Aşk İlişkileri Sevgili olduğumuzu haber vermediğim çocukla 1. Haftamızı storyden kutlayayım mı? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biz tanısalı 1 hafta oldu ben 1 haftadır sevgili olduğumuzu söylemeyi unuttum story atıcam ordan görse sorun olmaz dimi Sevgili olduğumuzu haber vermediğim çocukla 1. Haftamızı storyden kutlayayım mı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl oluyor anlamıyorum ben bir kızla aylardır konuşuyorum yeni tanışmış gibi soğuk yapmaya devam ediyor. Bir erkekle sevgili olmak için o erkeğin nasıl özelliğe sahip olması lazım anlatabilme şansın var mı çünkü yalnızlıktan sıkılmaya başladım 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Şu an 1. Haftamizi kutlicam anlatrm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kutlayınca anlat ya valla kendimi geliştirmem şart benim Yorumla
David-Gloria Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mental sağlığımın özeti : 0 5 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Cowkdowkwkfkwlskdk benimde of Yorumla David-Gloria +1 yıl Ben seviyodum diye reh*in aldım 💖 Çok güzel 240saniyeydi 💖 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Peki benim çocuğu seviyorum diye kaçırttırıp eziyet ettirtip sonra gidip onu kurtarım kahramanlık yapıp kendime asık etmem? Yorumla David-Gloria +1 yıl Hmm, taktik sağlammış, yanına 2 adet bira şişesi kumaş ve benzin almak isteyebilirsin, yangın efekti verirsin daha hawali olr 💖 Yorumla David-Gloria +1 yıl yangın içinden FİŞŞUWW diye çıkarsın Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kutlasanaa 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kutldm 😋💖 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bakiim nasıl kutladn😌😌 Yorumla