Bana aldatır gibi geliyor. Cinselliği karakteri parası fiziği yüz güzelliği olan kadınlar bile aldatılıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDışarıdan kimseye dört dörtlük dememek gerek, Hani bir söz var dışı seni içi beni yakar derler❗️Kimseyi gerçek hayatta bilemeyiz. Aldatmak bir kişilik meselesi, belki şartlar öyledir ancak kişinin buna meğili yoksa bozuk giden bir ilişkide bile aldatmaz. Birini kalbinden silmek için aldatmakta düzgün insan işi değildir ❗️
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler KS 🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle bir gerçek var. Bir kadın tarafından tercih edilen erkek, başka kadınların ilgi odağı oluyor.
Adam yalnızken, eğer çok yakışıklık bir tip değilse bu çok zordur. Ama hayatında bir kadın olunca diğer kadınlar onu buluyor.
Adam daha önce görmemiş böyle bir şey. Fırsatı değerlendiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10/10 insan olamaz ki. Olsa bile kime göre neye göre? Örnek veriyorum karısı çok boyun eğen biridir ilişki esnasında dobra bir ilişki için başkasına el atabilir. Ya da karısı çok dominanttır erkekliğini daha iyi hissedebilmek için itaatkar bir kadınla aldatır vs vs. Bahane çok yani
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karakter meselesi. Karaktersiz birisi ise evet dünya güzeli olsa aldatılır, kadın da aynı şekilde adam sonsuz sevsin, her maddi manevi imkanı versin kadın da aldatır. Yoksa adam olan 8/10 muş 10/10 muş neymiş bakmaz, aldatmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
65Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kusur aldatılanda olmadığı için evet..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet acaba şu nasıl olur merakı bitmez onlarada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatırlar çünkü karaktersizler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. şey şen konuyu yanlış anlamışşın aldatanlay eşi güzel değil diye filan mı aldatıyoy şanıyoyşun gerçekten bu karakter meşeleşi bu konuda şenin ne kaday güzel olduğun zerre önemli değil hani somut bi örnek işteyşen angelia jolie var o bile aldatılmışken hatâyı kadında aramak akılsızlık bence, bu sâdece ama sâdece aldatan kişinin karaktersizliği
14 Yorumla
Soran+1 yılYok yanlış anlaşıldım sanırım tabii ki aldatan kusurludur her zaman ama yorumlarda hep erkeklerin suçu kadının bakımsızı bilmem ne olduğuna atmasını görüyorum o yüzden sordum
- +1 yıl
inan bana bunun bahanesi yok dünyanın en çirkin kadını gerçi bi insana çirkin demek bizim haddimize değil ama neyşe şey işte bu işin bahaneşi olmaz işterşe çok tötü davranşın burnundan getirşin naparşa yapşın aşla aldatılmaya hak etmeş eğer beğenmiyorşa ayrılşın başkaşına gitşin bunun dışında yapılan şeye takabileceğim tüm tötü sıfatlar bile az kalıyoy
Soran+1 yılYani evlenince de aldatmayan basşkasıns bakmayan erkekler var
+1 yılErkekler kadınlar gibi hipergamik değildir. Her bulduklarını degerlendirebilirler. Aldatan kadınlar çoğu zaman eşlerinin bir veya birçok konuda yetersiz gücsuz buldukları için aldattiklarini söylüyorlar. Erkekler öyle değil ama. Karısı en tepedeki kadın bile olsa sırf skor olsun diye cinsel olarak aldatabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi sizi tebrik ediyorum ve ayrıca size katılıyorum, ama ilişkinin yürümesi için kadınların hipergamisine, erkeklerin ise kendisine hakim olması gerekiyor
- +1 yıl
@pradamella hipergaminin iki türü vardır. Birincisi baştan hipergamini tatmin eden erkeği seçip ona sadık olmak diğeri ise bununla yetinmeyip sürekli daha iyisini aramak. Birinci durum en az kadın kadar erkek için de önemli. Hiçbir erkek kendini maddi manevi yeterli hissettirmeyen kadınla birlikte olmak istemez. İkinci durum ise zaten ahlaki değil. Erkeklerin poligamiye sığınıp önlerine gelene tecavüz etmesi gibi bir şey yani.
- +1 yıl
Evet, cinsiyetimizi biz seçmiyoruz ama erkek kadın herkesin içinde kötülük vardır, önemli olan bunu kontrol edebilmek
+1 yılegerki bi erkek sevgilisini aldatıyosa esinide rahatlıkla aldatabılır hayatımda hic bi sevgilimi aldatmamıs biri olarak diyorumki insallah o ortamı allah göstermesin bana ihanet etmem insallah etmek istemem ama büyük konusmakta istemem
10 Yorumla
+1 yılAbi erkeklerin bence hepsi ayni, kusura bakmayin ama 100%/90% serefsiz maaalesefki :).
