+1 yılZaten biz erkekler neyi kendimiz için yapıyoruz ki? Rastgele birine sorsan bunu niye yapıyorsun diye, sorgulasan niyesini, bütün kapılar size çıkıyor.
Daha fazla kazanmak mı? Sevdiklerimize konforlu bir hayat sunmak ve onlara daha fazla zaman ayırabilmek için.
Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak mı? Sevdiğimize ölümümüzün acısını yaşatmamak, onu bu dünyada yalnız başına bırakmamak için.
Spor araba mı? Hızlı gitmek ve zamanı satın almış gibi sevdiğimize daha çabuk kavuşabilmek için.
Her soruya vereceğimiz cevap, sizin için yaptıklarımızdır aslında. Bazısı çapkın veya çok eşlidir ama boş ver onları. Sonuçta onlarda kürkçü dükkanına geri dönüyor ve onlar olmasaydı, değerimiz bilinmezdi. 😏
Ve evet, hanımcılık her erkeğin kaderidir.
21 Yorumla- +1 yıl
👏😬
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Iste erkeğe şiddetin her türlüsü meşru. modern köleliğin adı hanimcilik olmuş, sıkıyorsa özgürlük için az biraz mücadele et anandan emdigin süt 72 delikten birden geri çıksın 😒😒😑😑
02 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok hanımcılık ne demek önce onu araştır
+1 yılDoğru diyorlar 😄 evlensem ben hanımcı olurum o kesin. Vururum masaya yumruğumu derim bulaşıkları ben yıkayacam diye olur biter 😂😂
34 Yorumla- +1 yıl
Helal olsundu
- +1 yıl
☺️☺️
- +1 yıl
Eig için teşekkürler ☺️
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYerine göre olmalı, zaman zaman hanimci olur her erkek ama yeri geldiğinde sözünü geçiren kol kanat olan erkek, sarıp sarmalayan erkek makbuldür.
Bana sözünü geçiremeyen her dediğime tamam diyen adam benim tercihim olamaz. Yerine göre benim yerine göre onun sözü geçmeli düşünen karar veren adam makbuldür.
Her şeye tamam diyen adam gözümde eksiye düşer. Güçlü duruşu tavrı zekası merhameti olan adam tercihim.
66 Yorumla- +1 yıl
Yorum diye buna derim ben👍
- +1 yıl
@SevmekGuzel007 teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, 10 numara 👍
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim şekerim 🍭💙
- +1 yıl
Rica ederim maviş 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Şarkı seçimin güzelmiş nerden esinlendin😬😬😂
119 Yorumla- +1 yıl
bugün sitede tıngır mıngır dolanırken bir soru ilişti gözüme ateşli buzlu, görür görmez sen şarkı gel aklıma takıl, ee soru sahibine de iliştim tabii dedim böyleyken böyle :D çıldırıcıımmm
- +1 yıl
Hıhı burdan selamlarımı, sevgilerimizi iletiyoruz kendilerine 😅
- +1 yıl
selamlarımızı* 😬
- +1 yıl
Denk geldiğim her soruna çiçek bırakır gibi kalp bırakma kararı aldım şu an hsjs 😬♥️
- +1 yıl
Rica ederim kalbime dokandın 😅 kara kalp mı bırakayım iki de bi gözüme sokuyorsun
- +1 yıl
💛 atıcam, kalplerin olduğu sayfada parmağım ona denk geldi :D sarı rengin anlamı çok güzel hem.
- +1 yıl
💛💛 Günoo o vakit :D
- +1 yıl
Fenerli misin 😍
- +1 yıl
O zaman donatıcaaam hsjs dur sen daha bi ısındım bi anda coştum hahahs
- +1 yıl
Yes be 😬🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir hanımcıda olmasın zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kızları hanımcı erkek sevmiyor pek. ama hanımcılık en güzelidir.
