6 aylık evliyim eşim benden ayrı yatıyor iki üç güne bir uyuyakaldım diyor ama ben bu bahaneden çok sıkıldım neymiş abartıyormuşum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Daha canım cicim ayları olduğu için hiç hoş değil tabi. Ancak bunu bilinçli yapmıyorsa, yani TV izlerken filan yorgunluktan uyuya kalıyorsa bu masum bir şey. Uyandığı zaman yatağınıza gelmeli. Sabaha kadar deliksiz uyuyorsa da şekerine baktırın :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sonra da yok nikah öncesi asla aynı evde yaşamam bilmem ne bik bik bik... huyunu suyunu bilmediğin insanla "hadi bakalım artık ömür her gün dip dibe olacağımıza dair sözleşme imzalıyoruz" diyorsunuz. sonra altı ay dolmadan internette tanımadığınız etmediğiniz insanlar sizi cesaretlendirsin istiyorsunuz zaten kafada bitirdiğiniz evliliği sonlandırmak için. elalem lafını etmedi de çok iyi oldu böyle. aynen devam.
14 Yorumla- +1 yıl
Araştırmalar evlilik öncesi uzun flört yaşayan insanlarda boşanma oranının fazla olduğunu gösteriyor. Bence sen de sallamadan önce bir bilgi edin.
- +1 yıl
@ismimEileBasliyor uzun flörtle aynı evde yaşamanın ne ilgisi var? 15 sene kafede de buluşabilirsin. önce okuduğumuzu anlayalım sonra araştırmalar üzerine konuşuruz arkadaşım.
- +1 yıl
Aynı araştırmalar evlilik öncesinde evlilik gibi flört edenleri de kapsıyor. Madem sıkıyorsun, uyarıdan sonra bali git bi bak kardeş, bilgisiz fikirlere ihtiyaç yok.
- +1 yıl
@ismimEileBasliyor linkini atar mısın ya da başlığını verir misin şu araştırmaların? araştırmayı yapan kişi ya da kurum da olabilir. ulaşabileceğim herhangi bir yol kabul. ben arayınca çıkmıyor çünkü nedense.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir dönem aynısını ben de yaptım ama başka bir sevgilim/eşim olduğu için değil. Eğer öyle bilemem ama ben bağlanmaktan korkan , özgürlüğüne düşkün bir insandım evlendikten sonra uyum sağlamam biraz zamanımı aldı. Mesela tek başıma dışarı çıkar dolaşırdım çünkü o eski sessizliği özler olmuştum. Eşinle ciddi şekilde konuş çünkü bir sorun olduğu belli umarım sadece benim gibi bir derdi vardır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
137Cevap
- +1 yıl
aralarından birinin mutlaka başka bir sevgilisi olduğuna emin olduğum çifttir.
bu şekilde yatakları ayırıp, bir şekilde araya mesafe koyan kimi gördüysem istisnasız bu durum vardı. kimisinde ikisi de aldatmış, kimisinde biri. neticede insanlar birbirine saygısını ve bağlılığını kaybediyor. bu da en basit bu şekilde anlaşılır. o kişiden tiksinmeye başlıyor.
eğer başınıza böyle bir şey geliyorsa, kocanızdan en kısa sürede boşanma işini düşünün derim. çünkü siz yapmazsanız, o yapacak. daha da kötüsü, çocuğunuzun riskini bir tane kadına yedirecek.02 Yorumla- +1 yıl
aptal her zaman diyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne alaka hemen boşanma, ama kolay geliyor herkese ayrılmayı dile almak gününüzde niyeyse, azcik yapıcı ol. Belki henüz başkası ile uyumaya alışmamış olur ya da belki eskiden kalan tv karşısında pinekleme alışkanlığı vardır, bana da bazen nini gibi geliyor arka plandaki Ses. 😅 Konuş bu durumdan sıkıldığını söyle Evlilikte böyle ayrı takılmayı kabul etmediğini söyle, olmadı nazikçe uyandır ya da yanına sokul. Yerine oturur ilaki.
21 Yorumla- +1 yıl
Kadın koltukta uyuya kalsa kucağımda odaya taşırım
Daha yeni evlisiniz belki işte çok yoruluyordur hemde konuş belki sana anlatamadığı sıkıntısı sorunu vardır burada hemen boşanma sebebi boşan diyenlerede aldırma onları değil seni etkiler boşanma süreci hem yeni evlisiniz onu nasıl yatağa çekeceğini biliyorsundur herhalde
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
7 aylık evli bir bayan olarak söylüyorum. Başlarda bunu eşimde yapmaya çalıştı, eşim beni çok sevmesine rağmen. İnan bu biraz onların evliliğe alışamaması. Kadınlar daha hızlı adapte oluyor evliliğe. Eşim salonda uyuya kalınca orada uyumak isteyince ona sarılıp hadi gelde gel diye yanından gitmedim. Bu hatta başlarda yaklaşık en az on kez tekrarlandı. Ama onu yanımda istediğim için asla onsuz uyumadım. Ve artık bensiz uyumuyor. Alıştırdım:) Kısacası bu biraz sana bağlı. Salondamı uyudu, kaldıramadın mı? Al bir battaniye yanına git uyu sıkış. Ben bunuda yaptım. Başlarda kızdı ama sonra hep hoşuna gitti güldü. Bırakma kocanı salonda. Koala gibi yapış bak nasıl geliyor 😀
41 Yorumla- +1 yıl
Kedin gibi. yaptın dimi?
