorum kimseye artık yaş da ilerleyince kızlar da ciddi bir şey bekliyor hali ile
Bölümüm okul öncesi. Yani bilmiyorum hayat zor ama çabalayınca yine bir şeyler oluyor. Ben liseden beri ders çalışıyorum bu statü için ama ucu ucuna yetiştiriyoruz yine. Hakkımızı asla alamıyoruz ama yapscak bir şey yok. Bence gidiciler inş gelenler aratmaz gideni
Bundan daha kötüsü olabileceğini hiç düşünmüyorum. Kötü olurlarsa oy verdiğime de bir daha vermem. Ama gitçekleri fikri bir inandırıcı gelmiyor bizim halka güven olmaz.
Bizim ülke insanı cahil normalde demokrasi bu değil ama gelde yaşlılara anlat
Evet. Valla Yaşlıları artık hiç sevmiyorum. Suç onlarda.
Ben de artık saygı duyasım gelmiyor. Eskiden otobuste vs yer verirdim. artık dönüp bakmıyorum çünkü yarısı sapık diğer yarısı da gerici 😂 Hatta geneli bu iki özelliği de barındırıyor
Evet kızlar geçerken esnaf dayılara bakıyorum kızların kalçalarını kesiyorlar. Otursak din nasihati vereceğine eminim. Neyse hayırlısı ne diyelim
Hangi parayla evleniyorsun boş işler
Haklısın eşya 200 bin düğün 100 bin desen 300 bin. Nerden bulacaz bu parayı. Evde kaldım :dd