Bence 10 erkekten 8 9 u aldatir aldatiyo. En az bi kere yapmistir, yapmayani da yoktur. Erkeklerin cogusunun gozu disarda, karsindaki kadin ne kadar zengin guzel seksi olsa bile cogu zaman gozleri baska kadinlara kaya biliyor malesefki11 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındasın ilerde anlarsın, erkek evli olduğu halde onla sevgili olanlarda kadınlar, ayrıca erkek ve kadın aldatma oranları eşittir, sonuçta aldatan erkek yine başka kadınla aldatıyor, aldatan erkek ve kadın sayısı eşittir unutma bunu
+1 yılAngelina Jolie bile aldatıldı ne kadar ünlü, güzel olsa da bu hiç bir kadınında aldatılmayacağına garanti vermez yani.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta kimse mükemmel olamaz.
Ama mükemmel olmaya çalışır o ayrı bir konu.
Eğer birini olduğu gibi sevebiliyorsaniz bütün kusurlarıyla o zaman mutlu olmaya başlar mükemmeli kovalamaya çalışırsınız.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aldatır diye bir şey yok. Bunun cinsiyeti de yok. Karşı tarafın 10/10 veya daha az olmasıyla da ilgisi yok. Karakter yoksunu olan aldatır bu kadar basit.
10 Yorumla Erkeklikle değil karakterle alakalı aslında çok fazla aldatan kadın duyuyorum hatta bana sevgililik teklif eden erkekler bile durup dururken sen beni aldatmasın değil mi? filan diyorlardı. Çok şaşırdım demek ki bu kadar çok aldatan kadın varmış dedim kendi kendime
10 YorumlaOlay şu cinsel ihtiyaç konusunda doyuma varmamış insan aldatır. Mesela hiç sevişmemiş kadının aldatma postansiyeli dafalarca sevişmiş kadına göre daha fazladır.
11 Yorumla- +1 yıl
defalarca sevişmiş ama tatmin olmamış kadın da aldatır. ben de sevişirken ruhum doymadığı için aldatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna ben de inanıyorum. Nedense fark etmiyor onlar için. İçleri bomboş gibiler. Ne bağlılık ne sadakat sıfır. Nasıl olabilir anlamıyorum. 7’den 70’e bu böyle
10 Yorumla
+1 yılEvlenmedim ama benim gördüklerimin eşleri yukardan indirilmiş melek kocaları birer güzel kardeşim her erkek veya kadın aldatır isteyen aklı ile yapar isteyen bedeni ile isteyen gözü ile aldatmak gittim yaptımla degil düşüncesi bile birilerini düslemek gibi oda aldatmaktır sen anla yaa
00 Yorumla
+1 yılErkek zenginse aldatır, sonuçta parayla en güzel kadınları satın alabiliyorsun, gerçi berber arkadaşım var 52 yaşında, o nefes alsın yeter deyip leş kadınlarla aldatıyor eşini 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence başlarda evliliği kavrayamiyor erkek. sonra öyle bir kadın yuvaya bağlar adamı ve kopamaz eşinden aldatmaz da
05 Yorumla
Soran+1 yılİş işten geçtikten sonra ne fark eder ki
- +1 yıl
@xx8078 neden inanmayım?
- +1 yıl
@xx8078 hadi bakalim
+1 yılBence dini hassasiyeti yüksek erkekler aldatmaz, onun dışında tüm erkeklerin aldatma ihtimali daha yüksek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterle alakalı bir durum bu yüzden erkekler genellemesi yanlış bir şey çünkü herkesin karakteri aynı değil.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çok değişik bir yapısı var biz kadınlar gibi değiller. 10/10 olsa bile başka biri yine tatlı gelir Adrians lima aldatılmış
00 Yorumla
+1 yılAldatmak karakter meselesi, Karakterli hiç bir insan aldatmaz. Ama dünyada karakterli insan sayısı %20-10 civarı filandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılEsas o zaman aldatır 😅 çünkü dengelerin dengesizliği diye bir kanun var. Mesela şu an telefonu esasen bir gözünle görüyorsun diğeri ona yardım ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10/2 bile olsa erkek aldatmaz. Ama maalesef kadınlarımız çoğu 10/1 bile olamıyor. 1 versek 100 istiyor bu yüzden de erkek aldatıyor. Kadın eğer kadın gibi olsa hiç bir erkek aldatmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmüyorum erkekler eşlerine sadece cinsellik istediği zaman ilgi gösteriyor dolardaki kadınlara ettiği iltifatların yarısını eşlerine etmiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her şeyi ve herkesi maddi olarak seçtiğiniz için başınıza böyle şeylerin gelmesi gayet doğal
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten baksana bütün ülke zengin kadınlar zengin erkekle evlendiği için
Soran+1 yılE hani nerde ben niye göremiyorum yat kat sahibi olmuşları
Soran+1 yılYa boş yapıyosun ne yapayım ben yatı katı elin adamının yatının katının bana ne faydası olacak
+1 yılAldatma şerefsizlikle eş anlamlı bir kelimedir benim için her iki cins içinde geçerli çok net
10 Yorumlaaldatan çıkarda nadir hersey 10 10sa binde bir milyonda bir onlarınkide artık hastalık derecesindedir aldatması tedavi gerekir
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın birlikte olunulan insanla ilgisi yoktur her zaman. Evet aldatılabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılAngelina Jolie bile aldatiltiysa kezbanlari sen düşün
00 Yorumla
+1 yılDünya üzerinde aldatmayan erkek yoktur, o yüzden erkek görünce yolunu değiştir sen :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz erkekleri her türlü aldatıyor buna defalarca şahit oldum.
