Arkadaşlarının sırlarını sevgiline anlatır mısın?

Selammmm ✌️
Sevgiliyle yapılan Dedikodunun zevkini başka bir şey vermez diyorlar 😬
#sosyetic
Sormadığı sürece hayır ama sorarsa anlatırım djdjjf
“Dur sorma, sorma” de sen ona :D “aşkım neyi?” desin, sonra döküüül sağdan sola üstten aşağıya shjsj donaaat
Donatırım cjdhf
😂😂😂
😂😂😂😂
En mantıklı görüş
Görüş
56Görüş
Sırlarını neden anlatayım başka konuşacak konu mu yok allesen..
Heyecanlı olabilir shsj
Yoo o anlatılan bende kalır sevgilim dahi olsa söylemem yahu başka konu mu yok jfhfhfh
Zevksiz sjdk
Şaka bea :D olmaz tabii
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben ona dedikodu değil, "ihbar" derim.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Hayır, anlatmam.
Anlatmam.
Hatta eşim olsa ona da anlatmam. Adı üzerinde sır bu, hatta ben unuturum onu büyük ihtimal 😀
Yalnız Tuğba'nın bu cover olmamış ya sanki, bilemedim, dur bakim başka kim cover yapmış buna merak ettim 😂
Heriii unuttuğun için mi anlatmazsın :D itiraf et
Anlatmadıkların da var ise, anlattıkların da var demektir :D sen dedin ben demedim
Şaaptın mı, 3 maşallah bir tahtaya tık falan :D off kem gözz ya
Gülüyor ya. Geçen birinin nazarı değdi telefonda konuşurken, ben nazara inanırım jskd bardak kırıldı tezgahın üstünde lan yere bile düşmedi be
Tabiki de anlatmam. Herkesin özeli kendine. Bana güvenip sırrını vermiş ve ben neden beraber olduğum kişiye anlatayım ki. Sevgiliden ayrılınca arkadaşımın sırrını ulu orta anlatmayacağının da garantisi yok. İçten içe bir düşman besleyip sonrasında da dostumu da kaybedebilirim.
Tehlikeli davranışlar 🙂
Kimsenin sırrını veya zaafını kullanmadım, şuana kadar da anlatmadım. Neyse ki canım sevgilim böyle saçma sorular sorarak kendisini küçük düşürmez.
:D ne gibi saçma sorular
jskd amaaaan
Birkere anlatmıştım ayrıldığında gitti arkdasima söyledi tovbeliyim anlatmam😂
Ayrıldığımda
Vay haiiin sevgili :D
Eşimden bir şey gizlemem sorarsa mutlaka anlatırım. bu dünay da kendimden sonra en çok güvendiğim kişi eşim olurdu
Herkese yıldız bana neden melek emojisi :D ama
Komik veya eğlenceli olanlara atıyorum onu :D al senin de olsun
Şaka yapmıştım ama teşekkürler :D 🤩
Bilemem :D alınganlık olmasın
Sana guvenilerek anlatılan bir şey başkasına anlatılmaz
Tabii ben de öyle düşünmüştüm 😬
Cok önemli bir bilgi ise ve partnerimin bunu bilmesi arkadasimi üzecek bir konu ise söylemem ama gundelik seyleri esimle mutlaka konuşurum. Adim adim bilir. Biz bir olduk cunku. O da bana herseyi anlatır
Bana verilen sırlar sadece bende kalır. Ne sevgili ne başka biri, asla paylaşmam
Erkek olun lan biraz hemcinslerim adam olun olüm sır anlatılmaz siz ve diğer kişinin bildiği sırrı bi başkası bilirse o sır değildir gevşeklik yapmayın
Arkadaşımla konuştuğum arkadaşımla, sevgilimle konuştuğum ise sevgilimle kalır. Anlatmaya gerek yok. Yersiz hareketler.
sjjsj neden :D
Yanii bence de djkd
Hayır, ne gereği var. Flörtümün meraklı olmasını da istemem. Öyle bir şey sezer isem yol veririm hemen.
Kimsenin sırrını başkasına anlatmam. Sır ölüm gibidir bende. Bırak söylemeyi söz konusu bile yapmam.
Hayır arkadaşım ile ilgili neden konuşayım keyifli vakit geçirmek varken..
Anlatmam. Kimsenin sırrını kimseye anlatmam. Bilse bile o konuda çok konuşmam.
Arkadaşlarımın sırlarından sevgilime ne? Niye konuşuyoruz ki arkadaşlarımı
En İyi Görüşler