Aşk İlişkileri Cimri olan sevgilinizden soğur musunuz Yoksa hoşunuza mı gider? Esmeriliçeee35 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkeğin cimrisi hiç hoş değil itici bir durum bence böyle biriyle sevgili olmam siz ne dusunuyorsunuz 😉 Cimri olan sevgilinizden soğur musunuz Yoksa hoşunuza mı gider? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cimri biriyle yapamam, tutumlu olsun ama cimri olmasın. Ben para harcama konusunda iyi sayılmam :D çok çarçur ederim o bakımdan, biri beni durdurmalı 1 7 Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Cimri olmak ve tutumlu olmak ayri seyler bende senin gibiyim elimde hic parayi tutamam 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Valla ben anlamıyorum 😃 maaşım geldiği gibi püüfff yok oluyor hHahhadha Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Al benden de o kadar para insanin elinin kiri bi sekilde calisarak kazanilir cimri biri olmaktansa eli bol olmayi tercih ederim 😊😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yani bende hep şey düşünüyorum tabii, yarının garantisi yok, ne alır ne yaparsam yanıma kar kalır. Hem ruhuma çok iyi geliyor çatır çatır harcamak 😃 Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Aynen oyle canim yarina cikacagimizin garantisi yok bende istedigim gibi Gratis ve giyim magazalarinda harciyorum maasimi 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl O zaman devamkeee 😛✌️♥️ Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Ahahahah aynen 😂😂😍 Yorumla
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nefret ederim kendi hesabımi zaten kimseye ödetmem asla , ama paranın lafini eden kisilerle arkadaslik bile kurmam. 1 0 Yorumla
o1öğretmen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben cimri insan sevmem 1 2 Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Ben hic sevmem Yorumla o1öğretmen +1 yıl Aynen öyle Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 😀😀 karikatür iyiymiş. Cimri insandan hoşlanmam 1 1 Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Bende 😂 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Soğurum cimrilik bana ters. 1 1 Yorumla Esmeriliçeee35 +1 yıl Bana da öyle Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Soğurum. 1 0 Yorumla
kırmızıtokalıkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cimri insanları genel olarak sevmiyorum. 1 0 Yorumla
HonorMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı. Cimri biri ile arkadaş bile olunmaz ya🤡 1 0 Yorumla
yoldangeçiyordum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl suratsız kadınla cimri erkek ölümüne kapisir bence 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. istemem 1 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soğurum anında 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tutumlu olsun 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hoşuma gider 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Cimri biriyle yapamam, tutumlu olsun ama cimri olmasın. Ben para harcama konusunda iyi sayılmam :D çok çarçur ederim o bakımdan, biri beni durdurmalı
Cimri olmak ve tutumlu olmak ayri seyler bende senin gibiyim elimde hic parayi tutamam 😂
Valla ben anlamıyorum 😃 maaşım geldiği gibi püüfff yok oluyor hHahhadha
Al benden de o kadar para insanin elinin kiri bi sekilde calisarak kazanilir cimri biri olmaktansa eli bol olmayi tercih ederim 😊😊
Yani bende hep şey düşünüyorum tabii, yarının garantisi yok, ne alır ne yaparsam yanıma kar kalır. Hem ruhuma çok iyi geliyor çatır çatır harcamak 😃
Aynen oyle canim yarina cikacagimizin garantisi yok bende istedigim gibi Gratis ve giyim magazalarinda harciyorum maasimi 😂😂
O zaman devamkeee 😛✌️♥️
Ahahahah aynen 😂😂😍
Nefret ederim kendi hesabımi zaten kimseye ödetmem asla , ama paranın lafini eden kisilerle arkadaslik bile kurmam.
Ben cimri insan sevmem
Ben hic sevmem
Aynen öyle
😀😀 karikatür iyiymiş. Cimri insandan hoşlanmam
Bende 😂
Soğurum cimrilik bana ters.
Bana da öyle
Cimri insanlardan hoşlanmam.
Soğurum.
Soğusam iyi.. nefret ederim.
Cimri insanları genel olarak sevmiyorum.
Cimri biri ile arkadaş bile olunmaz ya🤡
Cimri insanlardan nefret ediyorum
suratsız kadınla cimri erkek ölümüne kapisir bence
Soğurum
Soğumak için neden olabilir.
istemem
Soğurum.
Soğurum
Soğurum anında
Tutumlu olsun
istemem cimri ya :/
Soğuyorum