Arkadaslar sizde zor zamanlardan geçiyormusunuz?

Evliyim 6 ay olacak ve hamileyim Şu an , ama sorun su ki cok dusunuyorum cok endiseleniyorum gelecegim icin, ve keske diyorum gecmisim icin, cnku esimle evet severek evlendim ama ondan once bi sevgilim vardi 4 yillik iliskimdi annem kesinlikle hayir diyordu o kisi icin ama esimi bir iki hafta icin de onayladilar evet hayirlisi boyleymis belki de ama evlendikten sonra insan gercekten daha cok tanimaya basliyor esini cunku ayni evin icindesin istemedigin huylari da cikiyor ortaya ben bunlara alisirim ama bazen esim ise gittigi zaman ofluyor ya da kalkmak icin sabah caba gostermiuor cunku cok derin uykusu, eski sevgilim isini severdi erken kalkar di ve usta gibi calisirdi ama simdi esim oyle biri degil sevmedigi isi yapiyor oyuzden (insaat) (yurtidisi) , mecburuz simdlik cunku. Herneyse boyle ufak tefek sorunlar olunca aklima eski konustugum geliyor kiyaslama yapiyorum bende ister istemez aglayip uzuluyorum bazen maddi sorunumuz oluyor bunada uzuluyorum annemlere gittigim zaman agliyorum eski anilar geliyor aklima kucuk kardesimle ailemle annemle olan anilar odama giriyorum eski seyler geliyor aklima falan ozledim cok gecmisimi… istesemde geriye alamam zamani evet ama bunlari dusunmek de zayifladim cirkinlestim yuzum kurudu saclarim kurudu hic canli degilim enerjim yok.. esim beni cok seviyor cok deger veriyor bu arada.. sadece eski sevgilime gore biraz yavas miymiy bazi konularda.. napicam bilmiyorum arkadaslar yardim edin gecermi bu gunlerde😞😞

Arkadaslar sizde zor zamanlardan geçiyormusunuz?