10 Yorumla
+1 yıl- Hayır, değildir: Böyle bir kader olabilir mi🤣 Millet; pişmanlığın bugunu, yan gelip yatmanın kısayol tuşunu bulmuş😆
- Hayır, olmayacaktır: Yemeği istediği gibi yapmadığını düşündüğü için (Bu kısım önemli, çünkü istediği gibi olsa bile kendi istediğini sonradan beğenmeyen ve bunu da suçmuş gibi karşıya yükleyenler var.) karısını doğrayan erkeklerin olduğu bir yeryüzünde; bir gün, tüm erkeklerin hanımcı olacağına inanmıyoruzdur. İnanıyorsak, hazır inanmaya programlanmışken, iyi bir çocuk olursak şirinleri görebileceğimize de inanalım.
10 YorumlaBazı kadınların hayali erkeğinin hanımcı olması 😅😅😅
Hanımcı olsun derler erkeksi değil diye aldatırlar
Erkeksi olur fazla kaba derler aldatırlar
Tutkulu ve arzulu olunca aklı fikri bel altında ve sapık olur ama kadın istekli olunca arzulu kadınım der.
İsteksiz olur beni tatmin edemiyor bilmiyor der aldatır.
Kısacası Türkiye de kadınlar bile kendilerinin bile isteklerini bilmiyorlar. Üzgünüm gerçekleri dile getirdiğim için ama ülkede ki kadınların da kötüledikleri erkeklerden farkları yok.
10 YorumlaKanye West kazandı mı ki diğerleri de kazansın? 😂
Kazanamaz.
Çünkü aşkta "hayranlık" var. Hanımcılık da erkeğe bunu kazandırmaz kadının gözünde, hiç de kazandırmadı. Hatta yeni jenerasyondaki bu serseri erkek ilgisinin sebebi o, hanımcılığa uzak olmaları. Onları yontmaya çalışıyorlar ama boşa çaba 😀
Her erkek hanımcı olmayacak, Eşitçilik kazanacak...
19 Yorumla- +1 yıl
Bak görürsün, sen de hanımcı olucan shsj
- +1 yıl
Ha şöyle, gerçekler konuşalım shsj
- +1 yıl
Olmam da demedin :D
- +1 yıl
Sonunda olacaksın aha buraya yazdım ss al :D yengeyle bir bakarsınız jsjd
- +1 yıl
Aha ben de aldım jdjdk
https://www.hizliresim.com/mtoxemk - +1 yıl
djdjs cidden almış 😬
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek çok hanımcı olursa kadın fazla eril , masküler davranmaya çalışır. Herşeyin fazlası zarar. Erkek erkeksiliği çok kaybetmemeli. Beyefendiliği baki kalsın tabi. Maçoluk, öküzlük değil kastettiğim..☺️
21 Yorumla- +1 yıl
🙏☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyledir tabiki.
Hem karşındaki de seninle uyumlu hale geliyor, yatışıyor. Yoksa yaramaz bir tekir kedisi olup çıkıveriyor başımıza 😂😃 O çırmıkları yiyip, boynumuz ısırılacağına hanımcılık daha kârlı bir seçim uzun vadede bence. Günübirlik kazanç, kazanç değildir.En iyi yatırım ne döviz ne altın ne borsadır; arsa da değildir 😂😃 Hanımcılık olabilir ama; sermayesi de daha düşüktür 😂😃
10 Yorumla
+1 yılHerkesin değil tabii ama olmak isteyen oluyor hanımcılık da iyi değil çok aşırı erkeklik değil Arkadaşlar her şeyin normali ortası olması lazım bir şeyin aşırısına kaçıldığı zaman zarar oluyor
10 Yorumla
+1 yılyerine göre hanımcılık iyidir
ancak süreklilik beklememek lazım yeri geldiğinde de sözünün dinlenmesi gerekiyor
bu denge şart
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Her ne kadar agların yanında hanımcı değiliz deseler de evde bize miyavlıyorlar 😅😅
21 Yorumla- +1 yıl
Al işte :D doğru söz
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaçınılmaz son.
