Yeni atandım hemşireyim bi doktor benden çok hoşlanıyordu. Flört ettik buluştuk bu arada o 30 yaşında ben 24 . Sarıldı elimi tuttu falan. Sonra birden bire uzaklaştı benden hiç bişey demeden. Ben ondan baya hoşlanmaya başlamıştım. Şimdi de sürekli kendimde bi kusur arar oldum acaba başka biri mi var yoksa ben yeterince güzel değilmiyim yoksa onu taşıyabilecek kapasitede değilmiyim sohbetim mi sarmıyor vs vs düşünceler üretmeye başladım. Ve gözümün önünde evli iki hemşireyle kanka oldu sürekli sohbet ediyor. O bana rahat gezip tozacağı biri i aradığını benim sürekli o görür bu görür dememden dolayı uzaklaştığını söyledi ki halbuki daha yeniydik bu bahane geldi bana. Kendine hayat arkadaşı aradığını kafasındaki gibi olmadığını söyledi. Unutmaya çalışırken ara ara bakıyor yine. Kendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar bu düşünceleri ve onu aklımdan çıkaramıyorum. Sizce niye soğumuş olabilir ve nasıl unuturum onu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence hiç yüz vermeyin kaçan gönül kovalanır misalini uygula bak nasıl geri dönecek artı kendinizde hata kusur arayacaginiza kendinize guveniniz olsun
Kendimi çok değersiz hissediyorum. Sanki onu taşıyamayacağımı düşünmüş ya da beni yetersiz görmüş gibi hissediyorum oysaki cevap vermediğim zamanlarda çok ilgileniyordu
Niye değersiz olasınız ki her şey mevki makam değil önce insan olacak insan bence kendinize haksızlık ediyorsunuz
Zaten ilk o hoşlanmıştı benden. Sorun şu ki çok hoşlanıyorum. Başta hoşlanmıyordum o hep derdi içimden seni görmek geliyor diye şimdi yüzüme bakmıyor. Şuandada benim onu görmek geliyor içimden. Kafamdan çıkaramıyorum çünkü arada bakıyordu şimdi birimim değişti göremiyor beni
Sanırım o başka emeller için pesinize düştü baktı ki siz doğru dürüst birisiniz istediğini de alamayınca yol yakın iken döndü o kişi günlük arıyormuş kendine
Adam kısmen haklı gelmıs 30 yasına gızlı saklı ergenler gıbı takılmak ıstememesı normal
Seviyorum onu tekrar yazsın istiyorum napmalıyım
Maalesef ıs ısten gecmıs artik
senin vermeyecegini anlamis hepsi bu
bosuna mesai harcamayayim demis
olan bu yani
Gerçekten mi yani bunumu demek istemiş yoksa biz mi fesat düşünüyoruz
ben olani soyluyorum zaten evli hemsirelerle yakinlik sebebide bu :)
Evli hemşireler ailelerini tanıyor küçük bi yer zaten önceden tanışıyor
ne farkedicek :)
iste yanyana gorunselerde kimse ters dusunmez :)
Adam bi anda soğuduysa seni istememiştir. Bu kadar neden arama başka adaylara yönel.
Ama ilk defa benden hoşlanan oydu peşimden koştu sarıldı sonra birden bunu yaptı
Bende bir ara böyle demiştim karsimdakine ama onun niyeti sabır beklemeden cinsellik yaşamak senin tavırların dan kaçıyor tek amacı yakınlaşmak sana karşı
Yani benimle rahat rahat bişeyler yaşayamayacağını belirtmiş sizce
Ya onun istediği cinsellik yakınlık sana karşı sende de biraz biseyler gördüyse ondan geri adım atmış ama tam vazgeçtiğini sanmıyorum açıkçası içinden düşünüyordur sen adım atarsan zararlı sen cikarsin
Ben ne yapmalıyım
Ağır davran seni cagirsalar bile ben birazdan çıkacak de yemeğe mesafe koy istediğin yere daha çabuk ulaşırsın inan
Ozaman kafandan sil ya da oluruna birak kendini küçük görme seninde bı şeklin var sonuçta
adam kendine yollu arıyormuş isabet olmuş boş ver.
