Benimle oynadı mı?

Ayni üniversitedeyiz aramızda okulda sürekli bakışma oluyor ve onun beğendiğini biliyordum 3 hafta önce takip ettim instagramdan ve sürekli story beğenme sonrasında mesaj attı birlikte yağmurun altında ıslanma hayali kurup gerçekleştirecektik mesaj kısmında bana karşı ilgili ve hoş davranıyordu okulda bir araya geldik geçen hafta cuma günü buluştuk güzel bir şekilde devam etti kafede ellerimi tuttu okulda elimi tuttu benimle olmak istemeyen insan herkesin içinde neden elimi tutsun çok güzelsin dedi gözlerin kimseye benzemiyor seni fark etmeyeceğimi sandın dedi buluşmadan öncede telefonda konuştuk 43 dakika boyunca o gün beni öptü ve sanki benimle bir şeyler yaşamak istiyor gibiydi bende her şeyin hızlı ilerlemesini istemediğimi ve zaman vermesini söyledimhatta hafta sonu buluşalım kesin dedi öpmsinin ardından biraz ittirdim gecesinde aradığımda çok iyi konuştu sonra ne yazdı ne aradı dün konuştuk dayanamayıp okulda önüne geçtim konuştuk arkadaşlarımla oturuyordum çağırdım geldi sonra okula geçtik ve benimle uyumsuz olduğunu bir ilişki yasayamayachini söyledi ellerimi tuttu ve şu çok dikkat çekiciydi avuç içimi kaşiyordu sonrasında benimle aynı duyguları yaşadığını fakat o gün buluşturan sonra onunla zorla buluşmuş hissi yaşadığını ve beni kaybetmek istemediğim için benimle bir ilişkiye baslamak istemediğini dostça ilerlemek istediğini söyledi ama aynı zamanda sarılıp zaafimsin dedi ağladığım için sarıldı sana açıklama yapacağım ama şu an yapamam bana zaman ver söz veriyorum sana açıklama yapacağım dedi benimle konuşacaksın söz ver dedi beni hayatından çıkartma dedi reddedilecek birisi değilsin seni reddetmiyorum sadece kaybetmek istemiyorum dedi sonrasında evet ilişkiye ayıracak vaktim yok ve ben seni mutlu edemem dedi biriis mj var diye sordum yok dedi. Öncesinde ailesi ile tartıştığını hayatında hiçbir şeyin istediği gibi gitmediğini söyledi ama benimle ilişki yaşamak istemiyor bana bir açıklama yapacağını söyledi. Ve ben neden uyumsuz olduğumuzu dusunuyorsun hangi hareketimden sonra dedikten sonra köşeye sıkisacagimi biliyordum dedi. Bugun okulda da bana bakmadı ama arkadaşlarıma bakıp selam verecek gibi olmuş. Neden yaşandı bunca şey? Sevmemiş mi sahiden?

Güncellemeler
+1 yıl
Benimle oynadı mii?
Benimle oynadı mı?