Aşk İlişkileri 1 ay Akşam sempatik gelen hoşlandığınız kızın/ adamın sabah kalkınca hali sizi hiç soğuttu mu ya da soğutur mu? Cebeufuk Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Bir kızla beraber kalmıştım, çık hoş güzel bir kızdı, sabah kalktığında bana kız farklı göründü😮😬 Güncellemeler1 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Güncellemeler1 ay Eee en şaşırdığın bir anın var mı Akşam sempatik gelen hoşlandığınız kızın/ adamın sabah kalkınca hali sizi hiç soğuttu mu ya da soğutur mu? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,4b görüş paylaştı. Hayır beni hiç soğutmaz ben herhaliyle sevdim çünkü. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Legalpainn Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 447 görüş paylaştı. Sevgi yoksa, kısa süreli gördüğün biri ise doğal olan gelişme. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Milabeni Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b görüş paylaştı. Kadın kendini rönesans tablosuna çevirmişse makyajla sabah dersin sen kimsin yaa 🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Herkes gece daha çok güzelleşir bu arada sabah makyaj yapayım o kadar gece doğal halimle sabahki halime tek atarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ebru--096 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 ay Sadece cinsel duygular olursa ya da kişinin nelerden hoşlandığını, nasıl bir insan olduğunu bilmeden aşırı samimiyet kurulunca başa gelen durum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Buğraa0707 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 1 ay Gece seni ufaklik yonlendirmis. Hani derler ya nefes alsin yeter o gibi birsey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 837 görüş paylaştı. Senin gibilerin max eğlencesi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı. Yoo çok tatlı oluyor bebeğim benim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 49,8b görüş paylaştı. Soğutmazdı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hazırcorba Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Makyaji silinmiştir 😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı. Soğutmaz herhalde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sertbira Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 ay Yess bende olmustu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Hayır beni hiç soğutmaz ben herhaliyle sevdim çünkü.
Sevgi yoksa, kısa süreli gördüğün biri ise doğal olan gelişme.
Kadın kendini rönesans tablosuna çevirmişse makyajla sabah dersin sen kimsin yaa 🤣
Herkes gece daha çok güzelleşir bu arada sabah makyaj yapayım o kadar gece doğal halimle sabahki halime tek atarım
Sadece cinsel duygular olursa ya da kişinin nelerden hoşlandığını, nasıl bir insan olduğunu bilmeden aşırı samimiyet kurulunca başa gelen durum.
Gece seni ufaklik yonlendirmis. Hani derler ya nefes alsin yeter o gibi birsey
Senin gibilerin max eğlencesi
Yoo çok tatlı oluyor bebeğim benim.
Soğutmazdı
Makyaji silinmiştir 😊
Soğutmaz herhalde
Yess bende olmustu