Hanımcılık kazanacak😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Tabii ya :D
- +1 yıl
Tabi yani.
Hiçbir konuda haklı çıkmanın imkânı yok 😂 - +1 yıl
Hanımcı olan adamın kafası rahat olur demedi demeyin djdk
- +1 yıl
Bilirim bilirim 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten seven hanımcı da beyci de olur bence ya dgfhdg
19 Yorumla- +1 yıl
Ay evet beyci olucam ben shsj
- +1 yıl
sdfdfg kız dur önce o hanımcı olsun sen sonra ol gfhgj
- +1 yıl
Evet mantıklı 🙄 şey olsun köprüyü geçene kadar beyci olayım shskdj
- +1 yıl
Hshshshs ikisinin de olduğu ilişki evliliğe gidiyor bence aksi kurtarmıyor jsjsh
- +1 yıl
Aman boş ver evliliği ya shsj
- +1 yıl
Ya yok genel o jsjdhz ben aşktan ilişkiden çok uzağım kuzum ya sjjsjs böyle daha mutluşum
- +1 yıl
Al bendende o kadar 😃
- +1 yıl
En iyisi sis jshxh
- +1 yıl
♥️
+1 yılHanımcı olmayan erkeklerin huzur bulmaları çok zor.
Bu işin teslimiyet noktası.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😬
+1 yılİsteseler de istemeseler de öyle oluyor 😅😅
18 Yorumla- +1 yıl
Kaderden kaçılmaz sjjs
- +1 yıl
Kesinlikle 🤣🤣 teslim olsunlar çok geç olmadan
- +1 yıl
Yavrum kaldır kollarını teslim ol etrafın sarılı :D yok arkadaş bu kadar çok şarkı bilmek hiç hoş olmuyor sjdksk
- +1 yıl
Gece gece kahkaha attım resmen 🤣🤣🤣
- +1 yıl
shjs her konuyu bir şarkıya bağlıyorum, lanetim bu benim sjdj
- +1 yıl
Yoo güzel oluyor cuk diye de oturuyor 😅😅
- +1 yıl
🥳 aslında öyle diii mi
- +1 yıl
Evet tabiki canım 🥳🥳🥳
Hanımcılık bence her erkeğin kaderi değil. Çünkü bazı kadınlarda maço ve baskın adamları seviyor. O yüzden kadının erkek beklentisine göre değişecek bir durum.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir zorunluluk yok. Benim konfor alanımı bozacak, kendi dediği olacak, eşitsizlik yaratacak sonra bunun adı evlilik olacak... Pehe hiçbir zaman karakterimden, rahatligimdan odun vermem.
10 Yorumla
+1 yılHanımcılık, kötü bir şey değil aslında...
Kadına değer veren erkek, aslında kendi kişiliğine değer vermiş olur...13 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- +1 yıl
Teşekkürler... 😊
- +1 yıl
alakasi yok, kimse kimseye deger vermek zorunda degil
Bu dediğin evliler için geçerli. Benim gibi bir ömür bekar kalmayı düşünenlerin böyle dertleri yok neyse ki.. 😏😏
24 Yorumla- +1 yıl
bekarlik , ozgurluk be
- +1 yıl
Hayatlari boyunca , sırf a m görmek icin cabalayip , evlenip fatura odeyen , dugun masrafi odeyen erkegi , sirf yalniz kalmaktan ve sevilmekten korktugu icin hemen birini bulma cabasi icine giren , herkes gibi yasayip olme hayalleri kuran , aman millet bena evde kalmis demesin diye evlenen, sevgilim askim diye soylenip iki gun sonra baskasini seven , onunla yatan , herkes yapti ben de yapayim, ozenti olayim diyen kizi Allah Affetsin, Allah beyin versin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazi krallar vardır
En iyisi gelse bile kendinden taviz vermez10 Yorumla
+1 yılErkeklerim umrunda olduğunu sanmıyorum açıkçası çünkü tek eşli olduklarını düşünmüyorum …
10 Yorumla
+1 yılBazı erkeklere öğretemezsin onu ama onlar dışında çoğu erkeğin kaderidir
10 YorumlaBence değil, kuyruğu dik adamlara selam olsun, birgün mutlaka…🤪
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hanımcı erkekler dünyanın en mutlu erkekleridir aksini iddia eden maçodur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bazen hanımcı bazen söz geçiren söz dinleyen yani yerine göre olanı makbuldür :D