Yollu derken
maksat sadece gezip tozmak değil yani daha rahat her yola gelecek demek istemiş. sen masum düşünmüşsün
Ben hastanedekilerin ve ailemin görmesinden çok korkmuştum hep mesafeli davrandım oda 30 yaşındayım bu yaşta hiç bişey saklayamam demişti. Yani bu bi bahane geldi bana
tamam durum bahsettiğim gibi. ortada gerçekten bir sevgi olsa şöyle ayrılmaz şöyle derdi.
seninle doya doya gezip tozamamaktan rahatsızım ama sana saygımda var sende biraz daha rahat olmaya çalış birazda zamanın yardımıyla orta yolu buluruz
Böyle demedi başlarda aşırı ilgileniyordu sonra birden ilgilenmemeye başladı konuşmayalım artık dedim kabul etmedi sonra kendisi hiç yazmamaya başladı
lovebombing yapmış sana
Sorun şuki ben ondan çok hoşlanmaya başladım hep onu düşünüp mutsuz olmaya başladım. Tekrar yazsın istiyorum
lovebombinge maruz kalanlar ve bunu bilincinde olmayanların yaşadığı genel psikolojik oyunu içindesin. geçmiş olsun yapılacak bir şey yok. eğr kendine biraz saygın var ise tekrar sana yönelirse kesin dille reddet yoksa o kişinin oyuncağı olmaya mahkumsun. konuyu psikolojik bazda araştırmanı öneririm. yüksek ihtimalle kişi ağır narsist. olası bir tekrar birleşme durumunda hayatını travmalarını yaşama ihtimalin çok yüksek.
tekrar birleşmemenizi umud ediyorum ama olurda tekrarı olursa
diye yazdığım şu linki bırakayım
Psikolojik Manipülasyonların Ağababası Gaslighting nedir? ↗
Link için teşekkür ederim ama gönül ferman dinlemiyor işte. Yani bu olaydan sonra yine bana bakıyordu. Ama şu an birimim değişti artık birbirimizi göremiyoruz. Seviyorum onu bana tekrar yazsın istiyorum. Sizce yazar mı
gönül ferman dinlemez bilirim ama gönle sevgi yolunda değilde bataklıkta bir pusuda olduğunu anlatabilirsin.
sana tekrar yazmaz senden ışık bekliyor. sen tamam sana teslim olacağım şeklinde siyal verirsen avını almak için gelecektir kolay gelsin.
sözlerimi ciddi alman senin faydana özellile gönül işlerinde keşke seni dinleseydim lafı en çok duyduğum kelime saygılar kardeşim
Işık derken artık yazamam ki ona.
niye canım istesne bir yolunu bulursun
Nasıl yolunu bulucam artık yazamam çünkü hiç konuşmuyoruz çe bu haftada birimim değişti eskisi gibi bakışamıyoryz
Yani ne görebiliyorum ne yazabiliyorum sadece numarası var wp den durum atabilirim onada bilerek bakmıyor gıcık başka napcam sence
o kadar kötü durumdaysan yaz görüşelim konuşalım de.
Küçük düşmüş olmam mı sonra demesin bu kızda peşimi bırakmadı. ya da ya başkasıyla konuluyorsa sonra basit kız olmam mı.
eee ol nolacak öyle veya böyle zaten gözden çıkarılmışsın. diğer türlüde geçip gidecek hayatından 2 gün sonra başkasıyla kol kola görmeyeceğin ne malum.
sevdim aşkımın peşinden gittim herif hıyar çıktı yapcak bir şey yok dersin. ama hiç bir şey yapmazsan ah mal kafam keşke konuşsaydım dersin.
Nerede yaşıyorsun, tanışmak isterim
Fb mi arıyor bu arkadaş
Ya bu seks yapacağı birini arıyor anladinmi
Nerden anladın ben hayat arkadaşı arıyorum demişti
Tm işte hayat arkadaşı demek o anlamda söylemiş.. yani sen bakiresin ve uzun süreli ilişki arıyorsun ama o takilmalik birini arıyor. evli bile olsa farketmez ona
Bende okul öncesi öğretmeniyim
Sen de baskasiyla konusmaya basla
Nerede yaşıyorsun ki hemşireliği