Belirsiz bi muhabbetten gelecek olur mu?

Bı çocuk var aynı memleketteyiz ama ben başka ile gidip geliyorum sürekli hiç buluşmadik telefonla konuşuyoruz sabahlara kadar en son dayanamadım açıldım ama ilgili olduğumun farkındaydı kendini ağırdan alıyordu neyse dediki bana en son bı ilişkim oldu 3 yıllık k*hbelik yaptı ben ondan sonra kimseye guvenmiyorum olsam o kızla sevgili olurdum geldi özür diledi affetmedim dedi iliski düşünmüyorum dedi bende tamam Allah'a emanet dedim konuşmayı kestim neyse bu sürekli profilime hikayelerime bakiyo tiktokdan bende dayanamadım bakmasın diye engelledim aradan haftalar geçti yabancı bı numaradan mesaj geldi napiyosun diye bende kimsin falan dedim getcontakdan sorgulattim baktım ki o neyse aradı beni açtım noldu niye aradın dediki öyle içimden geldi ben sana o gün unutamadim demedim sadece ilişki istemiyorum falan dedim dedi yine sabahlara kadar telefonda konustuk kapatirken seni seviyorum yaptı kapattı aradan 2 gün geçti ne o yazdı ne ben yazdim ama sorsanız cok seviyorum tekrardan yazarsa nasıl yaklaşmaliyim buluşmadik diyemi belirsiz bı durum var acaba napacagimi bilmiyorum

Belirsiz bi muhabbetten gelecek olur mu?