10 Yorumla
+1 yılMutlu ilişkinin sırrı budur. Ama kişiliğini kaybetmeden olacak. Bazıları çok ezik duruyor
10 Yorumla
+1 yılMutlu etmek için herşeyi yaparım bunun adı neden hanımcılık oluyorki sevdiğim herkese böyleyim ben
10 YorumlaHer erkek zaten hanımcıdır kimisi belli eder kimisi etmez sadece 😄
10 Yorumla
+1 yılBir Aslan 🦁 erkeği için böyle bir şey söz konusu olamaz cut✌️
10 YorumlaNoww Çıkarlar ön plandadır herzaman Asalet ayrı bı konu
10 YorumlaBence hiçbir insan ne hanımcı ne de her dediği olan değil, kendi kişisel görüşleriyle yaşayan ve düşüncelerini gerektiği zaman ifade edebilip savunabilen kişidir. Gerektiği zaman ise yasadışı ve ya olağandışı düşüncelerini gelistirebilendir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyenler zaten hanimciliga teslim olmuş ilanlar , biz hala direniyoruz 💪
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşıt cinsin hallerinden hanımcılığa u dönüşü yapanlar kulübü gibi. 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöz konusu cinsellikse evet, ama ben düsünmüyorum, bekarlik sultanlik
10 Yorumla
+1 yılBenim anladığım hanımcılık bana göre değil bence.
Bunu yaşayarakta tecrübe ettim.
Herkese ederi kadar değer vereceksin
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen arada ki 2 kuruş için seni satar.
Parçada cuk oturmuş.
00 YorumlaAşırıya kaçtığı zaman afedersin b*ku çıkıyor ama ilişkinin sağlıklı ilerleyebilmesi için hanimcilik sart gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Erkek dediğin elini masaya vurmalı 😂😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Nikah masasına mı :D shjd
Hanımcılık diye bişey yok. Kadınların erkek üzerinde uyguladığı bir tarife aslında
10 YorumlaMaalesef öyle. Mutlu bir ilişki yürütmek hanımcılıktan geçiyor.
10 YorumlaSeven her erkeğin kaderidir gerçekten aşık olan her erkek hanımcı olur
10 Yorumla
+1 yılHanımcıda olduk ama beceremedim karşımızdakini durdurmaya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılolması gereken bu bak etrafına dünya kadınların ekseninde dönüyor sıkıysa olma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende hanim hanimcigim😊
10 YorumlaCok beklersiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir.
10 Yorumla
+1 yılBana aşırı antipatik geliyor bu. Asla olmam
10 Yorumla
+1 yılSanmam ya Türk erkekleri hanimci değil, anneci
10 Yorumla
+1 yılDeğil onların elinde olmamakta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcılik erkeklerin fıtratına ters 👍
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alfalik her zaman kazanır
10 YorumlaHayır değil hiç sanmam...
10 Yorumla
+1 yılolması gereken o zaten
10 YorumlaHanımcı erkek her zaman bir adım öndedir
10 Yorumla
+1 yılKadından korkmayan taş olur 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEninde sonunda bu yola geliyorlar yoksa o ilişkide huzur olmuyor.
10 YorumlaHanımcı olmam galiba ama olabilirim de
10 Yorumla
+1 yılHanımcılık Durumlarına pek katılmıyorum
10 Yorumla
+1 yılHanımcı olacağıma vurdururum daha iyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadin baş tacidir emanettir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılitat et mutlu ol slogan bu
10 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler