Biriyle ayrıldıktan sonra neden onu hiç sevmemiş gibi davranıyorsunuz?

Bu intikam değildir. Vazgeçildiğimizi kabullendiğimiz anda gösterdiğimiz bir reaksiyondur. Gerçekçi olmak lazım, ayrılık dile kolaydır fakat geride kalan için öyle olmuyor.
Bazen karşındakinin ayrılmak istediğini bildiğin için ayrılmak zorunda kalırsın ya oda hiç bir şey olmamış gibi davranır….
Ben bunu yaptım.
Sonrasında hem pişman oldum, hem olmadım.
Çok acımasızca bunu yapmak, farkındayım. Ancak, bu karar kesin şekilde alındıysa ve bu sürece giden yolda yaşanan her şeyin birer yalan olduğunu düşünmek, bu çok can yakıyor.
Bittiyse tam bitmeli bazen. Sakız gibi uzatmamalı.
Ayrılma sebebine bağlı. Genelde insanlarımız medeni şekilde ayrılamadığından düşman gibi ayrılınıyor ve bir daha kimse kimsenin suratına bakmıyor
Görüş
12Görüş
Ben öyle davranmıyorum.
Açıkçası yas tutmayı sevmem. ama geçmişe de her daim saygım olur. Hiç bir şey olmamış gibi davranmak tam olarak nedir bilmiyorum ama bi ilişki bittiyse de uzatmanın anlamı yok.
Sabah ayrılıp akşama yenisini bulanlar var mesela..
Bunun için üzülmek saçma olur. Gerçek yüzünü görmek seni mutlu etsin. Önüne bak
Ben öyle değilim, ancak hayat devam ediyor. Onada kendime de iyi dileklerde bulunurum. Bittiyse bazı sebepleri vardır zaten.
Ben tamamen bağlantıyı kestiğim için sonradan benim nasıl davrandığimi göremiyor 🙄
Aşko kuşko diyorlar kavga edince agzına geleni saydırıyorlar bunlar degişik tip
Gurur , kibir çocukça şeylet aslında başka bişey değil
Öyle davranmıyoruz. Ama beni pişman eden birinin ardından yas tutacak da değilim.
Nankör ve kibirli sevmeyi haketmedigi için nefret ediyorum
Genelde bunu kabullenemedikleri için yaparlar benden nasıl ayrılır gibi.
Ölene kadar onu dusunup kendimizi harap edelim yani
Kendimizi kandırıyoruz
Yoo, davranmıyorum.
Önceden de sevmiyor ki çoğu
Unutmak için
En İyi Görüşler