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet, abartıyorsun.
Tabi ki bu durum hoşuna gitmiyor olabilir, konuşabilirsiniz, çözebilirsiniz, varsa gerçek sebeplerini ortaya çıkartabilir ve düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Ancak demişsin ya "bu bahaneden çok sıkıldım" diye aynı şekilde bunu bahane edip "bu boşanma sebebi mi" diye sorman daha da berbat bir durum.
00 Yorumla- +1 yıl
gereksiz bir abartı bencede..
4 küsür senelik evliyim. ööncesindede 5 yıllık bi sevgililik var.. bazen ben salonda yatarım bazen ikimizde bi koltukta sızarız. bazen o gider yatar ben sabahlarım.. şu andada öyle ben salonda takılıyorum tv tlfon filan
00 Yorumla - +1 yıl
Adamla konuşmayı denedin mi bir derdi var mı yok mu diye sordun mu niye olayı direkt boşanmaya getiriyorsun, ne meraklısınız evlenip boşanmaya biraz yapıcı olun
40 Yorumla - +1 yıl
Ne demek senle yatmıyor bahane falan olamaz herkes fedakarlık yapacak kardeşim. Eğer alışamıyorsa kolay kolay bunun fedakarlığını yapacak tembelliğinin bir halt öğrenememenin fedakarlığını yapıp adam olacak deli etmesin kimse beni
21 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen yatağı ısıt 15 dk geliyorum kızma😊
Annesine söyle,
Baktın olmadı babasına söyle,
Oturup konuşsun hep beraber.
Ya gece oyun oynuyor
Ya da senin gibi böyle KS gibi yerlerde meşk ediyor,
Hepimiz maymun olduk bu zamanda
10 Yorumla- +1 yıl
Bu adam baya baya istemiyor seni kusura bakmada yorgun demişler isteyen adam deli gibi yorgun olsa da kadınını ister en azından sarılır uyur onu bile yapmıyorsa istemiyordur
20 Yorumla - +1 yıl
Merhaba, bu konuyu oturup detaylıca konuşabilirsin. Alışkanlık vs gibi bir durum söz konusu ise ona zaman tanıyabilirsin, ancak uyukaldim, bunda bir şey yok gibi şeyler söylerse, sende onun izlediği yolu izleyebilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
cicim ayınız mıç mıç olmanız gerekirken bu ayrı gayrı olmakta nedir ya bence al karşına konuş açık açık
30 Yorumla - +1 yıl
Boşanma sebebidir diyemem ama bunu ısrarla seni umursamadan yapmaya devam ediyorsa bu boşanma sebebidir. Keyifli geceler.
20 Yorumla Bence karşına al iyice konuş bence farklı bir sebebi var , böyle şeyler için fevri karar verip boşanmak doğru değil sevgili değilsin sen evlisin her şey bu kadar kolay değil aa yanımda yatmıyor bb saçmalık bana göre tabi ki tastiklemiyorum onun bu yaptığını lakin bence iyice konuş artı eksi ölç biç ona göre boşanma sebebi mi değil mi sorgula.
00 Yorumla- +1 yıl
Ya başkası vardır ya da bilemiyorum ama bir erkek kadınına hiç bir koşulda soğuk davranamaz özellikle yatak konusunda ayrı yatamaz zaten umursamıyorsa sevgisi azalmıştır bitmesi için cabaliyordur ama bitiren taraf olmak istemiyordur bu hareketlerle kadını pes ettirip kadının bitirmesini istiyordur
00 Yorumla Boşanma sebebi değil. Bazı ülkelerde karı kocanın yatak odaları dahi ayrı olabiliyor. Biri horluyordur veya bir sebebi vardır daha rahat uyusunlar ve anlaşmazlık olmasın diye ayırıyorlarmış yurtdışındaki bazı yerlerde. Neden yatmadığını sorun belki geçerli bir nedeni vardır.