00 Yorumla Kanka her zaman söylüyorum. Her erkek fırsatını bulsun inan aldatır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Kadın benimle kanka gibi olsun aldatmam. Yay burcuyum ben. 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşe göre eşini seçen insanlarda olağan bir durum kadın erkek fark etmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
O dediğin kadın milyonda birdir yalnız bulursam heykelini dikerim😆
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Karakteriyle ilgili. Angelina Jolie'nin aldatıldığı şu dünyada, her şey mümkün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayir. Eşi 10/10 olmasa bile her Erkek aldatmaz. Abartmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Aldatır elbette çok güzel olup aldatılan ne ünlüler var 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Aldatır. İnsanlar hep daha iyisini ister, olmasa bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaşındayım şu ana dek 5 sevgilim oldu.
Bunlardan ikisi evli, biri nişanlı digerini bilmiyorum. Ama itiraf ediyorum hepsini de aldattım.
Durüst olmak lazım.00 Yorumla
+1 yılevet zaten aldatılmanın aldatan kisiyle ilgisi var
00 Yorumla
+1 yılaldatirr tabiki kadinlar bile aldatiyor faklilik istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatır anam, bu erkeklere gram güven olmaz, benden demesi.
00 Yorumla
+1 yıldolu var aldatılan güzel kadın adriana lima bile aldatıldıysa konu burada çok farklı
00 Yorumla
+1 yılAdriana lima, shakira falan aldatılmış bu dünyada aslanlar gibi aldatılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKusursuz olmak ile aldatilmak arasında bağ yoktur kaybedebilme ihtimali vicdan sadakatlilik ile ilgilidir ve hormonların kisi ve sevilen uzerindeki yogunlugunun azalmasıyla aldatmalar olusur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFizik değil konu. Erkeğini elinde tutmasını bilmeli bence kadın. Arayıp sormazsa bişeyiyle ilgilenmezse ona karışmazsa tabi gider bu benim fikrim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma evet aldatabilir sanırım 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten aldatılan kadınlar hep güzel olanlardır. Bir adamın sütü bozuksa dünya güzeli de olsan yapacağını yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTembelliğim tutar benim uğraşamam aldatmayla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşimin kim olduğunu bilmediğim halde aldatmamışım evlenince mi aldatacağım.
00 Yorumla
+1 yılErkeklik ve kişilik arasında dağlar kadar fark var, Şunu öğrenin artık cinsiyetle alakası yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak bi hobi oldu artık neden aramamak lazım, sorunca heyecan arıyoruz diyorlar
00 YorumlaEşi güzelse kesin aklınd bu kızı ben tavladıysam daha iyilerini tavlarım diye bir özgüven olur. Ondan kaynaklı aldatma olayı cok yükseliyor benim kanaatimce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapamyın, kadınlarda iş adamlarını aldatıyor ondan şirketten şirkete konuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmaz ama hepsi diyemiyorum yatakta erkegi ihmal etme yeter
00 Yorumla
+1 yılKarakteri elverişli ise aldatır...
Aldatmak, kişilik kalitesi ile ilgili...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Genelde mutlu olan adamlar aldatmaz ya da değerleri olan tabi adamda bı sorun yoksa
00 YorumlaErkeğe bağlı bu, kadına değil
21 YorumlaGüzel olursa aldatılmaz varsada karektersizliktir
06 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin diye aldatınca karaktersizlik olmuyor mu? Bir çocuk yapsa kadının şaftı kayıyor yaşlılık var hastalık var
Soran+1 yılArkadaşım güzellik geçici bir şeydir ve biriyle çok vakit geçirdikten sonra sana eskisi gibi çekici gelmez. Bir insanın karakterine bağlamaktansa geçici güzelliğe göre onu incitip incitmeyeceğine karar vermek karaktersizliğin daniskası. Den hiç doğum yapmış karın vajinası, göğsü ve alt karnını gördün mü
Soran+1 yılBen tipine bakmam
+1 yılEvet. Arasında cinsel çekim yoksa aldatır. Bence mesele cinsel çekim
10 Yorumla
+1 yılAldatabilir erkektir nede olsa.
13 Yorumla- +1 yıl
@Mrtol1453 hayır en azından bizim haklı sebebimiz oluyor 😂
Bence dış görünüşle alakalı bir durum değil. Karakter meselesi kesinlikle
00 YorumlaKarakteri yoksa aldatır kendini bişey sanıyorlar yapıyorlar işte
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz