Yani kıskanıcak kadar
1 ay
Sanaldan birine çok bağlanır mısınız?

Peki sosyal medyadan tanışıp 3 yıl sevgili olan ve ayrılalı tam 4 yıl olmuş bir taraf zaten evliydi öbürüde ayrıldıktan sonra birini bulup evlendi 4 yıl oldu hala takiplesiyorlar normal mi hiç yüz yüze gelmediler sadece görüntülü sohbet ve sesli sohbet ettiler
Görüş
76Görüş
Daha önce bağlandım ama ergenlik zamanıydı. Bu tamamen insanın kafasında kurduğu bir kişiye bağlanması. Sanal insan = hayal ürünü.
Bu ciddi bir rahatsızlıktır sonuçta adı üstünde sanal. O kişiyle hiç bir araya gelmedin.
Sanaldan tanışıp yüz yüze görüşmek başka ama
Once Tipini beğenmem lazım , sonra tanıdıkça kisiliği de iyiyse beni baya etkiler. Yani kıskanabilirim
Sanal veya reel bir şeye ad koymuşsa bir şeyler hissetmişimdir ve sonuna kadar da kıskanır, sahiplenirim.
Eskiden evet ama artık sanaldan o aşamaya pek gelmiyorum. Samimiyet biraz ilerleyince bir kahve etkinlik vs öneriyorum. Olursa oradan ilerler zaten.
Bende sevgilimle sanaldan tanıştım öyle aşık oldum.
Kıskançlık olabilir ama bağlanma yuzyuze olması gerekir
I ıh bağlanmam ben ayakkabımı bile bağlamıyorum bi insana asla
Evet öyle şeyler yaşamıştık 😂eğlenceliydi şimdi düşünüyorum da çok komikmişiz :)
Benim için yerin, mekanın önemi yok. Hislerim varsa benimdir.
Yok bağlanmam kusura bakmasın. reele gelmiyorsa zaman kaybı
Hayatta her şey mümkün
Alışırsan samimiyetine inanırsan bağlanırsın elinde olmadan
Profil resminde ki kızın resmini nerden buldun? Abi çok iyi ya 🙈
Olmuştu bir kezde sanal sonuçta geçici bişey çok büyütmemek lazım
Ne yaşandığına bağlı 1-2 sene önce çok konuşup fotoğraflaştiğimiz kız vardı otelde buluşup tatil yapmıştık Antalya da
Eğer ulaşamayacağın uzaklıktaysa, görüşmemişsen sen ne kadar bağlansan da o halatın diğer ucu istememişse tek tıkla nedensizce engellendiğinde kendi kendini asmış olursun.
mümkün...
ben sanal reel diye ayırt etmiyorum çünkü.
Çok bağlandım sonuç hüsran, yapmayın eziyet etmeyin kendinize. Şanslı olma ihtimaliniz milyonda bir..
Bende sevgilimle sanaldan tanıştım öyle aşık oldum.
En İyi Görüş