00 YorumlaUyuyakaldığı yerden uyandır odaya yönlendir belki gerçekten yorgunluktan uyuyakalmıştır sana karşı olan ilgisi önemli eğer ilgisi azalmadıysa ve sana sevdiğini hissettiriyorsa problem yok ama kuşkuluysan içinde en ufak şüphe varsa ayrıl veya 1 haftalığına kafa dinlemeye git başka bir yere yalnızlığını hissettir umursamıyorsa başka biri vardır diye düşünüyorum
00 YorumlaBir yıl beraber yaşadık demişsiniz ya artık heyecan kalmamış evli gibi yaşamaya 1 yıl önce başlamışsınız zaten o yüzden o sizi daha ilk kez yatağa gireceği bir kadın olarak görmüyor zaten bunları yapıyorduk şimdi sadece kağıda döktük evlendik istediğim gibi bekarlıktaki gibi davranabilirim diye düşünüyor. Bekarken aynı evde yaşarken aynı yatakta yatmanız mecbur değildi canı nerede isterse orada uyurdu herhalde şimdi de alışkanlık devam ediyor.
00 YorumlaBence önce bir süre ona yakın davranma. Ona biraz soğuk davran. Sohbet etmemeye çalış. Elbet fark edip yanına gelecektir. Neden diye sorduğunda içini dök. Evlilikte be olursa olsun yanında yatmaması normal değil. Ne kadar ilgili de olsa yanında yağmaması hala seni eş olarak görmüyor anlamına gelir. Dediğimi yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnsan yoruluyor işte çalışınca sinir stres anlayış göstermelisin ihmalsizlikte kötü onunla konuşmayı dene eğer başka birisi varsa aklında açık açık söylesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. 6 ay erken bir süre ayrı yatmak icin. bu şekil alışkanlık oluyor çünkü. devam ederse evet sebep olur. Cocukta yok sonuçta evde neden ayrı yatılır ki
00 Yorumla- +1 yıl
Evet boşanma sebebi tabi. Abartmıyorsun. hödük evlendiğinin farkında değil. uyuya kaldığı koltuğu uyunmaz hale getir.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet Ya bu normalmiş isteyerek yapmıyormuş bahane !!!
- +1 yıl
Henüz çok yenisiniz üstelik. Emin ol bilerek uyuyor. bu onun cinsellikten kaçışı
- +1 yıl
Erkek cinsellikten neden kaçsınki
- +1 yıl
Evet biri ile sevisiyor dur senin gibi taze özel güzel biri yaa insan devamlı ister nasıl iş anlamadım evini otel gibi kullaniyor
10 Yorumla - +1 yıl
Aradan bi 5 10 yıl geçse değil artık sıkılmıştır derim de siz daha canım cicim aylarındasınız bence çeviriyo bişeyler
10 Yorumla Öyle saçmalıkmı olur daha yeni evlisiniz bahanesi olamaz bunun sadece şimdi değil ne kadar zaman geçerse geçsin
10 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın birlikte yatmanız lazım ama bu bir boşanma sebebi değil bana göre sorunlarınızı konuşarak çözmelisiniz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Eşinle oturup konuşman lazım. Daha 6. ayında bunları yapıyorsa evliliği sadece doğaçlama olarak görüyordur ve seni önemsemiyordur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha iyi bende biri ile yatmayı sevmem tek daha iyi
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Böyle evlilik olmaz ama
- +1 yıl
Gece kalk kontrol et gizlice ne yapıyor diye. Bu bir bahane
20 Yorumla - +1 yıl
süreklilik arz ediyorsa yasal olarak ta boşanma sebebi. Özellikle senden ayrı yattığındaki telefon trafiğini kontrol et derim
00 Yorumla - +1 yıl
Bir erkeğin yeri karısının yanı ve kokusudur.. Bence büyük bir problem olabilir.. Mahrem değilse eğer, sevişiyor musunuz?
00 Yorumla - +1 yıl
Evet bosanma sebebi beraber uyumalısınız bazen uyuyakalması normal ama sık sık oluyorsa yanlıs yapiyor cinselliginizi öldürür
00 Yorumla - +1 yıl
Biraz daha anlayış göster. Belki gerçekten öyledir eğer sürekli aynısını yapmaya devam ederse bu defa konus bakalım neymiş sorunu.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Bence adamın başka sevdiği varmış da baskıyla evlenmiş bilinçaltında boşansam da sevdiğimle evlensem diye kendini saklıyor
00 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni evli sayılırsınız ilk evlendiğiniz dede aynı durum var mıydı yenimi bu durum nüksetmeye başladı...
00 Yorumla - +1 yıl
Daha 6 aylık evlisiniz boşanmayı düşünme ama bi sor belki sana anlatamadığı bir sıkıntısı vardır yorgun geliyordur eve uyuyakalıyordur
00 Yorumla Kronik değilse soru etme ilk başlarda olabilir alışana kadar iki kişi yatmaya alışamamış olabilir Seni özledigi zaman gelir yatağa merak etme
00 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz.
