Instagramda biriyle taniştim isi gucu yerinde ve gayet yakisikli birisi. Tek sorun daha tanışalı birkac gün oldu beni övgülere boğuyor sanki dünyadaki tek kız benmişim gibi, herşeyi alttan alıyor ve benimle sürekli niyetinin ciddi olduğunu söylüyor sürekli benle evlilik konuşmak istiyor ve sürekli en kisa zamanda ailemle tanismak istediğini söylüyor. Ben yurtdisinda artik yasamayacagim ona bunu söyledim ve oda kabul etti zaten bende yasamak istemiyorum dedi.
Bu erkek ilk tanistigimizda gördüğüm kadarıyla benle ayni yerde yasayan bir kizida takipe almisti sonra onu sildi.
Sizce yurtdisi sevdasi icin mi böyle yapiyor ilk defa evliligi bu kadar direten bir erkek gördümde yardimci olursaniz sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesin anlaman için diyeceksin ben karar verdim burada yaşamak istemiyorum yakında Türkiye'ye kesin dönüş yapacağım. Bakalım ne diyecek o zaman.
seninle evlenirsek ordan buraya gelip türkiyede yasama fedakarligini gösterebilir misin sonucta ayri bir kültür görmüşsün dedi
bende zaten kesin dönüş yapacagim dedim
o da iyi yaparsin zaten fazla adaptasyon problemin olmaz en fazla 1 seneye alisirsin dedi
bide vatandasligida yakacagim diyeyim bakalim nasil tepki verecek
Aynen onu da söyle ama inandırıcı ol sanki onu denediğini düşündürme.
Tamam öyle yapacagim
zaten daha bulusamayiz 1 sene var nerdeyse o zamana kadar bekler mi ki sirf avrupa icin?
gerci bana ucunda sen varsan beklemeye değer deyip duruyo
Belli de olmaz çok kötü niyetli de olma. Ama dene bir de çocuğun gerçekten böyle bir şeye ihtiyacı var mı onu anlamaya çalış.
Kötü niyetli olmayayim ama garibimede gidiyor işte hiç bu kadar daha sadece fotosunu gördüğü bi kizla bu kadar cok evlilik düşünen birini görmedim
akil var mantik var dimi?
bide bana senle hemen evlenelim demiyorum ki sadece niyetim ciddi yani ciddi konusmak istiyorum senle
duygularinla oynamak istemedigimi bil diye diyorum diyor
Ya adam acayip manipulatif ve avrupa asigi birisi ya da ilk defa düzgün biriyle tanistim 🤣
Maalesef haklısın düşüncende
😕 bu kadar hevesli olmasi bunu gösteriyor cünkü
bide bana arkadaslarimda gitmisti yurtdisina nasil yaptilar bilmiyorum demisti sonrada napacam yurtdisinda burada iyi kazaniyorum iyi yasiyorum demisti kendisi astsubay
Kuşum yüksek ihtimal yurt dışı istiyor. Astsubaylığıda parası için yapıyorlar
aynen aklin yolu bir işte 😕 peki ne önerirsin?
Onla hayale kapılma. Seni kandırmasına izin verme kuşum. Yol verebilirsin ona
Hayallere dalamam zaten bikac günlük adamla
ama o benle hayallere daliyor ya da manipule etmeye calisiyor ama gelmicem bu oyuna
tesekkurler
Rica ederim. Hangi ülke orası
belcika
Oranın maaşı iyi okadar. Yaşanılmaz orada. Türkiye ye geri dönmekte haklısın 👌
sorunum sadece para değil zaten kimseyede kendimi aciklamak zorunda degilim yani
Hayır para konusunu senin için demedim. Oraya gitmek isteyenler için dedim. Orası yaşanılması iyi biryer değil. Buralar çok iyi oralara göre yaşamak için
Bu erkekde öyle diyor ama cogu insanda gelme ölürsün diyor
kime inanacagim 😄
Ya ekonomik güç var oralarda da. Sana dürüst olayım ben Antalya da yaşıyorum. Buraya heryerden turist geliyor. Gelmelerinin sebebi burasının ordan daha güzel olması. Bende yabancı ülkeye gitmeyi düşündüm ama şu şekilde. Evimi arabamı almak için çalışırım sonra geri gelirim 🤷🏼♂️.
Aynen cogu insanda bu yüzden gelmek istiyor zaten yani birikim yapayim gideyim falan
kötü bisey degil
ama baska insani sirf oraya gitmek icin kandirmak duygulariyla oynamak cok adi birsey
Kesinlikle katılıyorum. O insanada başında şöyle yardım edermisin diye belki evlenmedende yardım eder oraya gitmene 🤷🏼♂️.