00 Yorumla Belki biri ile aynı yatakta uyumayı sevmiyordur zaten bence aynı yatakta uyumaya gerek yok. Şahsen ben biri ile aynı odada bile uyuyamam :D
010 Yorumla- +1 yıl
Balık burcu olduğundandır🙂
- +1 yıl
Karşıma çıktın bi laf atayım dedim🙂
- +1 yıl
Tabi canım fakat oda da tek yatma isteği enteresan geldi kyk da falan kalmadın sen galiba
- +1 yıl
Keşke okusaydın kendin mi istemedin?
- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kasıtlı yaptığını sanmıyorum muhtemelen ya yorgunluktan oluyor ya da çok çabuk kolay uyuya kalan birisi.
00 Yorumlaİlk önce sebebini öğrensen adam hasta mı derdi var mı
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Yo uyuyakalıyormuş ama sürekli yapıyor
- Soran+1 yıl
2 3 güne bir yapıyor
- +1 yıl
Sende onun yanana git
birlikte yataga girmiyrosanız zaten sıkıntı14 Yorumla- +1 yıl
Harikasın sen ve yorumların.
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Ay abartmayın be hemen ufak bir şeyde boşanmaya mı gidilir yuvalar öyle kolay kurulmuyor haberin ola
10 Yorumla- +1 yıl
Daha çok yeni evlisiniz ne demek yanında yatmıyor ya anlamıyorum bu adamları
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evlilikte eşlerin beraber yatması lazım.
Aksi takdirde arada ki samimiyet azalır diye düşünüyorum40 Yorumla Kavga bile etseniz akşam aynı yatakta uyuyacaksınız. Ağır kusurdur, boşanma sebebidir.
00 Yorumla- +1 yıl
Evliliğiniz de nelerin ters girdiğine ikimizde göz atmalısınız hayatında biri olabilir bul beni
00 Yorumla - +1 yıl
onuda nerden cıkardın konusman gerekıyo once nedenını sormalısın
00 Yorumla - +1 yıl
Konuş.
Çözemezden de boşan.
Yapacak bi şey yok00 Yorumla - +1 yıl
Evet boşalma sebebi
Neden öyle yaptığını sordunuz mu
Eğer bahane uydurmuyorsa aldatıyordur00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle bahane seninle uyumak istemiyor birşeyden tiksinmiş olabilir? Koku görüntü gürültü vs
00 Yorumla - +1 yıl
Bu konuyu oturup güzelce konuşun bilerek yapıyorsa sorun var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Yoo bir kere olur hadi 2 kere de ama defalarca olunca bir sorun vardır gibi gözükür.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rahat edemiyor olabilir. Diğer konularda sana ilgili davranıyorsa abartılacak bir şey yok bence
00 YorumlaEşin başka birine aşık olmuş.
Geçmiş olsun. Diyelim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ananem hep küssen bile ayrı yatma der, eşinle ciddi bir tartışma olmadıysa seni aldatıyor olabilir.
00 YorumlaFesat düşünmeyeyim diyorum da siz onu bir inceleyin bence bir kedi tirmalamiş olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Sıkılmakta haklısın çok sıkılırsan fazla uzatmasın ya da sen uzatma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Haklısın uzak tut kendine bak üzüldüğünu belli etme tıpış tıpış gelecektir.
00 Yorumla- +1 yıl
TV karşısında uyumak hoşuna gidiyordur ama ne zamana kadar
00 Yorumla - Devamını Gör (185)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Eşinizle uygun zamanda konuşmak istediğinizi belirtin. Bu davranışının sizi kırdığını ya da siz ne hissediyorsanız açıkça eşinize samimi bir dille izah edin. Eşiniz alışkanlıktan ya da farklı bir açıklama ile gelirse ona saygı duyun. Eğer bahaneler, geçiştirme, suçlama gibi bir yol tercih ederse aynalama yöntemi ile empati kurmasını sağlayabilirsiniz. Şöyle örnek verebilirim. Ondan önce koltukta uyuyun mesela. Ya da o yatağa geldiğinde siz salona geçin. Bunu gerçekten fiziksel ruhsal bir sorun yoksa deneyin. Suçlayıcı değil anlayışlı bir dil kullanın. Yeni evli olduğunuz için stresli olabilir. Farklı bir yaşam tarzına aşılmakta zorlanıyor olabilir. Adapte olmakta zorlanıyor olabilir. Belirttiğim gibi bir çok neden olabilir. Bunu öğrenmenin en iyi yöntemiz eşinize sormaktır. Tavsiyem senin sağlığını düşünüyorum koltukta tutulup verimsiz uyku ile güne başlamanı istemiyorum diyerek onu düşündüğünüzü hissettirebilirsiniz.
Gider diğer koltukta yatar o da dkdkddkkd.